Radex napisał(a):a tak w ogóle to miałem niezły ubaw jak wracałem...
PODBESKIDZIE – spotkania regionalne
ProboszczV6 napisał(a):kto zawsze siedzi na ogonie.
Radex napisał(a):nie pamiętam![]()
uuuuuaaaaaa
to sie moze skonczyc tylko w jeden sposob w polaczeniu z Cola

a pamiec Wielebny ma nadwyraz dobra
Dziekuje za mile spedzony czas

- Od: 4 lis 2011, 17:11
- Auto: Ex: 626 Cronos DX '96 (2003-2016)
Panowie dzięki za spota
Spoko, ja odbijałem na Ustroń.
Myślałem, że przestraszyłeś się niebieskich i uciekałeś pierwszym możliwym zjazdem
djakob napisał(a):Akupolis ja zjeżdżałem na Górki bo zahaczyłem jeszcze do dziewczyny na chwilę
Spoko, ja odbijałem na Ustroń.
Myślałem, że przestraszyłeś się niebieskich i uciekałeś pierwszym możliwym zjazdem

- Od: 8 lip 2011, 23:06
- Auto: Mazda 6 MPS
Akupolis napisał(a):Myślałem, że przestraszyłeś się niebieskich i uciekałeś pierwszym możliwym zjazdem
Hehe nie
Oni wieźli jakiś gabaryt w bagażniku bo był niedomknięty i cwaniaki sobie włączyli koguty

- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Ryan pamięć to ja mam dobrą ale krótką... no chyba że ktoś mnie zdenerwuje ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tak przy okazji koło Wawrosza często stoją niebiescy, tak samo jak na wylocie z Bielska przed pięćdziesiątką, czają sie za krzakersem który tam rośnie...
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Tak przy okazji koło Wawrosza często stoją niebiescy, tak samo jak na wylocie z Bielska przed pięćdziesiątką, czają sie za krzakersem który tam rośnie...
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
In rock we trust
najciekawsze jest to że tam nie ma miejsca na szaleństwa, no i jeszcze dziurawa droga, niektórzy ludzie nigdy nie powinni byli dostać prawa jazdy, dotyczy to wystraszonych kretynów/kretynek dla których prędkość 70 na lewym pasie drogi ekspresowej jest odpowiednia, oraz tych co uważają się za mistrzów kierownicy wspaniałych pod każdym względem, takich dla których przejazd przez centrum miasta 120km/h gdzie światła co kawałek jest normą.
Dobry kierowca potrafi ocenić gdzie i kiedy może sobie przycisnąć tak żeby nikomu nic nie zrobić.
Obyśmy wszyscy takimi właśnie kierowcami byli, myślącymi i umiejącymi przewidywać, bo inaczej sami siebie pozabijamy na drogach, męczy tylko konieczność myślenia za innych...
"Koniec Kazania"![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
To kto się wybiera na spotkanie z grillowaniem, wpisywać sie
Dobry kierowca potrafi ocenić gdzie i kiedy może sobie przycisnąć tak żeby nikomu nic nie zrobić.
Obyśmy wszyscy takimi właśnie kierowcami byli, myślącymi i umiejącymi przewidywać, bo inaczej sami siebie pozabijamy na drogach, męczy tylko konieczność myślenia za innych...
"Koniec Kazania"
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
To kto się wybiera na spotkanie z grillowaniem, wpisywać sie
In rock we trust
In rock we trust
Patrząc na zainteresowanie... chyba z grillowania nici, czas ustalić co robimy zamiast grillowania, skoro chętnych brak 
In rock we trust
In rock we trust
Ja odpadam tak jak pisałem wcześniej.

- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
ja również nie dam rady bo ten weekend ide na wesele
No tak, Proboszcz ma rację. Żeby się w trójkę na grilla umówić, czy też inny spontan zorganizować (na przykład posiedzieć u Proboszcza w kanale
) nie trzeba pisać na forum.
Ze względu na nikłe zainteresowanie tematem, grillowania nie będzie.
Ze względu na nikłe zainteresowanie tematem, grillowania nie będzie.
no to może tor kartingowy? integracyjnie z Klubem SAABa ;]
In rock we trust
In rock we trust
Ja proponuje jechać na gokarty a później na żarcie, tam gdzie zawsze/gdzieś indziej do jakiejś sprawdzonej knajpy.
Rywalizować na torze możemy z SAAB Klubem, będzie kilka aut, zmierzymy się o "panowanie nad światem, szacunek i chwałę" hehe, co wy na to?
Rywalizować na torze możemy z SAAB Klubem, będzie kilka aut, zmierzymy się o "panowanie nad światem, szacunek i chwałę" hehe, co wy na to?
In rock we trust
In rock we trust
To ja rozumię że grill nie wypali jutro szkoda .
A tak się nastawiłem na grillowanie
To ma ktoś jakiąś propozycję na jutro .........................?
A tak się nastawiłem na grillowanie
To ma ktoś jakiąś propozycję na jutro .........................?

Plan jest taki:
17:00 na tesco mały parking jak zawsze. Pogadamy chwile, w międzyczasie przylecą SAABy;]
wtedy dogadamy który tor będziemy okupować... po zawodach żarcie.
koniec planu.
17:00 na tesco mały parking jak zawsze. Pogadamy chwile, w międzyczasie przylecą SAABy;]
wtedy dogadamy który tor będziemy okupować... po zawodach żarcie.
koniec planu.
In rock we trust
In rock we trust