RADOM – spotkania regionalne
Cos się zorganizuje tylko pisze teraz do kolegów z Radomia może jakiś Spot np.Środa godz.17-18 w stałym miejscu żeby zebrać ekipę ustalić trasę etc.Co wy na to?
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
-
tygrys36
W niedziele do Czerska odpadam ale moge w srode podjechac poznac nowych ludzi hehe
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
D@m$on napisał(a):Ja tez jestem chętny na spoty:)
Wysłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Ta, jak Ty zawsze do roboty chodzisz...
Wysłane z mojej SIECZKARNI o napędzie jądrowym za pomocą MŁOTA PIĘCIOKILOWEGO
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
To robimy spota jutro o 17 w kauflandzie kto będzie niech się do pisze
tygrys36
tygrys36
-
tygrys36
tygrys36
czarek1991
czarek1991
czarek1991 napisał(a):W niedziele do Czerska odpadam ale moge w srode podjechac poznac nowych ludzi hehe
nareszcie. popraw sie bo baty beda
Lukano napisał(a):Mieczyslaw napisał(a): bede od 17 – 30 kwietnia wiec jakiegos spocika moze?
Znowu się miniemy. Ja mam urlop od 1 do 10 maja.
Powaznie? no zeby to szlag

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
U mnie nawal roboty jeszcze przez kwiecień i maj , robię na maxa po dwie zmiany – raczej na 90% jestem nieobecny . W sobotę za to byłem na Torze Jastrząb i było warto bo można było polatac z chłopakami za darmochę po torze , w wolnej chwili zapodam foty a niektóre wozy naprawde były zajebiaszcze .
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 098&type=1
wysłane z komórki za wychodkiem kiedy poszłem się odlac
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 098&type=1
wysłane z komórki za wychodkiem kiedy poszłem się odlac
Ja teraz siedze w domu ale niestety popołudnie od 15 spędzam w pracy więc miłej integracji i znów naklejki nie dojdą do Was.
tygrys może chociaż tobie uda się wyjad do Czerska w weekend ale miej tel do grupy warzsawsiej żebyś nie pędził na darmo.
A chyba w piatek były treningi grupy STW tak pisali na fejsie.
A dla tych co pozostają na miejscu i dysponują chwilą wolnego http://enduroblog.pl/wp-content/uploads ... yRadom.jpg
tygrys może chociaż tobie uda się wyjad do Czerska w weekend ale miej tel do grupy warzsawsiej żebyś nie pędził na darmo.
A chyba w piatek były treningi grupy STW tak pisali na fejsie.
A dla tych co pozostają na miejscu i dysponują chwilą wolnego http://enduroblog.pl/wp-content/uploads ... yRadom.jpg
W weekend mnie nie ma niestety. Ale od poniedziałku można spota zrobić:)
Btw.
Panowie i Panewki gdzie mogę zakupić w Radomiu papier wodny od 600 do 2500?
Btw.
Panowie i Panewki gdzie mogę zakupić w Radomiu papier wodny od 600 do 2500?
Mazda 323F (BA) V6 GT !

Bylem na Kauflandzie do prawie 18 ale nikt nie podjechal 
a tygrys tak sie deklarowal

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Papier wodny każdej gradacji można kupic we wszystkich mieszalniach lakierów .
W sobotę STW trenowało na torze a konkretnie Mateusz Fijał , rozmawiałem jeszcze z właścicielem STW – Adamem Fijałem na temat przejazdów na Torze Kielce i w czasie zawodów 9-10 maja i mam możliwośc przejazdu z wybranym przez siebie kierowcą , wybór jest trudny z kim , poczekam jak się zaprezentują w ten weekend na Torze Poznań .
W sobotę STW trenowało na torze a konkretnie Mateusz Fijał , rozmawiałem jeszcze z właścicielem STW – Adamem Fijałem na temat przejazdów na Torze Kielce i w czasie zawodów 9-10 maja i mam możliwośc przejazdu z wybranym przez siebie kierowcą , wybór jest trudny z kim , poczekam jak się zaprezentują w ten weekend na Torze Poznań .
Ładnie się tam wkrecasz w towarzystwo, bardzo dobrze. miałbyś we mnie kompana kurde gdyby nie to, ze jestem tutaj :/

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
czarek ten kaufland jest dobry na spoty bo jak nikt nie przyjedzie to chociaż zakupy się zrobi
tak było kiedy byliśmy z donleon-em we dwóch. Jakiś temat na parkingu, zakupy dla żony i jakoś spot sie udał.
Chciałbym tylko zaznaczyć, że nie ma co robić takich spotów na spontanie chyba, że przez telefon się umawiamy na coś szybkiego bo do tej pory fajnie funkcjonowało ustalanie spotkań z wyprzedzeniem co najmniej jedno-dwutygodniowym i frekwencja była lepsza. Z drugiej strony trzeba zmieniać miejsca spotkań, bo np. guinness, tadziomaru nie będzie zabierał rodzinki,żeby postali na parkingu.
Romek już widzę z jakim bananem będziesz wysiadał z tego driftowozu az Ci zazdroszcze
Chciałbym tylko zaznaczyć, że nie ma co robić takich spotów na spontanie chyba, że przez telefon się umawiamy na coś szybkiego bo do tej pory fajnie funkcjonowało ustalanie spotkań z wyprzedzeniem co najmniej jedno-dwutygodniowym i frekwencja była lepsza. Z drugiej strony trzeba zmieniać miejsca spotkań, bo np. guinness, tadziomaru nie będzie zabierał rodzinki,żeby postali na parkingu.
Romek już widzę z jakim bananem będziesz wysiadał z tego driftowozu az Ci zazdroszcze
No wlasnie w miedzy czasie skoczylem do sklepu 
a ja szukam 205/40 R17 2 sztuk, moze tez ktos ma? 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'