Generalnie to planuje zjechac na swieta BA takze moze spota jakiegos zrobimy?
RADOM – spotkania regionalne
ja wyslalem zgloszenie wlasnie.
wiem, ze to za niecaly miesiac ale juz sygnalizuje temat

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):FREEZY napisał(a):A przepraszam co to niby miało znaczyć?
ale tu wszyscy spieci...
Nie spięci Mieciu tylko poważnie nie wiem o co chodzi. Przecież jak się deklarowałem, że będę to zawsze udawało się dotrzeć:P

Japan--->France
Tak, będę jechał zieloną w drodze do kopenhagi.
Bardziej mi chodziło o to, że masz peugeota, który może nie dojechać niż o Ciebie jako osobę.
Bardziej mi chodziło o to, że masz peugeota, który może nie dojechać niż o Ciebie jako osobę.

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Co Ty Mieciu.. teraz jak w nim wszystko zrobione to chodzi jak prosto z salonu. Aż nie chce się z niego wysiadać;]
I tyle szukania, kombinowania a okazało się, że wystarczyło ograć na nowo komputer silnika
I tyle szukania, kombinowania a okazało się, że wystarczyło ograć na nowo komputer silnika

Japan--->France
Ponoć peugeot 308 został samochodem roku 2014. Może bym sobie kupił takie auto (Freezy chwali, że peugeoty dobre)
. Pojechałbym też chętnie do Czaplinka; jeżeli dostanę urlop w piątek i namówię żonę, to kto wie...
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
Jezdzilem 308 z dwa tygodnie jakoś nie przemawiał do mnie żadna furora jak dla mnie
Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka
-
tygrys36
Ty to przestan donleon kombinowac bo CX mial byc przeciez, aj przeciez to dla mnie, ziecia Kazika przeciez

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Powiedz co tam widzisz fajnego.Im więcej elektroniki tym gorzej
-
tygrys36
kajol napisał(a):Mietek jak na prezent ślubny dostaniesz CX-a to niech już sobie ma tego 308![]()
![]()
![]()
w sumie tez racja, dwa CXy w rodzinie to za duzo

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Ja swojego czasu wysiadłem z 206 po czterech latach znajomości. Do jazdy może być, gorzej jak się łapka podwinie... Ostatnio szukałem taniego kombi do roboty, znalazłem 406. Żona jak zobaczyła to mi uświadomiła że to jednak peugeot. Przestał mi się podobać 
trzeci raz docinam tą samą deskę i nadal jest za krótka...
- Od: 12 sty 2014, 16:05
- Auto: mazda 626 GE, 2,5 V6
donleon ale po co iść w taką skrajność śladami Kuby ... Jest w klubie autko do sprzedania a właściciel godny zaufania .... ma turbo i niebieski kolor i funkcje sypialni jak żonka wyrzuci z domu to jest się gdzie przespać 
A czemu nie miał by iść w moje ślady? Mazdy są super, ale powiem Wam szczerze, że Mazdą tak komfortową jak Peugeot 407 nigdy nie jechałem. A i na dynamikę już nie narzekam. W ogóle żadnym samochodem w tym przedziale cenowym mi się tak dobrze nie jeździło. Stereotypy Peugeota są jak Alfy, ale myślę, że my z Lukano je będziemy pomału łamać 
Przynajmniej dopóki nie będzie mnie stać na Mazdę 3 albo 6 2014r
Przynajmniej dopóki nie będzie mnie stać na Mazdę 3 albo 6 2014r

Japan--->France
FREEZY napisał(a): Mazdą tak komfortową jak Peugeot 407 nigdy nie jechałem.
Jak porównujesz mx3 i 407 to wcale się nie dziwię. To jak ja bym 9-3 i mx3 porównywał
FREEZY napisał(a):Stereotypy Peugeota są jak Alfy,
To akurat wychodzi na plus w cenach używanych przy kupnie. Porównaj 407 i A4 z tego samego rocznika..
FREEZY napisał(a):Przynajmniej dopóki nie będzie mnie stać na Mazdę 3 albo 6 2014r
A jak mnie będzie stać to wtedy kupię 2-3 letnie GS 300 lub troszkę starsze A8. Ostatnio jeździłem tydzień 3 letnim GS300. Jak to brzmi, płynie, przyspiesza, normalnie miodzio.
Co racja to racja porównanie Peugeota do Mazdy to jak by iść po piach z widłami
-
tygrys36
GS300 jest piekny. SAm kiedys myslalem o kupnie IS 200, ba temat zalozylem i tyle sie naczytalem o tych autach, ze glowa mala ale czego ja juz nie mialem kupowac 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Lukano napisał(a):FREEZY napisał(a): Mazdą tak komfortową jak Peugeot 407 nigdy nie jechałem.
Jak porównujesz mx3 i 407 to wcale się nie dziwię. To jak ja bym 9-3 i mx3 porównywał
A kto powiedział, że porównuję mojego MX? Jechałem Mazda6 z tego roku co mój, jechałem też Xedosem zarówno 6 jak i 9 a i tak uważam na plus dla 407
Lukano napisał(a):FREEZY napisał(a):Stereotypy Peugeota są jak Alfy,
To akurat wychodzi na plus w cenach używanych przy kupnie. Porównaj 407 i A4 z tego samego rocznika..
Wiem i to mnie cieszy
Lukano napisał(a):FREEZY napisał(a):Przynajmniej dopóki nie będzie mnie stać na Mazdę 3 albo 6 2014r
A jak mnie będzie stać to wtedy kupię 2-3 letnie GS 300 lub troszkę starsze A8. Ostatnio jeździłem tydzień 3 letnim GS300. Jak to brzmi, płynie, przyspiesza, normalnie miodzio.
A ja bym nie kupił 2-3 letniego Lexa który by po pierwsze nie miał już gwarancji a po drugie nie podoba mi się aż tak bardzo. Już bym wolał to nowe BMW 7 serii F o ile się nie mylę. Brat znajomego ostatnio taki rozbił trochę z przodu i oglądałem go na warsztacie. Fajny samochodzik. Silnik hybrydowy 410KM benzyna+110KM elektryczny. Ponoć te 520 mocno daje radę
A tak w ogóle to kto wie jak do tego czasu będą wyglądały nowe mazdy 3 i 6

Japan--->France