BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
no to mamy nowego "zielonego" w bydgoskiej mafii – sq2jul tadam 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
sq2jul napisał(a):nie widze
i nie zobaczysz. dopóki ktoś z Zarządu nie uruchomi magicznej różdżki
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Olka napisał(a):sq2jul napisał(a):nie widze
i nie zobaczysz. dopóki ktoś z Zarządu nie uruchomi magicznej różdżki
Podać nr konta?
Tor zaklepany na 19:00. Karaś coś przez telefon bełkotał, że wpadnie.
sq2jul zmień avatar na coś w zielonych barwach
trzeba się reprezentować jak Ci kolory zmienią
ja tam nie zmieniałem od rezygnacji z moderatora
czesio mi pasuje 
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):sq2jul zmień avatar na coś w zielonych barwach

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
BratCukierka napisał(a):sq2jul zmień avatar na coś w zielonych barwach
Wystarczy, że Julian włoży w avatar swoje naturalne zdjęcie twarzy w dziennym słońcu – kolorystycznie się zgra
Pit napisał(a):Julian

matysh napisał(a):słynnej? a czym niby zasłynęła?
właścicielem
Widzimy się jutro pod Łuczniczką o 18.00
BratCukierka napisał(a):sq2jul zmień avatar na coś w zielonych barwacht
moze byc?
sq2jul napisał(a):moze byc?
nie ten odcień
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
chyba jednak wole niebieskie
EDIT:
– Fajf
– Pit
– sq2jul
– szkodnik
– siegu
– Tito
– Olka
– montanka + Arek
– karas (podobno)
– mily
Dostalem info od milego, ze sie pojawi chwile po 19:00
EDIT:
– Fajf
– Pit
– sq2jul
– szkodnik
– siegu
– Tito
– Olka
– montanka + Arek
– karas (podobno)
– mily
Dostalem info od milego, ze sie pojawi chwile po 19:00
ja odpadam, bede w Boat City 
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
no kurde kolejny funkcyjny z bydzi nie no niedlugo to nie bede wiedzial jak mam sie do was zwracac
dame mody czlonki i przedstawiciele
lol
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
na poczatek wystarczy 'paniczu'
potem pomyslimy
edit:
szkodnik – NIE GF!! Musi byc nas wiecej, Xedosowców!
edit:
szkodnik – NIE GF!! Musi byc nas wiecej, Xedosowców!
hmm no jak sie karas pojawi to nawet w nocy bedzie slonce swiecic ;p
a co do mnie to pewnie z zona bede ;p takze dla polepszenia statystyk mozna dopisac
a co do mnie to pewnie z zona bede ;p takze dla polepszenia statystyk mozna dopisac
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–