BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
no juz po koszyku cos mi przeskoczylo w lewym udzie ale do jutra bedzie rozmasowane
a teraz <prysznic>
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
ahdov napisał(a):...o Bozeno....Panie Prezesie, to przy tej pogodzie i w ten dzien bedzie Pan jedynym reprezentantem mlodziezy na tych terenach...
No ktos musi reprezentowac klub na obczyźnie
Less roof, more fun

mam prosbe napiszcie mi na PW jak wyglada organizacja z wyjazdem na zlot do konina bo bardzo bym chcial sie dołączyc no i zawsze jedna furka wiecej w kolumnie
z gory dzieki
-
Ernest
Ernest napisał(a):mam prosbe napiszcie mi na PW jak wyglada organizacja z wyjazdem na zlot do konina bo bardzo bym chcial sie dołączyc no i zawsze jedna furka wiecej w kolumniez gory dzieki
wszystkie informacje w tym wątku:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 990#500990
jak zwykle debile w mojej szkole musieli coś wymyśleć i i zmienili wczoraj plan o 21.23
i okazało się że w sobote mam ćwiczenia a w niedziele mam praktycznie wolną
ale coż nie można mieć wszystkiego
pewnie nie będzie spotu w niedziele

i okazało się że w sobote mam ćwiczenia a w niedziele mam praktycznie wolną
ale coż nie można mieć wszystkiego
pewnie nie będzie spotu w niedziele
a ja wlasnie wrocilem z roboty jade sobie kumpla odwoze dojezdzam do chaty juz pod blokiem hamuje skrecam i zaczyna bic mi opona puk puk puk staje zaciagam reczny lookam flak no zesz kur.. az sie zagorowalem nic odbilem lekko w lewo co by o plot nie zachaczyc przy wymianie lewarek i jechane zakladam dojazd pal licho ze na przednia os ale do wulkanizatora rano bedzie blisko wiec nie chcialo mi sie juz kombinowac przykrecam dojazd opuszczam auto dojazd flak no wiec lekko do gory pompka i jechane cisnienie 2 atrosfery opuszczam fure wygladu nie chce opisywac auta z dojazdem conajmniej komicznie no wiec bore sobie oponke i ogladam po ciemku wiec bardziej na dotyk czy jakis debil mi jej po prostu nie przeciol na szczescie nie ale lepsza kwestia pod robota widocznie akademik nie spal jakis mlotek wkrecil mi wkreta w oponew biezniku lekko przy brzegu normalnie pelen debilizm wiec od razu reszte opon wylukalem na chwile obecna nie widze oznak ale kto wie co znajde rano za jasnego no szok normalnego wkreta takiego jak do plyt gk sie stosuje 3,5cm w opone jak bym zlapal takiego to bym chyba nogi z d.. powyrywal a do tego jutro z ranca wstan jedz do wulkanizatora poklejenie + wywazenie alufelgi a jak ze 100zl pewnie bedzie az mi sie spac odechcialo ale nic tak czy siak jutro przed 15 bede ale tylko do 15 bo dluzej nie moge
pozdro i do jutra
ps piotr nie zapomnij o schemaciku dla mnie w ramach rozstresowania pobawie sie kabelkami
pozdro i do jutra
ps piotr nie zapomnij o schemaciku dla mnie w ramach rozstresowania pobawie sie kabelkami
szkodnik_byd To niezla wieczonra przygoda
Jak go zlapiesz to dzwon. Dolacze sie do wyrywania nog – bo tez nie cierpie jak ktos niszczy auto.
O 14 pod Luczniczka rozpoczyna sie zlot zaprzyjaznonych niedawno klubowiczow Lagun. Wiec bede od 14 i poczekam na was
O 14 pod Luczniczka rozpoczyna sie zlot zaprzyjaznonych niedawno klubowiczow Lagun. Wiec bede od 14 i poczekam na was
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
mily200 Hehe ja dzis odbieram Buty do Lali, od zwirka, ale niestety muchomorek ostatnio nie robi za duzych znizek 
- Od: 19 sty 2005, 23:02
- Auto: BMW M3 Audi A6 Mazda6
Nie sadze zeby komus chcialo sie wkrecac srobki w opony. Jakby chcial ci zrobic pod gorke to wbilby srubokret w bok opony, albo we wszystkie cztery i mialbys wydatek. Pewnie lezala gdziesz na drodze, jechales i sie wbila. Ot cala tajemnica.
21 L/ 100km [tiiit] FUEL ECONOMY.
- Od: 5 mar 2007, 14:32
- Auto: Nissan Murano 3.5 V6
no tajemnica wyjasniona okazalo sie ze ktos na drodze dojazdowej do pracy rozsypal cala paczke blachowkretow ja mam jedna pone szef juz dwie takze makabra ale okazalo sie ze mialem szczescie w nieszczesciu bo trafilo na opone w ktorej niewiadomo dlaczego byla detka zalozona
ot dziwy po zalataniu dziur okazalo sie ze promocja byla dlatego ze jedna z opon nie nadaje sie do jazdy ma uszkodzone mocowanie przy feldze naruszona jest siatka wiec na tyl wrzucilem zimowki i czekam do wtorku az mi takiego uniroyala sciagna pol biedy bedzie taki sam wiec wymieniam tylko jedna opone takze promocja generalnie i tak sie oplacala bo za 900zl 4 alufelgi i 3 sprawne malo zuzyte uniroyala te ok cena z tym ze kolo mogl mnie uprzedzic ze opona w kazdym momecie moze mi sie zsunac z felgi to bym zamowil od razu jedna sztuke a tak swoja droga to nie wiem czemu nie sprawdzilem wetyli kupujac te opony przeciez to od razu widac ze w jednym kole jest detka mowia ze polak madry po szkodzie pol biedy ze taka szkoda a oponka jak sie okazalo nadal produkowana 185zl
na zlot sie jednak nie wyrobie bo musze sie skimac przed praca piotr bede z toba w kontakcie i schemacik do silownika odbiore przy okazji
zycze milego wypadu dzisiaj i jutro pogoda dopisuje wiec bawcie sie grzecznie i uwazajcie na blachhowkrety
pozdro szkodnik
pewnie do czwartku na koszu narty
na zlot sie jednak nie wyrobie bo musze sie skimac przed praca piotr bede z toba w kontakcie i schemacik do silownika odbiore przy okazji
zycze milego wypadu dzisiaj i jutro pogoda dopisuje wiec bawcie sie grzecznie i uwazajcie na blachhowkrety
pozdro szkodnik
pewnie do czwartku na koszu narty
Hej
dzięki wszystkim za przybycie
Pogoda piękna, RULES w Polandii, czego chcieć więcej...
...wpadłem na pomysła, aby fotki umieszczać w pierwszej wiadomości, bo inaczej zawsze gdzieś giną w ferworze postów
...jak ktoś ma zdjęcia – poproszę na maila.
...wpadłem na pomysła, aby fotki umieszczać w pierwszej wiadomości, bo inaczej zawsze gdzieś giną w ferworze postów
Ostatnio edytowano 4 gru 2010, 20:39 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Panie i Panowie, kto żyw i komu paliwo w baku się przelewa
Let's rock z chłopakami z Włocławka