Wielka Brytania – spotkania regionalne
krystiano i glowasiek po glosie ode mnie 
Trec_Londyn napisał(a):adamb napisał(a):pytalem sie dlaczego 20£ a pan mi na to ze serwisant musi wyjsc z papierkiem obejrzec auto powpisywac pare "X" machnac podpis i poprosze 20, za darmo nawet teraz po pysku nie dostanie sie.
Wazne ze zrobia to
A po jakiego grzyba wam taka inspekcja?
aby miec gwarancje na blachy(10 czy 12lat jest), co roku przegladzik trzeba zrobic
- Od: 22 kwi 2010, 22:55
- Auto: Biale
hmmmm mysle ze wiecej wydacie na inspekcje + telefon jak ewentualne zabezpieczenie podwozia (jak trzeba bedzie zrobic) – strata czasu
Ostatnio robilem przeglad i chlop mowi tak- wszyscy co przyjezdzaja mazdami to ruda progi wpierdziela a u ciebie ani sladu
Ostatnio robilem przeglad i chlop mowi tak- wszyscy co przyjezdzaja mazdami to ruda progi wpierdziela a u ciebie ani sladu
Sprzedam felgi 17'' nowe z m3////felgi 17'' z oponami czarny polysk////lapmy tyl m6 polift ///fotele m6 polift /// PW
- Od: 8 sty 2009, 15:38
- Auto: MOJA PIEKNA I BESTIA
adamb napisał(a):aby miec gwarancje na blachy(10 czy 12lat jest), co roku przegladzik trzeba zrobic
Raczej 6 lat tylko z tego co pamiętam...
Do sprzedania fajne graty do M6 :)
viewtopic.php?f=77&t=26292&p=1937697#p1937697
Pełna diagnostyka komputera Mazd!
viewtopic.php?f=77&t=26292&p=1937697#p1937697
Pełna diagnostyka komputera Mazd!
- Od: 14 lis 2008, 18:30
- Auto: Były M6 2.0D M6 2.0 LF :(
Czy wie ktos moze jak po angielsku beda "gumy stabilizatora"
I czy mozna gdzies kupic zamienniki czy tylko ori??
kryystian napisał(a):piotrekkk1985 napisał(a):Czy wie ktos moze jak po angielsku beda "gumy stabilizatora"I czy mozna gdzies kupic zamienniki czy tylko ori??
może chodzi ci o ball joint-y
chyba nie ball joint-y masz np. w Lower suspension track Control Arm, ale moge sie mylic na 100% pewnien nie jestem
no adamb gratuluje