Neonixos666 napisał(a):ja też raczej będę sam ale jeszcze zobaczę czy moja przyszła wyraża ochotę.
OK, na razie wpisuje Ciebie samego jak coś to krzycz to dopiszemy
www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):ja też raczej będę sam ale jeszcze zobaczę czy moja przyszła wyraża ochotę.
szadol1 napisał(a):( raz w życiu grałem także będzie wesoło )
GreXx napisał(a):Ja raczej też będę, jak coś mi nie wypadnie więc można mnie również dopisać
nocna furia napisał(a):Wzięłam środkowe tory bo nie są krzywe.
nocna furia napisał(a):to znaczy że ściąga kule w lewą albo prawą stronę jak rzucasz. Dla początkujących można ustawić boczne barierki wtedy kula nie spada na tzn. margines z którego nie można zbić pachołków.
pawcio1017 napisał(a):Yakuza991 pytales mnie na spocie o listwe przy szybie czołowej. Dziś byłem na szrocie i była ale tylko prawa. Którą potrzebowales? Bo jutro tez bede to moge zapytac ile by chcieli
nocna furia napisał(a):mnie tam każda godzinka pasuje. Mam jeszcze bliżej niż Pawcio na kręgielnię.
nocna furia napisał(a):To zamawiam tory na 12 bo wcześniej się nie da bo mają nieczynnei dla 9 osób grających to będą dwa tory a później się jakoś podzielimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd