RADOM – spotkania regionalne
Ok planujecie cos w temacie spota w miejscowosci Jastrząb 22 marca z tego co dobrze pamiętam?
-
tygrys36
To trzeba w razie co myśleć szybciej bo termin niedaleko można by pojechać pogadać i popatrzeć jakaś większą grupą.
-
tygrys36
Jestem chętny Kaufland godz.11 Lukano
Dopisano 15 mar 2014, 17:55:
Halo halo ludziska nie bądźmy gorsi niż w wawie tam spotykają się cyklicznie.Jutro zbiórka 11 w stalym miejscu jacyś chętni
Dopisano 15 mar 2014, 17:55:
Halo halo ludziska nie bądźmy gorsi niż w wawie tam spotykają się cyklicznie.Jutro zbiórka 11 w stalym miejscu jacyś chętni
-
tygrys36
Lukano napisał(a):W piątek będę u niego w robocie to zrobimy mini spota
Mini spot był dzisiaj jak go nawiedziłem.
mam nadzieję, że jako prowodyr jutrzejszego spotkania pojawi się na nim
Ja pewnie jakoś już w cieplejszą wiosnę a może wcześniej pojawię się u Was swoim czołgiem jeśli będę mile widziany
Dam znać oczywiście wcześniej. Jak będę w Warce bo jak już wspominałem pojawiam się tam a nie dam wtedy rady wyskoczyć na Radom to tez się odezwę stosunkowo wcześniej i może wpadniecie
Jeszcze jak się już cieplej zrobi to może ogarniemy tego warszawsko radomskiego grilla w Czersku przy zamku
Dam znać oczywiście wcześniej. Jak będę w Warce bo jak już wspominałem pojawiam się tam a nie dam wtedy rady wyskoczyć na Radom to tez się odezwę stosunkowo wcześniej i może wpadniecie
Jeszcze jak się już cieplej zrobi to może ogarniemy tego warszawsko radomskiego grilla w Czersku przy zamku
-
Szalotka
kajol napisał(a):I już po niedzielnym spocie, bez zdjęcia a byłem z donleonemktóry już ma swoje naklejki i samochód już bardziej rozpoznawalny.– Kuba po zakupie samochodu.FREEZY napisał(a):tylko jedną rzecz w nim zrobię i będzie git:D
Kuba po roku użytkowania samochodu –jak ta historia lubi się powtarzaćFREEZY napisał(a):Heh:) Oj tam oj tam, Jeszcze tylko jedną rzecz w nim zrobię i będzie git:D
Karolu zrobiłem!!!
Lwiątku wyrosły pazurki i zapier-jeździ jak dziki
to było drugie najbardziej nerwowe 9 miesięcy w mojej karierze

Japan--->France
Cebula napisał(a): jeśli będę mile widziany
Baa zawsze jesteś
Cebula napisał(a):Jeszcze jak się już cieplej zrobi to może ogarniemy tego warszawsko radomskiego grilla w Czersku przy zamku
No właśnie, przydało by się. Tylko ja muszę planować sporo wcześniej
Lukano napisał(a):Tylko ja muszę planować sporo wcześniej
Damy radę. Nie powiemy przecież dziś że będziemy jutro
-
Szalotka