WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Gibsong
dlatego sie pytam
dobra dobra
rycerzu naszej PR, powiedz lepiej kiedy bedziesz na naszym spocie 
Olka napisał(a):mlody323f napisał(a):czy wlasciciele innych modeli są mile widziani czy mamy siedziec w domku?
odp._Pe-Pe_ napisał(a):kto chce moze wpaść poogladać
dlatego sie pytam
kierownik napisał(a):beso napisał(a):ale masz ogarnieta kobiete:P widac ze nei czyta forum
w pracy zajęta pracą, a wieczorami mną, to się nie dziw
dobra dobra
-
beso
_Pe-Pe_ napisał(a):słuchajcie 20 Lutego robimy spocik w Malborku dla aut Mazda RX8

Mnie tam g**no obchodzi jakis tam TeDe srede... Jak chcą robic program o RX to niech nie pitolą o spocie Mazdowiczów na forum... Osobiście bojkotuje taki spot...
Ostatnio edytowano 6 lut 2009, 19:28 przez CezaR83, łącznie edytowano 2 razy
tak samo mozna powiedziec o posiadaczach mx-5, ale to sie nazywa wywyzszanie albo snobizm... chyba tez to tak mozna ujac...
-
beso
beso napisał(a):tak samo mozna powiedziec o posiadaczach mx-5, ale to sie nazywa wywyzszanie albo snobizm... chyba tez to tak mozna ujac...
Nie do końca, bo MX-5 mają też osobny klub i forum. Swoje klubowe spoty i zloty.
RX-8 można by podciągnąć jako część Mazdaspeed lub część klubu RX ogólnie.
Ja jednak bym się nie przejmował tym
Jak ktoś chce jechać to przecież zapraszają.
P.S.
Nie przypominam sobie żeby ktoś na tym forum zapraszał na spota same Miaty
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
beso napisał(a):tak samo mozna powiedziec o posiadaczach mx-5
No też racja, można tez wspomnieć o MPSach też "ukradkiem" wiem że sie spotykają, i niech mi teraz ktos powie czy takie PODZIAŁY (nie chce mówić na lepszych i gorszych) w Klubie ogólnopolskim są Normalne? [ oczywiście sprawa indywidualna posiadaczy danego Modelu – DLA MNIE TO JEST NIESMACZNE – mówiąc Delikatnie]
Dziekuje za Uwage! [ to tylko moje zdanie]
CezaR83 napisał(a):beso napisał(a):tak samo mozna powiedziec o posiadaczach mx-5
No też racja, można tez wspomnieć o MPSach też "ukradkiem" wiem że sie spotykają, i niech mi teraz ktos powie czy takie PODZIAŁY (nie chce mówić na lepszych i gorszych) w Klubie ogólnopolskim są Normalne? [ oczywiście sprawa indywidualna posiadaczy danego Modelu – DLA MNIE TO JEST NIESMACZNE – mówiąc Delikatnie]
Dziekuje za Uwage! [ to tylko moje zdanie]
Masz racje i podzielam twoje skromne zdanie.
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
goraczke mam i wydaie mi sie ze karzwy powinien miec swoie zdanie w tym temacie ja tam jade bo spoko spot dla rxuw tam jest
SILNIK WANKLA OD A-Z ! WSZYSTKIE Japońce
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
wolnosc slowa obowiazuje kto chce jedzie, zgadzam sie rxwawa, pozatym jak bede mial flote na benzyne to tez jade obejrzec sobie, dla relaksu
-
beso
beso napisał(a):wolnosc slowa obowiazuje kto chce jedzie, zgadzam sie rxwawa, pozatym jak bede mial flote na benzyne to tez jade obejrzec sobie, dla relaksu
Jak będę miał wolny czas to też z przyjemnością pojadę. Wstępnie wybieram się i mogę Ciebie BESO zabrać , to jeszcze ustalimy bliżej terminu...
- Od: 6 paź 2008, 17:13
- Auto: MAZDA 6 165 KM 402Nm diesel
CezaR83 napisał(a):Ja wczoraj bylem na myjni a dzis założyłem podkładki Klubowe... zobaczymy jak długo bede sie cieszył czystym autkiem
tak sobie dziś pomyślałem, że może zwlekę się z wyrka i umyję, ale znając moje szczęście wieczorem zaczęło by padać
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
mazdzia umyta a teraz czas jechac na imprezke firmowa
Lulu racja pogoda zafajna. moze juz cały czas tak być 
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
siemka warszawiacy
Czyja to Miatka zielona stoii na Dąbrowskiego? Ładna nie ma co akurat pod oknem moim 
- Od: 26 mar 2007, 21:55
- Auto: Peugeot 307 2,0 HDI
Riki napisał(a):ja zaraz mykam na myjnię a pooootem.....![]()
Ja też pojechałem.. a kolejka jak z stąd do tamtąd..
Więc po prostu zrezygnowałem. Pojadę wieczorem późnym – czyli za jakąś godzine
PS.
Pierwszy dzień od tygodnia na świeżym powietrzu – bezcenne.
Za piwo zapłaciłem kartą Visa
- Od: 26 cze 2007, 11:37
- Auto: S40 T4