TORUŃ – spotkania regionalne
Nie wiem, ale ostatnio patrzyłem to mx6 były całe 6 sztuk i to wtym jeszcze jakieś na części.
teraz jest raptem 7 sztuk ale zadna nie jest warta uwagi... duzo 323f tez poszlo 
to jest teraz ryzyk fizyk. moglbym sprzedac swoja tojke teraz bo niby " dobry " okres na to, ale za to przez 2-3 miesiecy nie znajde zadnej mazdy godnej uwagi
to jest teraz ryzyk fizyk. moglbym sprzedac swoja tojke teraz bo niby " dobry " okres na to, ale za to przez 2-3 miesiecy nie znajde zadnej mazdy godnej uwagi
MRk napisał(a):Witam. czy kojarzy ktoś z Was firmę Ital Performance, która mieści się w Toruniu? Weede mi o nich wspomniał, a szukam kogoś kto ogarnia dobrze strojenie DET3. Nie wiem jednak nic o nich ,czy są godni polecenia itp. Napisałem do nich z tydzień temu, ale brak odpowiedzi. Zawsze mogę do SRT Garage uderzyć do Gdańska, bo z nimi już rozmawiałem na ten temat i podali mi cenę itp itd. Także jak ktoś coś wie o Ital Performance to prosiłbym o jakieś info. Pozdro
godni polecenia. Moj znajomy zna właściciela. i razem z nim ogarnia czasem samochody
Patrzyk jak dobrze poszukasz to znajdziesz dobra sztuke.
Ja niecale 2 tyg temu z bratem kupowalem samochod i jest w genialnym stanie
wczoraj bylem u mechanika sprawdzal samochod od a do z i sie nie byl w stanie przyczepic do niczego
na koniec jego slowa dobry wybór uświadomiły mnie w tym ze dobrze trafiliśmy
ja po ten jechalem do bialego stoku ale bylo warto
o no proszę. dzięki za podpowiedź:) a już chciałem przestać śledzić wątek, bo myślałem ,że nikt już nic nie powie;P tylko coś mało kontaktowi są...napisałem do nich na Facebook'u i wysłałem maila i póki co zero odpowiedzi...Na pewno nadal działają?
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
a podają numer telefonu? jak chcesz coś się dowiedzieć to lepiej dzwonić, a później dogadywać się co do szczegółów przez e-mail, żeby było potwierdzenie, bo na gębę w tym kraju nic się dobrze nie załatwi 
People_Hate_Me napisał(a):
Patrzyk jak dobrze poszukasz to znajdziesz dobra sztuke.
Ja niecale 2 tyg temu z bratem kupowalem samochod i jest w genialnym stanie
wczoraj bylem u mechanika sprawdzal samochod od a do z i sie nie byl w stanie przyczepic do niczego
na koniec jego slowa dobry wybór uświadomiły mnie w tym ze dobrze trafiliśmytrzeba szukać.
ja po ten jechalem do bialego stoku ale bylo warto
jutro jade jeszcze do jednego kolesia ktory auta sprowadza zza granicy w b.dobrym stanie bo kumpeli sprowadzil citroena picasso. jak w dobrej cenie mi sprowadzi to zastanowie sie. jutro robie nowe zdjecia tojki i sprzedaje again
tak nadal działają. W tej chwili nie mam numeru gg do kumpla bo siedzę na chorobowym. Jak coś w pon napisze Ci PW z numerem gg do Kumpla to w razie czego da Ci tel do gościa od nich 
tak na marginesie teraz robią poldasa ktory bedzie mial okolo 300-350 kuca
po co sprowadzać jak na miejscu jest tego całe mnóstwo w dobrym stanie? tylko trzeba poszukać. i nie nastawiać się na samochody z Kuj-Pom
tak na marginesie teraz robią poldasa ktory bedzie mial okolo 300-350 kuca
po co sprowadzać jak na miejscu jest tego całe mnóstwo w dobrym stanie? tylko trzeba poszukać. i nie nastawiać się na samochody z Kuj-Pom
z racji tego ,że międzynarodowe połączenia nie są takie przystępne, to chciałem pierw spróbować poprzez e-mail i FB
ale skoro to za mało to za pewne na dniach zadzwonię. Tak to kojarzycie kto w Kuj-pom by się zajmowałem porządnym strojeniem ECU?
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
ile dasz za moją Efkę? 

w dobrej kasie bym sprzedał, chętka na Xedosa jest 
trzydziech napisał(a):w dobrej kasie bym sprzedał, chętka na Xedosa jest
Ale jak xedos to już 9-tka
krzychsolt napisał(a):trzydziech napisał(a):w dobrej kasie bym sprzedał, chętka na Xedosa jest
Ale jak xedos to już 9-tka
Lubię to!
samochód nie jest na sprzedaż, więc musisz coś zaproponować

Zamieńcie się:P
namawiasz mnie na zdradę marki
? na stos z nim 
dodaj ze dwa kółka i masz satysfakcjonującą mnie cenę :p bez audio oczywiście

dodaj ze dwa kółka i masz satysfakcjonującą mnie cenę :p bez audio oczywiście

trzydziech napisał(a):namawiasz mnie na zdradę marki? na stos z nim
He he, trzeba uważnie patrzeć "
Edit: to ja daje 4tyś
czyli razem 10 tysi. sprzedane