BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
sensei chyba nie jestem godzien 
właśnie się mylisz padawanie
jesteś godzien poprowadzic starspot
sesei jedzie odpocząć, więc na ten czas dostajesz moje insygnia
zakładam, że mój sensei dżedafajw nie będzie miał nic przeciwko
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):widęe smugi brudu na "letkiej" MX-6
To dobrze że nie ma zbliżenia mojej czyścioszki

piotr_szp napisał(a):sq2jul napisał(a):ze chcialo sie Wam odwiedzic Bydgoszcz
Nie czepiam się, przenieśli się tu, mieszkają w Osielsku.
WTF?

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
właśnie się mylisz padawanie
Moc jest silna z tobą! FiveoOneKenobi na twoja pomysl zgadza sie mocno.
PS.
Jestem twoim ojcem!
Nie no żartuuje... to Pit jest.
W sobote jade na http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=81818
Wybiera sie ktos jeszcze?
Less roof, more fun

ojej jak to mowia do 3 razy sztuka... z checia bym pojechal ale...
W tym miesiacu jestem/bede mocno wydy^cyckany finansowo przez OC i przeglad... Poza tym powinienem w koncu sie zabrac za moja prace inz... Cholerka nie dobrze 
Olka napisał(a): widęe smugi brudu na "letkiej" MX-6
jak zwykle usmolona – wogóle chłopak niedba
montanka napisał(a): kobieta w czerwieni? w którym miejscu? masakra
czerwonogłowa
do zobaczenia za ok 2 tyg
za 2 tyg (łikend), w pitstopie akcja GK- chętnie przyjmiemy padawany na kolejny staż
Julek synu (wnuku Pita i Fiva) niech mocne piwo będzie z Tobą
ADHD family, wypoczywajcie 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
ADHD napisał(a):akcja GK
WTF?
Podobno nad morzem lato się skończyło i śnieg już pada :p
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
sq2jul napisał(a):ADHD napisał(a):akcja GK
WTF?
Nie WTF, tylko powtórka z rozrywki, ale na niższych wysokościach
e tam najwazniejsze ze suficik jeszcze wisi ;p co do reszty to oczekuje propozycji w czwartek po 20 raczej spiewam wiec moge byc niedostepny ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
na zloty moga przyjezdzac wszyscy (o ile nie jest wyraznie zaznaczone, ze zlot jest tylko dla klubowiczow) po uiszczeniu oplaty za wjazd/nocleg. Na spoty moze przyjezdzac kazdy milosnik marki Mazda bez zadnych oplat. k0siarz18 uzupelnij swoj profil (dodaj dane skad jestes i jakim autem jezdzisz).
Zlot to zazwyczaj wieksza impreza (weekendowa) odbywajaca sie na lotnisku, spot zas to male spotkanie regionalne. Takie regionalne spotkania odbywaja sie co jakis czas (u nas ostatnio wychodzi srednio 1 raz na tydzien).
Zlot to zazwyczaj wieksza impreza (weekendowa) odbywajaca sie na lotnisku, spot zas to male spotkanie regionalne. Takie regionalne spotkania odbywaja sie co jakis czas (u nas ostatnio wychodzi srednio 1 raz na tydzien).