Frekwencja dopisała, Maras też się pojawił swoją cudną b...
pozdrowienia i do zobaczenia we wtorek na spocie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Bartek pewnie wrzuci potem fajne fotki ze spotkania
dzięki Zdziś i Umcyk= za zapakowanie namiotu
www.mazdaspeed.pl
umcyk napisał(a):My tez juz w domku,dzieki bardzo . Niestety dla niektorych to byl ostatni spot. Zaciupam Was moja siekierka:–)
No to wszystkie zielone 626 są teraz podejrzane hihih
Może się spotkamy na drodze niebawem
Miyu84 napisał(a):No to wszystkie zielone 626 są teraz podejrzane hihih
Może się spotkamy na drodze niebawem
Nam równiez nie udało się dojechać:(. Postaramy się poprawić i być następnym razem.
Chcąc uwolnić inne trawiaste 626 od podejrzeń dodam że Miyu ma zielony listek na tylnej szybie. Jak do tej pory nie widziałam jeszcze innej 626 ze znamieniem świerzego kierowcy (nie wiem czemu, ale najczęściej przykleja się listki na punto, malucha, pande itp. auta, chociaż widziałam raz taką czerwoną mazdę MX, więc to nie reguła, ale i tak zawęża znacznie krąg "podejrzanych").
Olmek napisał(a):Ja już też w domku, było i do śmiechu i do łez, dzięki za spocika.
umcyk napisał(a):My tez juz w domku,dzieki bardzo . Niestety dla niektorych to byl ostatni spot. Zaciupam Was moja siekierka:–)
Oj tam, oj tam, od razu ostatni
HarryLDZ napisał(a):michał91 napisał(a):Gdybym nie pracował od 19 to bym podjechał a tak tozbita. Next time
Trzeba było wpadaćJa skończyłem pracę o 20 i podjechałem na 30 minut
majes854 napisał(a):we wtorek to i ja sie odmelduje bo zapomnicie jak wygladam chyba ze bede fotki z uroczystosci podrzucal
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd