KeV napisał(a):No, spocik fajny i śmieszny.
Tylko Lemur mnie nie poznał
dzięki za piwo, bardzo smaczne i widać, że oryginał.

www.mazdaspeed.pl
KeV napisał(a):No, spocik fajny i śmieszny.
No no! z samej Anglii wiezione a do tego pojemność 440Widzewianka_TM napisał(a):KeV napisał(a):No, spocik fajny i śmieszny.
dzięki za piwo, bardzo smaczne i widać, że oryginał.
andree napisał(a):Miło było Was znowu zobaczyć, jak i poznać nowe osoby (dla mnie nowe), w środę, jak nie zapomnę podjadę pod hale na 2 kółkach
Miyu84 napisał(a):Witam! Jestem tu nowa:). Chciałabym dowiedzieć się czy na Wasze spotkanie może przyjść ktoś, kto jeszcze nie jest (ale potencjalnie chce być) klubowiczem?
Od lutego jestem dumną właścicielką Mazdy 626 z 98r., której nie zamieniłabym na żadne inne nowe i drogie autko:).
Miyu84 napisał(a):Witam! Jestem tu nowa:). Chciałabym dowiedzieć się czy na Wasze spotkanie może przyjść ktoś, kto jeszcze nie jest (ale potencjalnie chce być) klubowiczem?
Od lutego jestem dumną właścicielką Mazdy 626 z 98r., której nie zamieniłabym na żadne inne nowe i drogie autko:).
Widzewianka_TM napisał(a): Miyu84 napisał(a):Witam! Jestem tu nowa:). Chciałabym dowiedzieć się czy na Wasze spotkanie może przyjść ktoś, kto jeszcze nie jest (ale potencjalnie chce być) klubowiczem?
witamy, kobiety są w MS bez przesadyja, Madzia, Ewelina, Aga, Marta, Umcykowa,Madzia, Pati
![]()
także o deficycie nie ma mowy
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd