michał91 napisał(a):ja tam szofera mam zawsze he he
szczęściarz!!! ciesz sie:D Ja wkoncu na klubowego abstynenta wyjde bo ani razu nie bylo okazji zeby cosik z wami wypic
www.mazdaspeed.pl
michał91 napisał(a):ja tam szofera mam zawsze he he
Bartg napisał(a):Większość z nas nigdy nie widziała go na oczy, w dziale regionalnym też się nie udziela. Jeśli życzyłby sobie takiej akcji to napisałby na forum, tak jak to zawsze się odbywało
BILON napisał(a):Bartg napisał(a):Większość z nas nigdy nie widziała go na oczy, w dziale regionalnym też się nie udziela. Jeśli życzyłby sobie takiej akcji to napisałby na forum, tak jak to zawsze się odbywało
Borys trochę dłużej jest w klubie Mazdaspeed niż Ty, a ostatnimi czasy się nie udzielał dlaczego nie wiem, może z braku czasu. Mnie na spotach nie było ponad 8 miesięcy bo auto odnawiałem i też jestem pewien że połowa osób z regionu łódzkiego powie że mnie nie zna.
Kto będzie chciał przyjechać to Ja zapraszam.
BILON napisał(a): połowa osób z regionu łódzkiego powie że mnie nie zna.
Widzewianka_TM napisał(a): zaszło chyba małe nieporozumienie, bo ślub bierze Boris86, a nie Borys
BILON napisał(a):Spoko moja wina powinienem napisać że chodzi o Borysa86 ale nawet nie wiedziałem że jest jeszcze inny Borys. Jeszcze raz sorki za nieścisłości co do osoby.
BILON napisał(a):Spoko moja wina powinienem napisać że chodzi o Borysa86 ale nawet nie wiedziałem że jest jeszcze inny Borys. Jeszcze raz sorki za nieścisłości co do osoby.
BILON napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):dzięki za relacje i fotki
Postaram się wkleić jeszcze kilka ale muszę je najpierw od kumpla zgrać
Widzewianka_TM napisał(a):BILON napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):dzięki za relacje i fotki
Postaram się wkleić jeszcze kilka ale muszę je najpierw od kumpla zgrać
spokodo ślubu to mazdą, a nie
![]()
jakimś tam viperem hehe
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd