BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
montanka, jak moja odpali o podjadę po Ciebie – zadzwonię 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
no kurcze a mi nikt nie przypomina
ja generalnie albo sie spoznie albo bede o czasie ale bede szybko wracal 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
montanka napisał(a):coś mi zaczęło diabelnie pukać (określenie najbardziej delikatne jak tylko można) z przodu z lewej strony, słychać to na kilometr, boję się jechać, co by się coś nie sypnęło do końca :/
Nic co puka w zawieszeniu na 99% nie rozwali się w przeciągu chwili, dnia, tygodnia tak, aby uniemożliwić jazdę.
Pit napisał(a):montanka napisał:
coś mi zaczęło diabelnie pukać (określenie najbardziej delikatne jak tylko można) z przodu z lewej strony, słychać to na kilometr, boję się jechać, co by się coś nie sypnęło do końca :/
Nic co puka w zawieszeniu na 99% nie rozwali się w przeciągu chwili, dnia, tygodnia tak, aby uniemożliwić jazdę.
moja tuleja gada już do mnie od tygodnia
– jeszcze jej dam troche pogadać zanim wymienię
ADHD napisał(a):moja tuleja gada już do mnie od tygodnia
– jeszcze jej dam troche pogadać zanim wymienię
Od czerwca 2007 z tuleją wahacza wydającą przeraźliwe dźwięki żyje i Voyager i ja za jego kierownicą w szczęśliwym związku.
Pit napisał(a):Od czerwca 2007 z tuleją wahacza wydającą przeraźliwe dźwięki żyje i Voyager i ja za jego kierownicą w szczęśliwym związku.
wiem, Ty lubisz gadać z autami
ja też sobie pozwalam na więcej
chociaż, jeszcze naprawiam wszystko dosyć szybko
nawet odebrałem dzisiaj koła – są proste, gdyby nie opony było by git
Dzięki za szprota.
WGM "MazdaSpeed kujawsko-pomorskie"
masz krzywo naklejoną naklejkę
Szkodnikos, masz dobry wpływ na Xeda, Kaszpirowski i ręce, które leczą
montanka, mam nadzieję, że byłaś na czas i obyło się bez focha
WGM "MazdaSpeed kujawsko-pomorskie"

Szkodnikos, masz dobry wpływ na Xeda, Kaszpirowski i ręce, które leczą
montanka, mam nadzieję, że byłaś na czas i obyło się bez focha
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Dziekuję za spotkanko Miło jak zawsze 1 prośbę mam do kolegi co naklejki robił Łukasz chyba. Jeśli możesz podeślij mi jakos projekt to sobie w odbiciu lustrzanym zrobie naklejeczki bo są super i od środka na szybe sobie nakleję
.
Rzeczy do Wymiany:
Rozrząd – 15 września 2009 rok po 202.000 km wymieniłem pasek rozrządu
Filtr Powietrza – 21 września 2009 rok po 200.243 km wymieniony
Rozrząd – 15 września 2009 rok po 202.000 km wymieniłem pasek rozrządu
Filtr Powietrza – 21 września 2009 rok po 200.243 km wymieniony
- Od: 13 lis 2008, 22:45
- Auto: Mazda 323c 1,5
rowniez dziekuje za spot
Drugi raz udalo nam sie spiknac troche ludzi – oby tak dalej! Bydgoszcz ozywa
Dziekujemy rowniez nowym osobom, ktore sie pojawily –> koniu25 + kolega. Zapraszamy na nastepne spotkania 
Dzięki ludzie
Był to spot łączący pokolenia MS. Od starych koni (Justynka, Malico), poprzez troszkę młodszych, ale też starych (szkodnik, OTIK), średnich stażem (tito, quench), młodych (ADHD, sq2żul, Olka), aż po zupełnie młodziutkich, których nicków nie potrafię jeszcze wymienić, jak i zupełnie, zupełnie nowe twarzyczki!
Oby tak dalej. Zarząd jest pod wrażeniem 
Fajnie kurde macie
Cieszy oko taka ilość
Pozdrawiam
ADHD fotorelacja jak zwykle na wysokim poziomie
Pozdrawiam
ADHD fotorelacja jak zwykle na wysokim poziomie
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
ja tez przychylam sie do rewelacyjnego pomyslu spotykania sie pod pretekstem pokazania auta marki mazda ;p genialne towarzycho i jak zwykle wesolo (czasami szyderczo ale to wina szkodnika ;p)
pozdro
ja tez przychylam sie do rewelacyjnego pomyslu spotykania sie pod pretekstem pokazania auta marki mazda ;p genialne towarzycho i jak zwykle wesolo (czasami szyderczo ale to wina szkodnika ;p)
pozdro
szkodnik_byd oby tylko nie za dużo tych szkód 
jak zarzad jest zadowolony to moze w ramach premii motywacyjnej jaka flaszke postawi? 
THOR napisał(a):Fajnie kurde macie Cieszy oko taka ilość
Pozdrawiam
no coraz lepiej , też mi sie podoba
pozdro4U
THOR napisał(a):ADHD fotorelacja jak zwykle na wysokim poziomie
to nie to co powinno być, ale później juz za ciemno na dobre foty
czekam na foty qeunch+brother bo widziałem, że trzaskał fajne ujecia
co do ujec pit obiecales jakies zdjecie
ADHD ciemno, nie ciemno, nie w tym rzecz, chodzi mi głównie o sposób pokazania
Bardzo mi się to podoba 
Kiedy następny spot? bo zacząłem zbierać kupony na gratisowego stripsa
Fajno było, oby tak dalej z frekwencją.
Fajno było, oby tak dalej z frekwencją.
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
Dzięki za spota i za mile przyjecie...W końcu mogę przypiąć trochę twarzy do tych wszystkich nick'ów...