KIELCE – spotkania regionalne
siemka chlopaki gdzie w ck lub pod
<dobrze >i za rozsadna cene mozna pomalowac tylna klape
+spoiler
doliczajac pozbycie sie dziur po starym spoilerze ...
???
MX-6 KING
- Od: 24 mar 2008, 19:21
- Auto: mx-6 2,5 v6 manual USA
Witam wszystkich,
Od Czwartku stałem się szczęśliwym posiadaczem pierwszej w moim życiu Madzi 323 F BJ 1,4 z 99r. Autko zakupiłem w Niemczech i przejechałem nią z Frankfurtu prawie 1100 km bez rzadnych problemów i oby tak do końca
Po mału się przymierzam do rejestracji u nas i kilku zmian w niej, i do was jako starych użytkowników tej marki z naszego regionu miałbym kilka pytań odnośnie eksploatacji, serwisu, części, więc z chęcią jeśli można i będe mógł to się pojawie na kolejnym spotkaniu, co by nie zaśmiecać tego tematu
Pozdroofki!!
Od Czwartku stałem się szczęśliwym posiadaczem pierwszej w moim życiu Madzi 323 F BJ 1,4 z 99r. Autko zakupiłem w Niemczech i przejechałem nią z Frankfurtu prawie 1100 km bez rzadnych problemów i oby tak do końca
Pozdroofki!!
MAZDA 323 F 1,4 BJ 75 KM + 17" ALUTEC KYRO = LOW RIDER 
- Od: 12 cze 2008, 11:40
Gientus napisał(a):Czwartku stałem się szczęśliwym posiadaczem pierwszej w moim życiu Madzi 323 F BJ 1,4 z 99r
Super po gratulować i witamy w Mazdowej Rodzince
Jak koledzy co słychać ?
Może spotkanie w tą niedziele (22.06) bo od dawna nic sie nie działo
Np. Parking obok Tesco o 19 ?
Pozdrawiam
Mazda 6 User :)
- Od: 18 wrz 2007, 21:32
- Auto: Mazda 6
Dzięki Mr.M,
Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, z chęcią poznam resztę załogi z regionu. Zostało mi co prawda jeszcze kilka ważnych rzeczy do zrobienia przy niej ale myśle, że w Niedziele będe ją miał przy sobie?!
Także jesli termin i miejsce odpowiadają reszcie to do zobaczyska mam nadzieje?!
Pozdroofki!!
Jeśli o mnie chodzi to nie ma problemu, z chęcią poznam resztę załogi z regionu. Zostało mi co prawda jeszcze kilka ważnych rzeczy do zrobienia przy niej ale myśle, że w Niedziele będe ją miał przy sobie?!
Pozdroofki!!
MAZDA 323 F 1,4 BJ 75 KM + 17" ALUTEC KYRO = LOW RIDER 
- Od: 12 cze 2008, 11:40
Witam.
Chciałbym Was Wszystkich zaprosic 29 czerwca na Piknik Rodzinny Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej do Barkowic Mokrych nad Zalewem sulejowskim.
Dodatkowo zapraszam na nasze forum gdzie znajdziecie wszystkie informacje co do Pikniku.
Jesli ktos bedzie chciał przyjechac dzien wczesniej w sobote i nocowac jest taka mozliwosc.
Koszt od namiotu 15 zł.
Jest ochrona nikt nic nikomu nie zrobi i nic nie zginie.
Obiekt jest ubezpieczony i zabezpieczony.
Własciciel obiektu caly czas jest tam i ma szybkie dzialanie jesli cos dzieje sie złego.
Co do przyjazdu w sobote.
Jest tamtez pole namiotowe czyli wlasciciel kieruje odrazu na pole namiotowe tylko prosze zaznaczyc ze Państwo przyjechali na niedzielny Zlot Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej.
W niedziele rano juz powinnismy zabezpieczac i rezerwowac parking na ktorym bedziemy mogli zaparkowac i np posiedziec na kocykach
Wjazd samochodem na teren obiektu kosztuje 5 zł.
Dodatkowo jest tam wypzyczalnia sprzetu plywajacego-rowery wodne,kajaki,lódki ale na karte wedkarska lub pływacką,jest boisko do piłki plazowej,jest bar w ktorym jest jedzonko i napoje dla spragnionych.
Jest duzo zieleni i jest sie gdzie schowac przd słoncem.
Jest plaza wiec bedzie mozna sie popluskac.
Jak ktos lubui wedkowac mozna łowić sobie rybki.
Jest miejsce na ognisko i jak ktos chce zabrac gril to tez moze rozpalic go bez zadnego problemu.
Tak wiec zapraszam Wszystkich 29 czerwca do miejscowosci Barkowice Mokre na Pole Namiotowe U Bosmana.
Od miejsca tego co miało byc początkowo jak mówił Artur Balon 323f jest to dalej o 4 km ale bedzie bezpieczniej i jest wiele atrakcji.
Jest miejsce na ognisko tak wiec wszystko mam pod ręką.
A w miare upływu bede wklejał zdjecia z Barkowic Mokrych.
Pozdrawiam.
Zjezdzajac z drogi krajowej nr. 12 jedziemy tak jak mówiłem zarz w prawo i kierujemy sie na Barkowice Mokre. Przejezdzamy na początku całe barkowice i na koncu przed kapliczką skręcamy w lewo tak jak na zdjeciu.
Od tej kapliczki jedziemy jakies 2,5 – 3 km malowniczą okolica do nastepnej kapliczki w Barkowicach Mokre i skręcamy za tą kapliczką w prawo :
Okolice Barkowic Mokrych:
Jadąc od 2 kapliczki mamy jakies 1,5 km drogę asfaltową i w pewnym momencie konczy sie ona i wjezdzamy na drogę z tłucznia wapiennego od tego miejsca około 100 m skęcamy w prawo i widac bedzie wjazd na Pole Namiotowe u Bosmana :
A tu cennik:
A tak wygląda wszystko na miejscu :
Zapraszmy.
Chciałbym Was Wszystkich zaprosic 29 czerwca na Piknik Rodzinny Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej do Barkowic Mokrych nad Zalewem sulejowskim.
Dodatkowo zapraszam na nasze forum gdzie znajdziecie wszystkie informacje co do Pikniku.
Jesli ktos bedzie chciał przyjechac dzien wczesniej w sobote i nocowac jest taka mozliwosc.
Koszt od namiotu 15 zł.
Jest ochrona nikt nic nikomu nie zrobi i nic nie zginie.
Obiekt jest ubezpieczony i zabezpieczony.
Własciciel obiektu caly czas jest tam i ma szybkie dzialanie jesli cos dzieje sie złego.
Co do przyjazdu w sobote.
Jest tamtez pole namiotowe czyli wlasciciel kieruje odrazu na pole namiotowe tylko prosze zaznaczyc ze Państwo przyjechali na niedzielny Zlot Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej.
W niedziele rano juz powinnismy zabezpieczac i rezerwowac parking na ktorym bedziemy mogli zaparkowac i np posiedziec na kocykach
Wjazd samochodem na teren obiektu kosztuje 5 zł.
Dodatkowo jest tam wypzyczalnia sprzetu plywajacego-rowery wodne,kajaki,lódki ale na karte wedkarska lub pływacką,jest boisko do piłki plazowej,jest bar w ktorym jest jedzonko i napoje dla spragnionych.
Jest duzo zieleni i jest sie gdzie schowac przd słoncem.
Jest plaza wiec bedzie mozna sie popluskac.
Jak ktos lubui wedkowac mozna łowić sobie rybki.
Jest miejsce na ognisko i jak ktos chce zabrac gril to tez moze rozpalic go bez zadnego problemu.
Tak wiec zapraszam Wszystkich 29 czerwca do miejscowosci Barkowice Mokre na Pole Namiotowe U Bosmana.
Od miejsca tego co miało byc początkowo jak mówił Artur Balon 323f jest to dalej o 4 km ale bedzie bezpieczniej i jest wiele atrakcji.
Jest miejsce na ognisko tak wiec wszystko mam pod ręką.
A w miare upływu bede wklejał zdjecia z Barkowic Mokrych.
Pozdrawiam.
Zjezdzajac z drogi krajowej nr. 12 jedziemy tak jak mówiłem zarz w prawo i kierujemy sie na Barkowice Mokre. Przejezdzamy na początku całe barkowice i na koncu przed kapliczką skręcamy w lewo tak jak na zdjeciu.

Od tej kapliczki jedziemy jakies 2,5 – 3 km malowniczą okolica do nastepnej kapliczki w Barkowicach Mokre i skręcamy za tą kapliczką w prawo :

Okolice Barkowic Mokrych:

Jadąc od 2 kapliczki mamy jakies 1,5 km drogę asfaltową i w pewnym momencie konczy sie ona i wjezdzamy na drogę z tłucznia wapiennego od tego miejsca około 100 m skęcamy w prawo i widac bedzie wjazd na Pole Namiotowe u Bosmana :

A tu cennik:

A tak wygląda wszystko na miejscu :

Zapraszmy.
dcc69 Dzięki za zaproszenie
Jak tylko bede wiedzial jakie mam plany na weekend czyli kolo srody dam ci znac czy sie do was wybieram – bylem tam i wiem ze jest fajnie
A wracając do tematu
W Niedziele (22.06) były
2x Mx3
1x 323F
Juz jakis postep
W ten piątek 27.06 jest organizowany nocny Super Oes na Miedzianej Górze moze wybierzemy sie po ogladac zmagania
Informacje o Super Oes
Dodam że na ostnim spotkaniu byly 4 Mx5
wiec kto by sie pisal Ja i Stasiek juz smigamy na bank
Pozdraiwam
A wracając do tematu
W Niedziele (22.06) były
2x Mx3
1x 323F
Juz jakis postep
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W ten piątek 27.06 jest organizowany nocny Super Oes na Miedzianej Górze moze wybierzemy sie po ogladac zmagania
Informacje o Super Oes
Dodam że na ostnim spotkaniu byly 4 Mx5
Pozdraiwam
Mr.M, błąd w linku
My niestety znowu nigdzie się nie pokażemy – jedziemy do rodzinki (imieniny dziadka i Grzyba seniora – piątek i niedziela, więc nie wypada nie być)
O jakich MX5 pisałeś Mr.M
My niestety znowu nigdzie się nie pokażemy – jedziemy do rodzinki (imieniny dziadka i Grzyba seniora – piątek i niedziela, więc nie wypada nie być)
O jakich MX5 pisałeś Mr.M
Witam.
O ktrej to spotkanie. Jestem tu nowz i również mam blisko do Miedzianej góry. Dokładnie 1300 mb
O ktrej to spotkanie. Jestem tu nowz i również mam blisko do Miedzianej góry. Dokładnie 1300 mb
-
RafiZet
dcc69 jednak nie przyjade
moze na nastepne wpadne – ze milej zabawy zycze i mozesz podeslac fotki
jak bylo
Grzyby na ostnim super OES-ie startowala grupka MX5 i z tego co wiem ponoc na tym tez maja sie zjawic
Kurcze ale sie wysyp zrobil to moze nie co wiadomosc
1. Link przepraszam za poprzedni jakis moj blad
ponizej juz dzialajacy
http://www.automobilklub.kielce.pl/a,14 ... _2008.html
2. Program OES-u
Harmonogram czasowy
1. Otwarcie listy zgłoszeń 5 czerwca 2008
2. Zamknięcie listy zgłoszeń 22 czerwca 2008
3. Opublikowanie aktualnej listy startowej
z przydzielonymi numerami startowymi w/g klas 26 czerwca 2008 godz 14.00
4. Odbiór administracyjny 27 czerwca 2008 w godz 18.00 – 21.30
5. Odbiór techniczny z podziałem na klasy 27 czerwca 2008 w godz 18.00 – 21.30
Klasa I II III 18.00 – 19.40
Klasa IV V 19.45 – 21.30
6. Odprawa z zawodnikami 27 czerwca 2008 godz 21.45
7. Przejazd zapoznawczy 27 czerwca 2008 godz 22.00
8. Start pierwszego zawodnika 27 czerwca 2008 godz 22.30
Ja napewno smigam ze Staskiem i moze moj kolega + nowy kolega z MX3 licze ze sie dolaczy
Dlatego mam taka propozycje :
Na przeciwko Toru jest parking (byl tam kiedys jakis osrodek) moze zbierzemy sie tam lekko po 20 pogadamy i akurat na 21 sobie znajdziemy jakies fajne miejscowki do ogladania zawodow ?
To kto by sie zjawil
1.Mr.M + Stasiek
2. ...
Pozdrawiam
ps od teraz bede 2 razy dziennie bede zerkal w temat
Grzyby na ostnim super OES-ie startowala grupka MX5 i z tego co wiem ponoc na tym tez maja sie zjawic
Kurcze ale sie wysyp zrobil to moze nie co wiadomosc
1. Link przepraszam za poprzedni jakis moj blad
http://www.automobilklub.kielce.pl/a,14 ... _2008.html
2. Program OES-u
Harmonogram czasowy
1. Otwarcie listy zgłoszeń 5 czerwca 2008
2. Zamknięcie listy zgłoszeń 22 czerwca 2008
3. Opublikowanie aktualnej listy startowej
z przydzielonymi numerami startowymi w/g klas 26 czerwca 2008 godz 14.00
4. Odbiór administracyjny 27 czerwca 2008 w godz 18.00 – 21.30
5. Odbiór techniczny z podziałem na klasy 27 czerwca 2008 w godz 18.00 – 21.30
Klasa I II III 18.00 – 19.40
Klasa IV V 19.45 – 21.30
6. Odprawa z zawodnikami 27 czerwca 2008 godz 21.45
7. Przejazd zapoznawczy 27 czerwca 2008 godz 22.00
8. Start pierwszego zawodnika 27 czerwca 2008 godz 22.30
Ja napewno smigam ze Staskiem i moze moj kolega + nowy kolega z MX3 licze ze sie dolaczy
Dlatego mam taka propozycje :
Na przeciwko Toru jest parking (byl tam kiedys jakis osrodek) moze zbierzemy sie tam lekko po 20 pogadamy i akurat na 21 sobie znajdziemy jakies fajne miejscowki do ogladania zawodow ?
To kto by sie zjawil
1.Mr.M + Stasiek
2. ...
Pozdrawiam
ps od teraz bede 2 razy dziennie bede zerkal w temat
Cóż... ja z racji niemiłej przygody z żalem póki co na żaden wyjazd ani spocik pisać się nie mam jak, ale silnie pracuję nad zmianą tego stanu rzeczy. (liczę, że w weekend wybiorę się na oględziny kolejnej Madzi)
Przy okazji pozdrowienia dla właściciela niebieskiej 323f 2 gen z logo Mazdaspeed, którego widziałem w okolicach zagórskiej chyba wczoraj.
Przy okazji pozdrowienia dla właściciela niebieskiej 323f 2 gen z logo Mazdaspeed, którego widziałem w okolicach zagórskiej chyba wczoraj.
- Od: 29 mar 2008, 16:59
- Auto: 626 Cronos LX 1993r.
Oki – w takim razie w temacie jest info o spotkaniu na parkingu w Miedzianej.
Jacek_CK, szkoda wielka – widziałem fotki ze Sprzedam. Strasznie niefartowne uderzenie.
Ale następna będzie jeszcze lepsza
Jacek_CK, szkoda wielka – widziałem fotki ze Sprzedam. Strasznie niefartowne uderzenie.
Ale następna będzie jeszcze lepsza