BRODNICA – spotkania regionalne
łooooooo dzisas moja głoooowa
trzeba wstać,kac kupe zrobić i jechać zaraz – CU na miejscu 
było 1,7D 75KM 1000kg ---> było 1,6T 224KM 970kg ----> jest dupowóz 2.0D 80KM 1180kg ---> jest 2.0T >280KM 860kg----> jest za mało...NX Project in progress 
- Od: 29 sie 2008, 13:19
- Auto: 220KmGTX>Sunny2.0D>C20LET
dzięki wszystkim za spota
Wujek Kamil dzięki za przejażdżkę, już wiem że turbo musi być.
fotki wklei braciszek
Wujek Kamil dzięki za przejażdżkę, już wiem że turbo musi być.

fotki wklei braciszek
www.gtrproject.pl
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
powrót do korzeni motoryzacji... BG-Best Generation :–) odbudowa 323 BG GT Turbo FWD 1.3 16v->1.6 B6T->1.8 BPT
jacobs ale Ty jesteś bystry, jak woda w klozecie
Warto było się przejechać do Iławy, po drodze spotkaliśmy Szmejdziocha i jego zaj...stą Mazdę 323 GTR, który jechał na dzisiejszy Rajd Brodnicki.
Warto było się przejechać do Iławy, po drodze spotkaliśmy Szmejdziocha i jego zaj...stą Mazdę 323 GTR, który jechał na dzisiejszy Rajd Brodnicki.
www.gtrproject.pl
Widzę, że spot sie udał
muszę odnotowac na naszej WM pierwszej stronie
A teraz zbieram się na Ełcki
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A teraz zbieram się na Ełcki
jacobs napisał(a):Cukierek napisał:
jacobs ale Ty jesteś bystry, jak woda w klozecie
Dzięki. zeby
całą przyjemność po mojej stronie
Serio chcesz sprzedać to coś z podpisu?
Na serio chcę sprzedać, chociaż nie raz jak się na nią patrzę to szkoda bo władowałem w nią duuuużo kasy i autko cały czas mi się podoba. Poza tym nie chcę aby ktoś ją zniszczył. W przyszłym tygodniu będzie wstawiona do lakiernika i elementy które mają inny odcień nabiorą oryginalnego lakieru.
www.gtrproject.pl
Cukierek napisał(a):Na serio chcę sprzedać, chociaż nie raz jak się na nią patrzę to szkoda bo władowałem w nią duuuużo kasy i autko cały czas mi się podoba. Poza tym nie chcę aby ktoś ją zniszczył. W przyszłym tygodniu będzie wstawiona do lakiernika i elementy które mają inny odcień nabiorą oryginalnego lakieru.
Może będę miał kupca dla Ciebie
If you’re in control, you’re not going fast enough.
Bita nie była, a drzwi mają inny odcień gdyż były przytarte i ktoś mądry w Niemczech dobrał idealnie lakier.
I tak będę drogo chciał bo wiem co mam, a tanio nie sprzedam bo prezentów komuś nie będę robił.![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
I tak będę drogo chciał bo wiem co mam, a tanio nie sprzedam bo prezentów komuś nie będę robił.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.gtrproject.pl
Fotki ze spotu przypadkowego w Tamie Brodzkiej
A z Iławy Cukieras wrzuci
Spot ze Smejdziochem z forum GTRPROJECT
Michał Smejda razem z Darkiem Gurdziołkiem przyjechali na Rajd Brodnicki
Dźwięk auta pierwsza klasa (prawdziwa rajdówa
), no i to jak auto sie zbiera 
A z Iławy Cukieras wrzuci
Spot ze Smejdziochem z forum GTRPROJECT

Michał Smejda razem z Darkiem Gurdziołkiem przyjechali na Rajd Brodnicki

Dźwięk auta pierwsza klasa (prawdziwa rajdówa

- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
już ustawiłem sobie na tapecie
a fotki jutro po południu wkleję osobiście bo pewna osoba jest leniwa
a fotki jutro po południu wkleję osobiście bo pewna osoba jest leniwa
www.gtrproject.pl
Dzia za spota
Wytrzeźwieje napisze coś swięcej 
było 1,7D 75KM 1000kg ---> było 1,6T 224KM 970kg ----> jest dupowóz 2.0D 80KM 1180kg ---> jest 2.0T >280KM 860kg----> jest za mało...NX Project in progress 
Wstałęm,sie ogarnąłem sie i jestem w stanie pisać
Spocik cacy mimo,że mało liczny samochodowo ale czynnik ludzki wystąpił w większej ilości i to cieszy – słodko było bo chyba wszystkie cukierki z Polski przyjechały aż podobno im koła na dziurach tylne obcierały tyle chłopa w aucie
.
Miło było poznać wkoncu wszystkich cukierków.
Za przejażdżkę nie ma co dziękować – może teraz mi ktoś uwierzy,że stary GTX może zmasakrować nowego i zaskoczyć mimo wyglądu Rumuśkiego bydłowozu
P.S. KP tak szczerze to przegub było CI słychac jak odjeżdżałeś – u mnie to samo – właśnie naprawiam....:/
Dziadek już ok
Pozdrowienia
Spocik cacy mimo,że mało liczny samochodowo ale czynnik ludzki wystąpił w większej ilości i to cieszy – słodko było bo chyba wszystkie cukierki z Polski przyjechały aż podobno im koła na dziurach tylne obcierały tyle chłopa w aucie
Miło było poznać wkoncu wszystkich cukierków.
Za przejażdżkę nie ma co dziękować – może teraz mi ktoś uwierzy,że stary GTX może zmasakrować nowego i zaskoczyć mimo wyglądu Rumuśkiego bydłowozu
P.S. KP tak szczerze to przegub było CI słychac jak odjeżdżałeś – u mnie to samo – właśnie naprawiam....:/
Dziadek już ok
Pozdrowienia
wkleję parę fotek ze spotu w Iławie:
mazda mx-3 KP
323 BF GTX Wujka Kamila
moja eFka
W tle za BF'ką stoją osoby obecne na spocie, od prawej:
KP , kuzyncukierka, bratcukierka, Bauer, oraz Wujek Kamil.

mazda mx-3 KP

323 BF GTX Wujka Kamila

moja eFka

W tle za BF'ką stoją osoby obecne na spocie, od prawej:
KP , kuzyncukierka, bratcukierka, Bauer, oraz Wujek Kamil.

www.gtrproject.pl
Dodam od siebie,ze w tle stoi Reanault Twingo mojej sąsiadki i koleżanki, która niestety od czas jak znalazła prace i nie pije już piwa na krzywy ryj nie poznaje już nikogo
Ładne foto ino tablice widoczne ulubieńca Iławskiej drogówki
W załączniku coś dla "KP" – pokazywałem jemu ale nie Wam wizje,że i MX-3 można cacy zrobic

Ładne foto ino tablice widoczne ulubieńca Iławskiej drogówki
W załączniku coś dla "KP" – pokazywałem jemu ale nie Wam wizje,że i MX-3 można cacy zrobic
tak, przegub i chyba łożysko w tylnym kole do wymiany (ciekawe jakie koszty?). MX'a jeszcze nie ma alufelg ale już niedługo, pakiet od V6 założę na wiosnę -jak do poprawki pójdzie błotnik to przy okazji dokładki się pryśnie i założy. I tak jak mówiłem na spocie radyjko i głośniki do założenia. Myślę, że to na początek wystarczy. 
– – – wczesniej Nissan 100 NX SR teraz Mazda MX3 – – –
- Od: 16 sie 2008, 16:17
- Auto: Mazda MX-3 1.6 97'
Popytaj się o ceny w Iławie i daj znać mi na gg, bo może bym coś taniej załatwił w Brodnicy.
www.gtrproject.pl
BratCukierka napisał(a):Michał Smejda razem z Darkiem Gurdziołkiem przyjechali na Rajd Brodnick
Przyjechali i wygrali!

Auta typu Impreza, itp nie miały szans
www.gtrproject.pl
- Od: 14 gru 2007, 00:35
- Auto: Suzuki Grand Vitara XL7, 2002, 2.7 V6