GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
Leszku dlaczego nie, zapewne znajdzie sie termin jak juz sloneczko an dobre zaswieci zebysmy sie mogli spotkac jak to napisales na spot miedzyregionalny z Wielkopolską!!!
a jesli masz ochote Nas odwiedzic to zapraszamy rowniez.Pozdrowienia od zaczynającej wspolne działania Grupy Lubuskiej! Po sobotnim spocie na pewno wrzucimy kilka fotek!!!

323F BA
- Od: 27 sie 2010, 11:12
- Auto: Mazda 323f BA , 1.5 97r.
Piotr83 napisał(a):jak juz sloneczko an dobre zaswieci zebysmy sie mogli spotkac jak to napisales na spot miedzyregionalny z Wielkopolską!!!
Jest to poważna propozycja z mojej strony. Macie kolejny temat nad którym możecie debatować na spotach. Od razu podpowiem, że myślę o weekendzie w Sierakowie. Jako Grupa Wlkp robiliśmy tam już 2 dniowego spota i z pewnością jest to genialne miejsce – dodatkowo znajduje się w połowie drogi. Jest jeszcze czas, ale można zacząć się zastanawiać.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Świetny pomysł
Jestem jak najbardziej za!!! A potem w ramach rewanżu może i Wy dacie się zaprosić do nas 
Sieraków to tylko 75km od Gorzowa

Sieraków (niem. Zirke) – miasto w zachodniej Polsce, w woj. wielkopolskim, w powiecie międzychodzkim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Sieraków. Położone nad Wartą, na skraju Puszczy Noteckiej, na pograniczu Kotliny Gorzowskiej i Pojezierza Poznańskiego, pomiędzy dwoma jeziorami: Jaroszewskim i Lutomskim. Miasto posiada rozbudowaną infrastrukturą wypoczynkową (kryta pływalnia, kręgielnia, liczne ośrodki wypoczynkowe) nad Jeziorem Jaroszewskim.

Sieraków to tylko 75km od Gorzowa

Sieraków (niem. Zirke) – miasto w zachodniej Polsce, w woj. wielkopolskim, w powiecie międzychodzkim, siedziba gminy miejsko-wiejskiej Sieraków. Położone nad Wartą, na skraju Puszczy Noteckiej, na pograniczu Kotliny Gorzowskiej i Pojezierza Poznańskiego, pomiędzy dwoma jeziorami: Jaroszewskim i Lutomskim. Miasto posiada rozbudowaną infrastrukturą wypoczynkową (kryta pływalnia, kręgielnia, liczne ośrodki wypoczynkowe) nad Jeziorem Jaroszewskim.
Teraz Mercedes C200 Kompresor 192 KM , 2,0 benzyna/LPG
Ale Mazdę uwielbiam nadal :)
- Od: 26 lip 2009, 17:18
- Auto: Honda Accord, 2,0 benzyna, 155KM, 2005
Tutaj możecie obejrzec zdjęcia z naszego spota w Sierakowie viewtopic.php?p=1760911#p1760911
Nasz kolega Rafał jest miejscowy i czulismy się tam wszyscy jak u siebie. Piękna pogoda, czyste jezioro, przystępne ceny, dobrze rozbudowana baza turystyczna, świetne krajobrazy i bliski dojazd to same atuty miejsca. Nam udało się nawet załapać na koncert Boney M! Zastanówcie się nad propozycją a jak przyjdzie czas to będziemy działać.
A tymczasem powodzenia na spocie.
Nasz kolega Rafał jest miejscowy i czulismy się tam wszyscy jak u siebie. Piękna pogoda, czyste jezioro, przystępne ceny, dobrze rozbudowana baza turystyczna, świetne krajobrazy i bliski dojazd to same atuty miejsca. Nam udało się nawet załapać na koncert Boney M! Zastanówcie się nad propozycją a jak przyjdzie czas to będziemy działać.
A tymczasem powodzenia na spocie.
Jakiś tam podpis Leszka :P
Oczywiście zapraszam do mojej mieścinki. Latem jest na prawdę swojsko, a zwłaszcza z ekipą MazdaSpeed
Tym bardziej, ze mogą się tam spotkać silne grupy
Lubuska i wielkopolska

Tym bardziej, ze mogą się tam spotkać silne grupy
Lubuska i wielkopolska
- Od: 9 sie 2006, 07:27
- Auto: JapanMuscleCar
Cały weekend
Pogoda wtedy dopisała
Do tego koncert przy plaży

Do tego koncert przy plaży
No jasne że będzie
Tylko ognisko trza będzie jakoś odpalić bo po obecnych opadach drewno będzie mokre
Piotrek83 coś tam mówił że ma pewien łatwopalny płyn którym damy radę z mokrymi kijami 
Każdy musi prowiant wziąć ze sobą
Może ktoś ma jakieś tależyki jednorazowe, kubki to niech zabierze ze sobą
Ja coś tam kupię ale nie wiem czy styknie.
Każdy musi prowiant wziąć ze sobą
Simek20 napisał(a):proponuje spotkac sie na parkingu podziemnym
Proponuję Wam otworzyć sezon grillowania lub ognisko
Spotkamy się w wyznaczonym miejscu i faktycznie jak będzie padało będziemy musieli coś zmienić w planach. Na razie jednak wszystko po staremu spotkanko, rundka i wyżerka 
Jutro trza porządnie umyć Madzię. Jestem ciekaw czy spotkam kogoś speed na myjni. A może jutro wogóle same mazdy będą sie myły w Gorzowie