POZNAŃ – Każda 3 niedziela miesiąca lizawka godz. 20:00
Kurcze, ze spota na spot moja M3 jeździ coraz gorzej Hehe :–)
Bolo, jakoś dojechałem, nie było większych problemów, ale spod świateł trzeba było delikatnie..
Samsungnięte z Tapatalka
Bolo, jakoś dojechałem, nie było większych problemów, ale spod świateł trzeba było delikatnie..
Samsungnięte z Tapatalka
t0ma5h napisał(a):Bolo, jakoś dojechałem, nie było większych problemów, ale spod świateł trzeba było delikatnie..
dobrze że dojechałeś
Fajnie że coraz wiecej nowych twarzy ,miło było poznać

Boźe,daj mi cierpliwość,bo jak mi dasz siłę,to ich wszystkich rpzp...le
Pogoda zachęca aby jutro zrobić jakiegoś grillka
Więc tak jak w temacie, grill na Lizawce, mapkę z dojazdem wkleję dzisiaj po południu.Jadę zobaczyć na miejsce co i jak
Kolejnego zrobimy tam gdzie proponował Sewo.Ale trzeba obadać godzinę , co by tyle ludzi tam nie było.
W razie niepogody spot standardowo na malcie o 19
Więc tak jak w temacie, grill na Lizawce, mapkę z dojazdem wkleję dzisiaj po południu.Jadę zobaczyć na miejsce co i jak
Kolejnego zrobimy tam gdzie proponował Sewo.Ale trzeba obadać godzinę , co by tyle ludzi tam nie było.
W razie niepogody spot standardowo na malcie o 19
Z kims moge sie zabrac?Auto wlasnie oddalem
.
Wygazowane z V6
Wygazowane z V6
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,
tętno rozsadza ci skroń, prześladuje pech,
czujesz nadchodzący zgon, sam byś już najchętniej zdechł,
ten kawałek to pomocna dłoń, do góry łeb!
Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

Wyobraź sobie,że Twoje chomiki to mała armia.Poruszają Twój silnik swymi małymi nóżkami tak szybko jak tylko mogą,a maszyna sunie delikatnie po drodze.
Pozdrawiam wszystkich tych,którzy obrażają się za czyjeś opinie i poglądy na świat ;)

Jako że nowe miejsce na spoty, przypadło nam wszystkim do gustu, to w niedzielę spotykamy się ponownie na Lizawce
Rossi będzie zaopatrzony w grilla, także jak będą chętni to rozpalimy
Rossi będzie zaopatrzony w grilla, także jak będą chętni to rozpalimy
- Od: 15 kwi 2008, 09:31
- Auto: Mazda 6 GH Kombi 2.2D '11
Subaru Impreza GT@STI++ '00
Peugeot 206SW 1.4 HDI '06
Była
Mazda 323F BA KL-ZE `95
Mazda 6 GY L3-VE `06
Dokladnie. Pierwszy parking za goscincem po lewej
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Prawdziwy samochód jest jak Piękna Kobieta!!
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
To taki, który jest wymagający w prowadzeniu,
ciasny, spala niewyobrażalną ilość benzyny,
jego utrzymanie kosztuje worek pieniędzy,
mruczy do ucha za każdym muśnięciem gazu, ma swoje kaprysy, ale wystarczy jedno spojrzenie na jego felgi/światełka/maskę i już mu się wszystko wybacza.
Rossi zabiera grilla jakby co,zaopatrzac sie
.
Wygazowane z V6
Wygazowane z V6
Serce wali jak dzwon, pompuje krew,