ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
No i składam Wielkie
dzięki za miłe przyjęcie
Do zobaczyska
w Rykach

Do zobaczyska

gutek_wrb napisał(a):No i składam Wielkiedzięki za miłe przyjęcie
![]()
Do zobaczyskaw Rykach
Nam również było bardzo miło
gutek_wrb napisał(a):No i składam Wielkiedzięki za miłe przyjęcie
![]()
Do zobaczyskaw Rykach
dzięki za miłe przywitanie i super furę
Pozdrawiam serdecznie i do zlotu !
-
Ania_TM
Dzięks za nocncego spota pod Dellem
czasy po mierzone
i co pośmiane to nasze
i co pośmiane to nasze
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Widzewianka_TM napisał(a):Piotrek323 napisał(a):nawet sporo aut się zjechałoakurat około 19:30 jechałem po drugiej stronie rowerkiem, chyba czas wpaść na spot
zapraszamy serdecznie na spotkania
powinno byc w temacie "kogo widzialem", ale mrugnela mi ta twoja mazda czasami na wolczanskiej
- Od: 20 paź 2009, 21:07
- Auto: 323f ba, 1.8 16v kat
Widzewianka_TM napisał(a):Link do fotek z naszego spotkania
https://picasaweb.google.com/1910widzew ... wa12072011
oczywiście
Edit
coś mi nie wyszło tu jest link

https://picasaweb.google.com/1910widzew ... a12072011#
Piotrek323 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Piotrek323 napisał(a):nawet sporo aut się zjechałoakurat około 19:30 jechałem po drugiej stronie rowerkiem, chyba czas wpaść na spot
zapraszamy serdecznie na spotkania
powinno byc w temacie "kogo widzialem", ale mrugnela mi ta twoja mazda czasami na wolczanskiejpewnie bys skojarzyla taka bordowa ba z peknietym zderzakiem z tylu
kojarzę twój samochód, przede wszystkim z racji tego zderzaka hehe
Wpadaj na spota śmiało, im nas więcej w Łodzi tym lepiej.
Z racji tego,że na zlocie będą 3 dni grillowania, zmienimy chyba miejscówkę niedzielnego spota
Bartek coś tak wspominał i kazał przekazać. W sumie myślał o tym, czy spota nie przełożyć na wtorek, bo w weekend mało osób jest, a sporo wyjeżdża. a tak 26 lipca byśmy ustalili kwestie wyjazdu na mega zlot- co kto zabiera, jak jedziemy i o której.
-
Ania_TM
tylko mnie może nie być na tym spocie jeżeli przeniesiecie go na 26 więc jeżeli mam coś zabrać to w sobotę/niedzielę
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
15,95 – Kąkolewo 14'
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
witam, kiedy organizujecie jakiś zlot w łodzi np na tej hali gdzie ostatnio mieliście? ja jestem z ozorkowa k/zgierza i chętnie bym wpadł
tylko że naawet nie wiem przy jakiej ulicy jest ta hala albo jakies inne miejsce moze... jesli bysmy się umówili na jakis konretny termin i by była ekipa to też bym wpadł 

- Od: 28 cze 2011, 23:51
- Auto: Mazda 323C
Zapraszamy serdecznie
Śledź wątek, a na pewno nie przegapisz kolejnego spotkania
Hala sportowa jest dokładnie tutaj: http://www.zumi.pl/namapie.html?Submit= ... litechniki po prawej stronie, na pewno jak dojedziesz w okolice hali to jej nie przegapisz, tym bardziej jeśli już będzie trochę aut 
Lykas napisał(a):dzieki za odp, jak tylko dacie jakąś konkretną date i godzine to na pewno się zjawie
spotkania są cykliczne, wystarczy śledzić ten temat, albo patrzeć na podpis PR- Bartka albo Gajosa.
Miło będzie poznać i zobaczyć kolejną cetkę- zapraszam serdecznie
-
Ania_TM
Taka propozycja na najbliższy spot: w weekend frekwencja na forum jest znikoma, więc obawiam się, że w niedzielę za wiele nie ustalimy z chętnymi do wyjazdu do Ryk, nie mówiąc w ogóle o frekwencji. Poza tym Gajos na urlopie, a mnie w niedzielę również nie będzie. Więc proponuje spot we wtorek pod halą standardowo o 19.
Po drugie potrzebna nam jest zdecydowanie lodówka na zlot, od piątku popołudnia do niedzieli rzeczy typu mięso kiełbasy itd nie przeżyją. Jeśli ktoś ma coś takiego i mógłby zabrać do Ryk byłoby super, jeśli nie może zrobimy zrzutkę po ~10zł i kupimy coś takiego ? Można dostać takie ~25 litrowe za około 130-150zł, mielibyśmy coś takiego potem do dyspozycji na przyszłe zloty czy wspólne wyjazdy.
Po drugie potrzebna nam jest zdecydowanie lodówka na zlot, od piątku popołudnia do niedzieli rzeczy typu mięso kiełbasy itd nie przeżyją. Jeśli ktoś ma coś takiego i mógłby zabrać do Ryk byłoby super, jeśli nie może zrobimy zrzutkę po ~10zł i kupimy coś takiego ? Można dostać takie ~25 litrowe za około 130-150zł, mielibyśmy coś takiego potem do dyspozycji na przyszłe zloty czy wspólne wyjazdy.
ja również. W weekend też mnie raczej nie ma, a na forum pustki i walające się snopki siana.
Na spocie 26 lipca-wtorek- na pewno będzie sporo osób. Antek i Majki jadą sami, także do nich można wrzucić dużo toreb i bagażu- typu śpiwory, namioty, itp.
Trzeba ustalić co kto bierze. Mamy pomysł na odwiedzenie stacji paliw rano, bo czasem niektóre mają prysznice po kilka zł, a przyda się nam coś takiego na pewno, tak czy siak umyć się na stacji można
Lodówka- rzecz wskazana, jedna do zakupu, ba!nawet 3 musimy jakoś zdziałać, przy takiej ilości osób, jedzenie musi się schłodzić
To po wyjeździe do Barkowic wiemy
Niech każdy ustali sobie co bierze do jedzenia i w ogóle.
Pomyślcie o jakimś:
– stoliku
-krzesełkach
– materacu
Aha, czy zakupy na grilla robimy składkowe? A pozostałe produkty wg uznania?
Na spocie 26 lipca-wtorek- na pewno będzie sporo osób. Antek i Majki jadą sami, także do nich można wrzucić dużo toreb i bagażu- typu śpiwory, namioty, itp.
Trzeba ustalić co kto bierze. Mamy pomysł na odwiedzenie stacji paliw rano, bo czasem niektóre mają prysznice po kilka zł, a przyda się nam coś takiego na pewno, tak czy siak umyć się na stacji można
Lodówka- rzecz wskazana, jedna do zakupu, ba!nawet 3 musimy jakoś zdziałać, przy takiej ilości osób, jedzenie musi się schłodzić
To po wyjeździe do Barkowic wiemy

Niech każdy ustali sobie co bierze do jedzenia i w ogóle.
Pomyślcie o jakimś:
– stoliku
-krzesełkach
– materacu
Aha, czy zakupy na grilla robimy składkowe? A pozostałe produkty wg uznania?
-
Ania_TM