ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Dzięki za spota wszystkim, frekwencja wzorowa
Nawet Antek się pojawił, miałeś chłopie kupę farta
Fotki będą jakoś potem jak mi się zmieszczą na Picassę, jak nie to Ania jakoś wrzuci jutro czy coś 

Bartg napisał(a):Dzięki za spota wszystkim, frekwencja wzorowaNawet Antek się pojawił, miałeś chłopie kupę farta
Fotki będą jakoś potem jak mi się zmieszczą na Picassę, jak nie to Ania jakoś wrzuci jutro czy coś
podpisuje się pod słowami PRa, bo mam mało czasu na neta dziś.
Dzięki za obecność, za rozmowy, śmiechy-jesteście kochani wszyscy i zakręceni.
Mam naprawdę cudowną mega ekipę

fotki będą jutro.
co więcej pisać. Grono nam się rozrasta, pojawiają się nowi ludzie, niektórzy odchodzą, niektórzy wracają. Życie mazdowe toczy się dalej. Auta się zmieniają. Ale pamiętajcie,że ten klub tworzą ludzie, nie auta.... I pamiętajcie o tym zawsze. To my tworzymy atmosferę spotkań, imprez, spotów, zlotów.
Mazdaspeed mi osobiście dał dużo.. Dał miłość, przyjaźń, cudowne wyprawy, wyjazdy, niezapomniane imprezy, spotkania, dał mi przyjaciół.
Rozpisałam się, ale jakiś taki ten dzień... pełen przemyśleń...

-
Ania_TM
Anka wzruszyłaś mnie na wskroś. Coś w tym jest. Nie wiem jeszcze co ale coś na pewno.
Dzięki za spota. Lux jak zawsze chociaż z małym minusem ale zlałem to. Agnieszka pozdrawia wszystkich. Zróbmy kiedyś dla odmiany spot na smutno. Ciekawe czy dali byśmy radę. Pozdrawiam normalnych
Dzięki za spota. Lux jak zawsze chociaż z małym minusem ale zlałem to. Agnieszka pozdrawia wszystkich. Zróbmy kiedyś dla odmiany spot na smutno. Ciekawe czy dali byśmy radę. Pozdrawiam normalnych
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Bartg napisał(a):Spoko Zdzisio, rachunek z pralni za spodnie odbierzesz na następnym spocie
jakie rachunki ? Dostanie balie,tarke i "Bialego jelenia" i jak przejedzie recznie kilka par jeansow to zaraz pojedzie na myjnie zeby sie koledzy i kolezanki nie brudzily:–)
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
ludzie cywilizacja w aucie jest klima
trzyma i mam nadzieje, że nie puści
już zapomniałem, że przy wyprzedzaniu trzeba wyłączać klime
Szczerze mówiąc mała rzecz a cieszy
EDIT:
przepraszam pomyliłem wątki

Szczerze mówiąc mała rzecz a cieszy
EDIT:
przepraszam pomyliłem wątki
Ostatnio edytowano 29 cze 2011, 18:36 przez ogr85, łącznie edytowano 1 raz
halo a kiedy beda fotki ze spota??
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Dziś Bartek miał chyba jakieś moto zajęcia. Ja aparatu nie brałam do domu od niego.
Myślałam,że wrzuci foto, ale może do północy zdąży
Myślałam,że wrzuci foto, ale może do północy zdąży

-
Ania_TM
Już są, jeszcze mi się zmieściły 
https://picasaweb.google.com/bartg.pl/S ... towa280611
Miłego oglądania
Miłego oglądania
Bartg napisał(a):Już są, jeszcze mi się zmieściły
Miłego oglądania
super foty,

ja mam nowe konto i full miejsca, także next time ja wgrywam
-
Ania_TM
benny88 napisał(a):No to powiem wszystkim dzięki za tego spota. Ostatniego dla PN'a.....
No i foty też najs
Może PN jeszcze wróci na spota, kto to wie
-
Ania_TM
Jak zdążę ze spotkaniami
to was być może zaszczycę autkiem służbowym