RADOM – spotkania regionalne
Gratuluje Karolo!!! Super
Oby roslo duze i zdrowe 
PS. Jak siusiak ma na imie?
PS. Jak siusiak ma na imie?

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Gratulujemy wam tego szczęścia , oby rosło w siłę taty i mądrośc mamy
Basi to z pewnością było ciężko , ona taka kruszynka ale teraz to już pełna rodzinka . Jeszcze raz wszystkiego najlepszego .

Basi to z pewnością było ciężko , ona taka kruszynka ale teraz to już pełna rodzinka . Jeszcze raz wszystkiego najlepszego .
Ho ho ho! No ładnie! Dopiero teraz wytrzeźwiał od poniedziałku i trafił do klawiatury!
Gratulacje!!! Serdeczne pozdrowienia dla Basi
Gratulacje!!! Serdeczne pozdrowienia dla Basi

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Karolu nie trać czasu, pracuj nad siostrą Madzią 
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Dziękuje przekaże
Bedzie Wojciech albo Tomasz a mierzy 57 cm i waży 3240g a powodzenie ma większe u dziewczyn niż wujek Mietek
Basia bardzo dobrze się czuje. Nawet nie wyobrażałem sobie, że tak szubko dojdzie do siebie.
Teraz pojadę po bandzie – pomagałem przy porodzie prawie tyle co druga położna a formalności stało się zadość kiedy przeciąłem pępowinę. Później łzy w oczach, radość i ... trzy dni po znalazłem się tutaj
Chyba odnalazłem swoje prawdziwe powołanie
Nie mówię że to już koniec – miejsc w samochodzie jest pięć a nas jest dopiero troje

Basia bardzo dobrze się czuje. Nawet nie wyobrażałem sobie, że tak szubko dojdzie do siebie.
Teraz pojadę po bandzie – pomagałem przy porodzie prawie tyle co druga położna a formalności stało się zadość kiedy przeciąłem pępowinę. Później łzy w oczach, radość i ... trzy dni po znalazłem się tutaj
Chyba odnalazłem swoje prawdziwe powołanie
Nie mówię że to już koniec – miejsc w samochodzie jest pięć a nas jest dopiero troje
kajol napisał(a): powodzenie ma większe u dziewczyn niż wujek Mietek![]()
Kazdy facet ma wieksze powidzenie u kobit niz ja
kajol napisał(a):Teraz pojadę po bandzie – pomagałem przy porodzie prawie tyle co druga położna a formalności stało się zadość kiedy przeciąłem pępowinę. Później łzy w oczach, radość i ... trzy dni po znalazłem się tutaj![]()
o kurde facet, no to masz stalowe nerwy widze. Ja nie wiem czy bym dal rade i czy czasem bym sie nie obalil na podloge ale to pewnie adrenalina itd no i Twoje dziecko wlasnie wylazi. Szacun kolego

kajol napisał(a):Chyba odnalazłem swoje prawdziwe powołanie
Bedziesz etatowym reproduktorem?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Wystarczy przez 2 doby nie zajrzeć na forum i proszę... . Gratulacje dla całej Rodziny; synek, jak przeczytałem, długi, chudy i pewnie pyskaty
. Tacy najlepiej się chowają. Jeżeli rzecz się miała w naszym szpitalu, to się zorientuję odnośnie stanu małego pacjenta, jak wrócę z urlopu
.
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
kajol napisał(a): Ty nie masz wyjścia tak sie złożyło, że od swata do chrzestnego
Zaraz zaraz, w co Ty mnie tu wkrecasz?
donleon napisał(a): Jeżeli rzecz się miała w naszym szpitalu, to się zorientuję odnośnie stanu małego pacjenta, jak wrócę z urlopu.
Brawo Jerzy

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
donleon napisał(a): Jeżeli rzecz się miała w naszym szpitalu, to się zorientuję odnośnie stanu małego pacjenta, jak wrócę z urlopu.
Niestety był szpital u konkurencji
Wczoraj chciałem jechać na ten zlocik ale mały miał dla mnie inne plany, pierwszy dzień w domu pokazał że potrafi dać o sobie znać
A teraz powoli czekamy na Kube i Asie
jaki zlocik??
No teraz sie szykuj na nieprzespane noce i oczy podkrazone
a ja dobry wujek znalazlem wozek
http://www.youtube.com/watch?v=SgZCk7tMOYc
No teraz sie szykuj na nieprzespane noce i oczy podkrazone
a ja dobry wujek znalazlem wozek
http://www.youtube.com/watch?v=SgZCk7tMOYc

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
No, ja byłem, w sumie niedługo bo mnie z kolei się żonka rozchorowała, a i zimno strasznie ciągnęło tym wiatrem, ale całkiem przyjemnie było. Co prawda frekwencja mniejsza niż deklarowana, ale w sumie koło 40 aut różnych narodowości można było naliczyć zrzeszonych w conajmniej 2 klubach z naszego miasta bo i car4fun były wlepki i sgradom, a że nie oglądałem dokładnie to i może kogoś przeoczyłem
trzeci raz docinam tą samą deskę i nadal jest za krótka...
- Od: 12 sty 2014, 16:05
- Auto: mazda 626 GE, 2,5 V6
Na koniec i tak bedą inne propozycje jak dziecko się pojawi.
Spotkanie gdzie zjeżdża tyle samochodów już wygląda imponująco, sezon pokaże więcej ale i u nas zapowiadają się fajne imprezy integracyjne na które można się wybrać z całą rodzinką
Mietek jak ten koleś uznaje lalke za dziecko to ten wózek musiał opatentować jego ojciec
Spotkanie gdzie zjeżdża tyle samochodów już wygląda imponująco, sezon pokaże więcej ale i u nas zapowiadają się fajne imprezy integracyjne na które można się wybrać z całą rodzinką
Mietek jak ten koleś uznaje lalke za dziecko to ten wózek musiał opatentować jego ojciec

ja sie w ogole zaczynam zastanawiac czy ktokolwiek z Was na Sulejow zawita dzieki tym bobasom Waszym 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
kajol napisał(a):Na koniec i tak bedą inne propozycje jak dziecko się pojawi.
U nas były dwa imiona, dla chłopca i dziewczynki
Mieczyslaw napisał(a):ja sie w ogole zaczynam zastanawiac czy ktokolwiek z Was na Sulejow zawita dzieki tym bobasom Waszym
Się nie zastanawiaj tylko uznaj to za fakt, ja tam ostatnio nigdzie nie mogę się wybrać