KIELCE – spotkania regionalne
gas123 napisał(a):było spotkanie w sobotę ?
było było
Ekstra zlot w Ornecie
Mr.M, na 400m kiluję K8
Ekstra było, żałujcie
Grzyby napisał(a):Ekstra było, żałujcie
odbije sobie w Wyrazowie
woziłem się po mieście weekend cały, ale netu nie miałem, więc nie wiedziałem gdzie tego spota macie
na drogach spotkałem tylko dwie mazdy – zieloną BA na rogatkach i niebieską mx6 pod realem – wiec maaaalo was 
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Badyl napisał(a):wiec maaaalo was
My byliśmy w Ornecie więc nie planowaliśmy dla Ciebie czerwonego dywanu na powitanie
Spoko spoko, dam wam szansę jeszcze nie raz, bo wygląda na to, że będę regularnie odwiedzał to miasto 
- Od: 11 cze 2007, 15:28
- Auto: Mazda Premacy CP 2.0DiTD RF4F 2003
Witajcie.
Mam zaszczyt Was zaprosic na Nasz II Zlot Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej.
Spotkanie zaczyna sie o godzinie 15 na parkingu przy ulicy Narutowicza koło sklepu Carlos.
Okolo 17,30 przejazd na ulice Michałowska gdzie odbeda sie mecz pilki noznej,konkursy a na zakonczenie ognisko z kilbaskami.
Serdecznie zapraszam.
UWaga.
Mozliwe ze miejsce poczatkowego spotkania bedzie nie na ulicy Narutowicza tylko pod Karczma Pod Dobrym Aniolem tak jak na 1 spotkaniu.
Kontakt ze mna pod 606108208 lub 23 kanał CB
Pozdrawiam i Zapraszam
Darek – dcc69
Mam zaszczyt Was zaprosic na Nasz II Zlot Mazda Speed Ziemi piotrkowskiej.
Spotkanie zaczyna sie o godzinie 15 na parkingu przy ulicy Narutowicza koło sklepu Carlos.
Okolo 17,30 przejazd na ulice Michałowska gdzie odbeda sie mecz pilki noznej,konkursy a na zakonczenie ognisko z kilbaskami.
Serdecznie zapraszam.
UWaga.
Mozliwe ze miejsce poczatkowego spotkania bedzie nie na ulicy Narutowicza tylko pod Karczma Pod Dobrym Aniolem tak jak na 1 spotkaniu.
Kontakt ze mna pod 606108208 lub 23 kanał CB
Pozdrawiam i Zapraszam
Darek – dcc69
Ostatnio edytowano 31 maja 2008, 12:57 przez dcc69, łącznie edytowano 1 raz
Japonska Mazda to 9 cud świata:)
- Od: 21 lis 2006, 22:42
- Auto: Mazda 323 '90 1.6i SOHC