GORZÓW WIELKOPOLSKI – SPOT – 16.05.20 godz. 18:00 Gorzów Wielkopolski parking Kaufland
hejka.
muszę odstąpić komuś naklejkę, którą nabyłem u vienio4 bo mam przyciemniana tylna szybę i niestety nie widać naklejki--- chyba że jak ktoś będzie zamawiał dla siebie to niech zamówi zewnętrzną i się wymienimy. naklejka nowa i nie używana
muszę odstąpić komuś naklejkę, którą nabyłem u vienio4 bo mam przyciemniana tylna szybę i niestety nie widać naklejki--- chyba że jak ktoś będzie zamawiał dla siebie to niech zamówi zewnętrzną i się wymienimy. naklejka nowa i nie używana
- Od: 21 gru 2005, 17:43
- Auto: .
Mazda 6 L3 200 2r.
Mazda 626 GE FP 2004 r.
www.akant.dit.pl
Dzisiaj olej wymieniłem pozostało wypucowac auto na sobote.Tak się zastanawiam czy nie pojechac do Gorzowa przez Lipiany czyli trójką,bo jak se pomyśle o tych dziurach na drodze Barlinek-Gorzów to mnie w krzyżu strzyka.Co prawda nadrobiłbym ze 30 km ale po lepszej nawieżchni bo krew mnie zalewa od tych dziur.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
Tragedia jest jeszcze w dzień jakoś mozna slalomem pojechac ale wieczorem jak ciemno to juz katorga .Jakis czas temu jechałem to myślałem ze deske rozdzielczą dowioze na kolanach.

- Od: 6 gru 2009, 12:35
- Auto: Mazda Xedos 9 TA Kl 95 r. +LPG
Xedos 9 TA KL 99 r. LPG :)
deejay27 napisał(a):Tragedia jest jeszcze w dzień jakoś mozna slalomem pojechac ale wieczorem jak ciemno to juz katorga .Jakis czas temu jechałem to myślałem ze deske rozdzielczą dowioze na kolanach.
kolega ma racje

- Od: 8 mar 2011, 22:02
- Auto: Mazda 323 BG 1.3 16v
ja takze oddałem głos juz wczesniej ..tylko boli mnie jedno ... wchodziłem na strone alfoholików i oni maja na pierwszej stronie artykuł o tym ze taki konkurs na najlepszy klub ma miejsce ,u nas tez zdało by sie dac taki artykuł ,wtedy głosów byłoby wiecej 
Simek20 napisał(a):kolego Przemo323f jezeli masz na swojej madzi na zderzaku 2 naklejki i jechcałes dzisiaj ubrany w moro to Cie widziałemna pisakach ..zgadza sie??
Akurat to nie byłem ja. Nie mam naklejek ani nie jeżdże w moro..heheh

- Od: 4 mar 2011, 16:31
nie ma ktos jeszcze jakieś klubowej naklejeczki na zbyciu?? chętnie bym przytulił.. 

- Od: 4 mar 2011, 16:31
Przemo323F napisał(a):Simek20 napisał(a):kolego Przemo323f jezeli masz na swojej madzi na zderzaku 2 naklejki i jechcałes dzisiaj ubrany w moro to Cie widziałemna pisakach ..zgadza sie??
Akurat to nie byłem ja. Nie mam naklejek ani nie jeżdże w moro..hehehpozdro
ok ok sory Przemo
Simek20 napisał(a):widocznie niezauwazyłem:) sorki .pozdrawiam
Również pozdrawiam.
Obserwuję sobie rozwój Waszego regionu i bardzo cieszy mnie taka sytuacja. Chciałbym jeszcze w tym roku przyjechać Was odwiedzić, ewentualnie namówić na wakacyjny spot międzyregionalny z Wielkopolską
Jakiś tam podpis Leszka :P