Witam montanka na forum. Może nie z Bdg ale z Torunia
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
szkoda że w środe. jakby inny dzień to może bym zawitał ale akurat środa mi nie pasuje
więc zapewne do zobaczenia na mega.
ze względów różnych nie będzie mnie w środę.
do zobaczenia w sobotę
do zobaczenia w sobotę
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
seledynowa (kolor taki jak jacolowa) mx-3 na podkladkach klubowych – za kierownica siedziala ladna blondynka. To ktos od nas? mijalem dzisiaj na Kamiennej.
Pytanko. Gdzie w Bydgoszczy polecicie wymiane paska rozrządu w mazdzie. I ile kosztowało to osoby które już to zrobiły. Ja mam mazde 323p 96 1,5 16V. Prosze o sugestie. A co do Zapowiedzi o Spocie w Środe Postaram sie pierwszy raz byc i zobaczyc jak to wyglada
.
- Od: 13 lis 2008, 22:45
- Auto: Mazda 323c 1,5
Goral_Osielsko napisał(a):Pytanko. Gdzie w Bydgoszczy polecicie wymiane paska rozrządu w mazdzie. I ile kosztowało to osoby które już to zrobiły. Ja mam mazde 323p 96 1,5 16V. Prosze o sugestie. A co do Zapowiedzi o Spocie w Środe Postaram sie pierwszy raz byc i zobaczyc jak to wyglada.
sprostowanie – Góral ma 323c
pomocy, Madzia moja walnęła focha i zablokowała centralny.
2 godziny dzisiaj na Gdańskiej czekałam, aż mi ktoś przyjedzie drzwi otworzyć, a żeby było milej to okazało się, że mój central to jakaś samoróbka, a wszystkie podzespoły od zwykłych zamków są poprostu wywalone.
gdzie ja mam z tym jechać, żeby zrobili mi ten centralny?
\
People_Hate_Me witam Toruń
2 godziny dzisiaj na Gdańskiej czekałam, aż mi ktoś przyjedzie drzwi otworzyć, a żeby było milej to okazało się, że mój central to jakaś samoróbka, a wszystkie podzespoły od zwykłych zamków są poprostu wywalone.
gdzie ja mam z tym jechać, żeby zrobili mi ten centralny?
People_Hate_Me witam Toruń

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
montanka ktoś już pytał chyba o to w bdg. i jest gdzies w Tym temacie. ale ja sie nie znam co tam u was dokładnie wiec nie jestem w stanie pomoc.
Pozatym mam nadzieje ze nie masz zadnych uprzedzeń do ludzi z Piernikowa
Pozatym mam nadzieje ze nie masz zadnych uprzedzeń do ludzi z Piernikowa
montanka, 602 22 78 76 zadzwoń do mojego ojca – on robi alarmy, centralne i takie tam, więc Ci pomoże (Ryszard Maciejewski)
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Goral_Osielsko napisał(a):Pytanko. Gdzie w Bydgoszczy polecicie wymiane paska rozrządu w mazdzie.
W Z5 wszędzie Ci to zrobią. Jedź do Ed'a na Władysława IV (Pit-Stop). Ceny Ci nie wywróżę, ale generalnie jest to pierdołka, więc więcej niż 300 zł nie powinieneś zostawić.
sq2jul napisał(a):seledynowa (kolor taki jak jacolowa) mx-3 na podkladkach klubowych – za kierownica siedziala ladna blondynka. To ktos od nas? mijalem dzisiaj na Kamiennej.
Żona kumpla
Ostatnio edytowano 17 sie 2009, 19:31 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
People_Hate_Me spójrz na tą niewinną buźkę na zdjęciu, czy ta kobieta mogła by prowadzić jakąś "wojnę" z "piernikowymi ludkami"?
Olka dziękuję
Olka dziękuję

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
no kwestia soboty z mojej strony sie wyjasnia ;p ale nadal nic nie powiem
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
montanka no na całe szczescie 
Pit napisał(a):sq2jul napisał(a):seledynowa (kolor taki jak jacolowa) mx-3 na podkladkach klubowych – za kierownica siedziala ladna blondynka. To ktos od nas? mijalem dzisiaj na Kamiennej.
Żona kumplaNie Twój przedział wiekowy młodziku
Pietrek ja nie jestem taki pies na baby jak Ty
szkodnik_byd napisał(a):no kwestia soboty z mojej strony sie wyjasnia ;p ale nadal nic nie powiem
to ja widze ciezki porod
Pit napisał(a):sq2jul napisał:
seledynowa (kolor taki jak jacolowa) mx-3 na podkladkach klubowych – za kierownica siedziala ladna blondynka. To ktos od nas? mijalem dzisiaj na Kamiennej.
Żona kumpla Nie Twój przedział wiekowy młodziku

Julek ty wiesz co (LR)
Wredna Magdalena dzisiaj śpi z otwartymi drzwiami, wyłączonym aku i pod całonocnym nadzorem kamery. Ale obiecuję, że jutro Pan elektryk da jej klapsa i w środę będzie musiała jechać na spota, nie ma że boli.
Moja czarna mamba
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5da2c2eca847ba9b.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad82fe3c96c685de.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15e338c5219f7cdf.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5975804e2e1269cf.html
Moja czarna mamba
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5da2c2eca847ba9b.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ad82fe3c96c685de.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/15e338c5219f7cdf.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5975804e2e1269cf.html
wyc. z kolumny na Sochaczew
Julek pomysłodawca siedzi jeszcze w pracy i ciężko pracuje... ( przeglądając forum MS )
dlatego ja powiadomię kolumnę na Sochaczew o Mega Grillu, który musimy sobie urządzić
– węgiel
– grill
– kiełabasy, róznego rodzaju mięsiwo, podroby, przetwory modyfikowane itp
– ziemniaki + folia alu
musimy skręcić jadło, gdyż w Sochaczewie nie mają tak pysznych parówek jak w Koninie
zakładam, że chętni się znajdą
resztę dogadujemy w spot regionalnych
montanka – okole ?
Julek pomysłodawca siedzi jeszcze w pracy i ciężko pracuje... ( przeglądając forum MS )
dlatego ja powiadomię kolumnę na Sochaczew o Mega Grillu, który musimy sobie urządzić
– węgiel
– grill
– kiełabasy, róznego rodzaju mięsiwo, podroby, przetwory modyfikowane itp
– ziemniaki + folia alu
musimy skręcić jadło, gdyż w Sochaczewie nie mają tak pysznych parówek jak w Koninie
zakładam, że chętni się znajdą
resztę dogadujemy w spot regionalnych
montanka – okole ?
montanka napisał(a):Moja czarna mamba
auto fajne ale te felgi wybitnie do niej nie pasuja. Przedni znaczek na klapie sugeruje model z 92r.
co do grillowania, jezeli wiekszosc zaaprobuje pomysl to czemu nie – z drugiej strony jezeli nie bedzie chetnych to nie ma sensu brac grilla, zeby usmazyc 2 kielbasy
ADHD napisał(a):montanka – okole ?
sceneria sugeruje, ze fotki zostaly wykonane na parkingu przy multikinie.
sq2jul napisał(a):z drugiej strony jezeli nie bedzie chetnych to nie ma sensu brac grilla, zeby usmazyc 2 kielbasy usmiech Jakby co moge zabrac wyngiel usmiech
Chętnie się podłącze
ADHD sq2jul jest to sceneria z parkingu pod moim blokiem, a nie pod multikinem
no i zgadza się, okole niestety, ale idzie przeżyć
felgi, wiem nie musicie nic mówić, masakra panowie masakra, ale spokojnie, przyjdzie czas będzie rada
znaczek nówka, nie ma nic wspólnego z rokiem produkcji auta
felgi, wiem nie musicie nic mówić, masakra panowie masakra, ale spokojnie, przyjdzie czas będzie rada
znaczek nówka, nie ma nic wspólnego z rokiem produkcji auta
Jako, ze od siebie jadę sam, więc nie mam się z kim umawiać co do grilla to ze swojej strony mogę zabrać grilla (nie jest potężny, ale zawsze coś), mam worek brykietu, trochę talerzyków, tacek, noże, widelce, trochę kubków
Edit:
Nawet jakieś przyprawy są
Edit:
Nawet jakieś przyprawy są