WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Lulu dzieki za napis na spojlerku dzis go ogarnalem jak ruszalem do pracy
wczoraj to wychodzac nie wiedzialem jak sie nazywam:P
-
beso
Lulu widze , że nie byłem jedyny z twoim tagiem na klapie bagażnika. Szkoda, że musiałem się zwinąć tak wcześnie, niestety organizacja imprezy sylwestrowej w gronie moich najbliższych przyjaciół nie idzie jak oczekiwałem.Z okazji Nadchodzącego nowego roku, życzę wszystkim szerokich i długich prostych, bezproblemowych aut, i mnóstwa siły w dotrzymaniu noworocznych postanowień 3mcie sie ciepło.
Nie wiem kiedy teraz się pojawie. Od 5 stycznia idę do nowej pracy, więc o swoim czasie wolnym nie wiem jeszcze wszystkiego
Nie wiem kiedy teraz się pojawie. Od 5 stycznia idę do nowej pracy, więc o swoim czasie wolnym nie wiem jeszcze wszystkiego
Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
CezaR83 napisał(a):pinky napisał(a):Cezar a ty w czapce wychodziłeś, a potem na światłach jak się wietrzyłeś przez okno już nie miałeś. Może u Giera zostawiłeś w eFce.
ahaaaaa dobrze wiedziec...dzięki!
No niestety musze Cie zmartwić. W aucie nie mam czapki. Wydaje mi sie ze jak wysiadałeś z autka to ją miałeś na głowie
Korzystając z okazji, życzę wszystkim szampańskiej zabawy sylwestrowej, szczęśliwego powrotu (szczególnie tym wracającym na czworaka;P ). A w 2009 roku, szerokich autostrad i dróg bez dziur, jak najmniej wizyt u mechaników i brak kontroli policyjnych.
- Od: 26 cze 2007, 11:37
- Auto: S40 T4
Misiek wyślij Kinię na prawko język
MALUTKA OTO MI CHODZIŁO
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
Ja wam wszystkim rowniez zycze wszystkiego najlepszego i prostego 
- Od: 21 sty 2008, 15:11
- Auto: 323F BA 2.0 V6 DOHC 144KM
Kłaniam się,
jacobs już dobrze Ci widzę.
Wszystkiego najlepszego Kochani w Nowym Roku.
jacobs już dobrze Ci widzę.
Wszystkiego najlepszego Kochani w Nowym Roku.
- Od: 15 maja 2004, 16:37
musze powiedziec ze rezygnuje z wodki, z wyzwania tez bo mam jzu wstret...
zostaje abstynentem nie wiem do kiedy ale zostaje!! 
-
beso
oj, to widzę ze niezła impreza była
szkoda, ze nie mogłem na niej być:|
PS. wszystkiego najlepszego w nowym roku
PS. wszystkiego najlepszego w nowym roku

-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
malutka, kierownik, Siw-y i Riki – dziękujemy za wczorajszego "spota" na spontanie 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
moi drodzy jakie teraz propozycje spotkan
dalej pozostaja wtoreczki w tym pieknie zapowiadajacym sie roku 
-
beso
Czy mamy w Warszawie klubowe pachołki ?
–> Eko