RADOM – spotkania regionalne
az tak zimno macie? To faktycznie bedzie zly pomysl.
Wrzucta jakies foty pozniej
Wrzucta jakies foty pozniej

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):az tak zimno macie?
Różnie to bywa, np w piątek cały dzień i wczoraj do południa można było w koszulce z krótkim chodzić, potem się zachmurzyło i ochłodziło.
Ja tam bym pojechał i moje dziewczyny też, ale...
Pozostaje ustalić lokal, może bez kombinowania po prostu walniemy flaszki u brudasa w Orońsku? Jakoś zawsze każdy w końcu tam ciągnie i menu wszystkim pasuje. Możemy też wcześniej spotkać się u mnie i w ramach wycieczki krajoznawczo-turystycznej pójść do tego miejsca o którym wcześniej pisałem, żeby nie było że tylko na posiadówę się zbieramy
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
D@m$on napisał(a):Panowie ja nie dam rady musiałem zostać w pracy za koleżankę:(
Szkoda Damianie, myślałem, że będziesz, bo wydaje mi się, że dołączyłeś do "Stałej Gwardii", oczywiście mam nadzieję wraz z Agnieszką

Ognisko mówią, że było super, miejsce wszystkich chyba zauroczyło, no i wypiliśmy za zdrowie Wasze i emigranta Mietka w końcu też(
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Miejscówka zacna , trzeba częściej tam zaglądac .
Trochę nas było , Kazik nawet Helenę ściągnął , dziewczyny też dały radę i do tego nie były same . Fajnie wyszło i koniecznie robimy w grudniu powtórkę i teraz to się lepiej przygotujemy . A jak do tego czasu spadnie śnieg to i sobie zrobimy
. Mietek wracaj do kraju bo wszyscy dawno Cię nie widzieli .

Trochę nas było , Kazik nawet Helenę ściągnął , dziewczyny też dały radę i do tego nie były same . Fajnie wyszło i koniecznie robimy w grudniu powtórkę i teraz to się lepiej przygotujemy . A jak do tego czasu spadnie śnieg to i sobie zrobimy

tadziomaru1 napisał(a):Ognisko mówią, że było super, miejsce wszystkich chyba zauroczyło, no i wypiliśmy za zdrowie Wasze i emigranta Mietka w końcu też(). Kuba zamieści fotki, żeby Wam (czytaj Mietkowi) było żal
. Przyjeżdżaj tu qrna!!!
Guinness napisał(a):Miejscówka zacna , trzeba częściej tam zaglądac .![]()
Mietek wracaj do kraju bo wszyscy dawno Cię nie widzieli .
Kurwde no odliczam czas do powrotu na stale do domu

Co to za miejscowka byla? Gdzie to ognicho sie dzialo? ja jadlem kielbe z grilla 1go listopada, a Wy ognich w polowie miesiaca, fajnie
Ostatnio edytowano 11 lis 2013, 21:35 przez Mieczyslaw, łącznie edytowano 1 raz

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
kurde ja tam tylko u niego na podwyrku vodke loilem i krzeslo podnosilem, fote z zonka mam ale ponoc niepelnoletnia jeszcze :/ po tylu latach dopiero Kazmirz? eh. Wstydz sie 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'