PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Dobra ludki pisać, kto chętny na wypadzik do Barkowic Mokrych nad Zalewem Sulejowskim 3-5 lipca tegoż roku 2009 do bawiącej sie tam grupy łódzkiej
Ja raczej napewno wpadnę obudzić towarzystwo dopiero w niedzielę, w sobotę będę prawdopodobnie zakładał sprężynki, więc odpada 
Niestety ja już mam plany na ten czas
. A wogóle ile km jest do tych Borkowic ?
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Około 160 
Michał, jednak fałszywy alarm. Zabrali mi dokumenty auta, ale nie zabrali mi ubezpieczenia w wydziale komunikacji, a ponieważ mamy xera reszty, to z wyjazdu nie rezygnujemy. Tylko my byśmy w sobotę od rana chcieli jechać. Naprawdę nie dasdz rady w sobotę. Coi za różnica? My i tak bierzemy
Eli brata z Łodzi i trza będzie dla niego namiot skołować, więc mógłbyś się do niego dokleić. Co Ty na to?;)
Eli brata z Łodzi i trza będzie dla niego namiot skołować, więc mógłbyś się do niego dokleić. Co Ty na to?;)
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Lela toster01 niestety nie dam rady, już jestem umówiony na wymianę sprężyn i nie chcę z tego rezygnować, a w niedzielę i tak się zobaczymy 
Lela napisał(a):Oki wtedy też będę stała i podziwiała i nawet zachwalała!!!!
Podoba mi się Twoje podejście
Wie, wie. Przykro mu, ale wie. Q... rewka miała dziś zrobione haki i pięknie się rzucała bokami na parkingu pod Lidlem, ale żona robi halt na auto i trzeba się ogarnąć. Oj to rajdowanie, to nie wychodzi człowiekowi na dobre? Ale gdybyście tam byli... też by się Wam udzieliło 
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Twój mąż testuje jak bezpieczna jest jego żona w naszym autku, ile potrzeba by wyprowadzić je z równowagi i jak łatwo się je w takiej sytuacji opanowuje
Oświadczam! Jesteś bezpieczna i to mnie cieszy
A nasza pociecha też potrzebuje przewietrzenia wentyli od czasu do czasu. Krzywda jej się nie dzieje. Zaręczam
Ostatnio edytowano 1 lip 2009, 22:20 przez toster01, łącznie edytowano 1 raz
Wraca temat wyjazdu jutro do Włocławka na ślub letkoletkiego, Maciek, bo głównie do Ciebie piszę (Marcin uderza nad Zalew Sulejowski), znajdziesz trochę czasu na wypadzik do Włocławka ? Oczywiście jeśli są chętne osoby z Płocka, które się nie ujawniły mogą dołączyć, z tym nie ma najmniejszego problemu 
Ty tylko ja chyba go jeszcze nie poznałem to tak na krzywy ryj będe jechał
. A tak wogóle to się nie nastawiałem na ten wyjazd (czyt. kompletnie zapomniałem o nim
) i sobie zaplanowałem na jutro co innego i cięzko będzie to odwołać. Jak coś pozdrów go od ludzi z Płocka
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Ok, gdyby jednak coś się zmieniło to daj znać 
A kto w Barkowicach nie był, ten jest lama i nygus. Było świetnie, ale jestem max wypompowany po tym weekendzie. Chyba odpocznę po śmierci, bo póki co, to nie mam czasu. Fajnie że chociaż THOR dojechał. Bajdełej, dzięki za dowezienie żony w jednym kawałku do domu. Kiedy spot u nas robimy? Myślę intensywnie o zrobieniu takiego weekendowego nad Białym pod koniec wakacji. Co Wy na to? Kto się pisze? Ja pole zorganizuję. Pozdrawiam wszystkich
Witam,
a i tu wam podziekuje serdecznie za przybycie
Impreza byla naprawde udana
na koniec wakacji to jest Sochaczew
takze moze na koniec lipca cos montujcie
pozdrawiam i do zobaczenia !
na koniec wakacji to jest Sochaczew
takze moze na koniec lipca cos montujcie
pozdrawiam i do zobaczenia !
-
Ania_TM
toster01 napisał(a):Fajnie że chociaż THOR dojechał. Bajdełej, dzięki za dowezienie żony w jednym kawałku do domu. Kiedy spot u nas robimy? Myślę intensywnie o zrobieniu takiego weekendowego nad Białym pod koniec wakacji. Co Wy na to? Kto się pisze? Ja pole zorganizuję. Pozdrawiam wszystkich
Obiecałem – dojechałem.
Jeśli chodzi o dowiezienie żony, nie masz za co dziękować, przynajmniej czas zleciał w miłej atmosferze i nie było nudno
O większym spocie pomyślimy
Lela napisał(a):THOR zabieram się z Tobą
Nie ma sprawy
Widzewianka_TM napisał(a):Witam,
I ja jeszcze raz dziękuję za przyjęcie