Dzisiaj byłem na karty zajrzeć i potwierdziło się. Jest już otwarte. Ceny jak wyżej. Nawet dzisiaj jeździli. Wrażenie mega szybkich te karty nie zrobiły, ale chyba są i tak lepsze od tych bydgoskich
TORUŃ – spotkania regionalne
Dzięki za trochę wiedzy Trzydziech, musiałem wszystko wyciągać, ale już coś wiem
Dzisiaj byłem na karty zajrzeć i potwierdziło się. Jest już otwarte. Ceny jak wyżej. Nawet dzisiaj jeździli. Wrażenie mega szybkich te karty nie zrobiły, ale chyba są i tak lepsze od tych bydgoskich
Kiedy wypad?
Chociaż na te 12 min na początek 

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
sewa napisał(a):Dzięki za trochę wiedzy Trzydziech, musiałem wszystko wyciągać, ale już coś wiem![]()
Dzisiaj byłem na karty zajrzeć i potwierdziło się. Jest już otwarte. Ceny jak wyżej. Nawet dzisiaj jeździli. Wrażenie mega szybkich te karty nie zrobiły, ale chyba są i tak lepsze od tych bydgoskichKiedy wypad?
Chociaż na te 12 min na początek
No proszę, ja kakos na tygodniu bedę się wybierał na Toruń, ale jeszcze dokładnie nie wiem kiedy.
To szkoda ze nie sa mocno, bo na taki tor to by się przydały mocniejsze.
No nic, to trzeba cos takiego se kupić

ogolnie na giełdzie lipa totalna... nie udalo mi sie dzisiaj sprzedac
swoja droga spotkalem tylko 2-3 Mazdy na cała giełde i pare innych japoncow co swiadczy o niezawodnosci tych autek i nikt nie chce sprzedawac ^^
trzeba kombinowac dalej ;o
swoja droga spotkalem tylko 2-3 Mazdy na cała giełde i pare innych japoncow co swiadczy o niezawodnosci tych autek i nikt nie chce sprzedawac ^^
trzeba kombinowac dalej ;o
jeżeli chodzi o spoty to od 8 ja totalnie wypadam
chyba że będziecie wpadać do mnie 
poza tym od dziś jestem bez samochodu na jakiś czas
poza tym od dziś jestem bez samochodu na jakiś czas
Ja też się wpraszam na mecze:D
No to PHM za miesiąc będzie psssyt??:D
No to PHM za miesiąc będzie psssyt??:D
spoko wszystkie mecze będą u mnie oglądane więc zapraszam
tylko uprzedźcie mnie wcześniej co bym posprzątał 
Rzarii mam nadzieję że wcześniej niż miech
Rzarii mam nadzieję że wcześniej niż miech
byle nie padało
na torze może być do 10 gokartów
czyli wszystkie
czwartek wieczór si, jak wróce z 3city 
ja narazie odpadam kasy brak...
Jak dostane wyplate dzis nie w piatek bedzie lepiej
to tam sie dowiedzcie czy pracuje i ewentualnie jaka godzina wchodzi w gre:) a i ktos by mnie musial zabrac xD
no to lipton.
Byłem zobaczyć gokarty:) Musi być ciepło dosyć bo tak jak dziś to chłopaki niezłe spiny kręcili:)
Ja być in toronto, także jakby co to pisać, euro, eurem ale na te gokarty mozna by podskoczyć:D Na jakis meczyk też bym sie musiał wprosić, tylko ciekawy jaki duzy pokój phm ma