ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
kolo kaloryfera jest gorka zwana ŚMIECIARĄ, tam jest bajkowo- cale miasto widac, ale przy tak wietrznej pogodzie to moze nas zdmuchnac pod M1 i tyle z grilowania. Poczekajmy do jutra i sie zobaczy co bedzie w temacie
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Dobrze wiem Ucyk o czym mowa Fajna miejscowka ;]
Tak wiec piszcie jutro co z grillem bo skoro ma nie wypalic to proponuje odrazu na kaloryfer ;]
A na grilla to bedzie napewno jeszcze nie raz okazja ;D
Tak jak Michal mowi niektorzy nie beda chcieli jechac z mlynka na kaloryfer z powodu rosnacej ceny benzyny ;/
Tak wiec piszcie jutro co z grillem bo skoro ma nie wypalic to proponuje odrazu na kaloryfer ;]
Tak jak Michal mowi niektorzy nie beda chcieli jechac z mlynka na kaloryfer z powodu rosnacej ceny benzyny ;/
- Od: 20 paź 2010, 19:17
- Auto: Mazda 323F BG 1.8 DOHC
antek_92 napisał(a):Dobrze wiem Ucyk o czym mowa Fajna miejscowka ;]
Tylko z Młynka na Kaloryfer jest jakieś +– 10 km. No już bez przesady
Skrajnie Uprzedzony Kolega
Nie umiesz Antek czytać ze zrozumieniem?
Bartek napisał przecież.
spot jest na Młynku, nie odwołujemy i nie zmieniamy nic parę godzin przed.
Nie każdy doczyta planowane zmiany.
Jak chcesz, możesz potem jechać na Kaloryfer.
Z racji rosnącej ceny paliwa, na spocie ustalimy co dalej, w razie niepogody.
Nie ma sensu jechać przez całe miasto, nie każdy może mieć tyle paliwa i chęci.itp.
spotkamy się i potem będzie na spontanie plan awaryjny. Miejsce nie jest na tyle ważne, liczą się obecni ludzie...
ps.pozdro z poker's najt
spot jest na Młynku, nie odwołujemy i nie zmieniamy nic parę godzin przed.
Nie każdy doczyta planowane zmiany.
Jak chcesz, możesz potem jechać na Kaloryfer.
Z racji rosnącej ceny paliwa, na spocie ustalimy co dalej, w razie niepogody.
Nie ma sensu jechać przez całe miasto, nie każdy może mieć tyle paliwa i chęci.itp.
spotkamy się i potem będzie na spontanie plan awaryjny. Miejsce nie jest na tyle ważne, liczą się obecni ludzie...
ps.pozdro z poker's najt
-
Ania_TM
Romlat napisał(a):Pasowało by w końcu pojawić się na spocie – a można psa zabrać??
jasne
ja dziś w humorze

-
Ania_TM
Nie pamiętam,ale było coś planowane chyba,ale źle kojarzę.
Jest ciepło,ale dość mocno wieje,ale damy radę
do zobaczenia na spocie
spotykamy się od Lodowej, tam na polance obok drzewa, w tradycyjnym miejscu
Dziś zapraszam do zdjęcia grupowego całą ekipę naszą i samych kandydatów
Jest ciepło,ale dość mocno wieje,ale damy radę

do zobaczenia na spocie
spotykamy się od Lodowej, tam na polance obok drzewa, w tradycyjnym miejscu
Dziś zapraszam do zdjęcia grupowego całą ekipę naszą i samych kandydatów
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Nie pamiętam,ale było coś planowane chyba,ale źle kojarzę.
Dobrze pamiętałem. Chociaż nie miałem wtedy jeszcze pojęcia o klubie

20.09.09: Spot MazdaSpeed & Mitsu w Piotrkowie u Mańka
# Galeria by andree #
l3mur91 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Nie pamiętam,ale było coś planowane chyba,ale źle kojarzę.
Dobrze pamiętałem. Chociaż nie miałem wtedy jeszcze pojęcia o klubie
20.09.09: Spot MazdaSpeed & Mitsu w Piotrkowie u Mańka
# Galeria by andree #
aaa racja, ale to nie w Łodzi. Myślałam o Łodzi, a to miałam jechać wtedy, ale się nie udało
-
Ania_TM
l3mur91 napisał(a):Ktoś ma jakiś kontakt z ludziami stamtąd ? Bo przejeżdżam tamtędy często i widzę, że tor cały czas jest ale nie widziałem nigdy, żeby coś się tam działo. A na takie ognisko jechać fajna sprawa.
Darek z Piotrkowa na pewno będzie wiedział.
-
Ania_TM
gajos napisał(a):ja juz kiełbe zakupiłem tera w przyprawy i gotowe
To bedzie dzisiaj Asyriush i bedzie ta sweetasna focia

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Dzięki za spota, sezon grillowy otwarty
Dobrze, że było słońce, bo przy tym wietrze byśmy zamarzli. Frekwencja jak zwykle ostatnio wzorowa
Fotki będą wieczorkiem