BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
ja tamtendy pare razy przejezdalem omijajac korek w bialych blotach ale zadnej grzmiacej prostej nie kojarze a potem to juz tylko wyrobiska
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Fiveopac napisał(a):sq2jul napisał(a):jak nawierzchnia?
Pewnie jzu zfrezowanaPit napisał(a):A gdzie jest kuźwa Trzciniec?
Moje ulubione miejsce do testow/strojenia mydelniczki
długa i pusta prosta
moi gazownicy tam jezdza na strojenie aut
sq2jul napisał(a):...ale to raczej chyba nie jest ten nieuzywany pas, co?
Jeżeli rozmawiamy o połączeniu ulicy Widok z Szubińską, to raz, że ani to długie, ani szerokie. Dwa, chyba administracyjnie nie leży w Trzcińcu. Tak mi się przynajmniej wydaje i z mapy wynika.
mi się z kolei zdaje, że rozmawiamy o odcinku szosy, która łączy ulicę Szubińską z Trzcińcem właśnie; w każdym razie ja o tym mówię 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):mi się z kolei zdaje, że rozmawiamy o odcinku szosy, która łączy ulicę Szubińską z Trzcińcem właśnie; w każdym razie ja o tym mówię
e to to to chyba nie to....
btw. zycze wszystkim milego dnia – ide w kimono. Dobranoc
Pit napisał(a):Jeżeli rozmawiamy o połączeniu ulicy Widok z Szubińską, to raz, że ani to długie, ani szerokie. Dwa, chyba administracyjnie nie leży w Trzcińcu. Tak mi się przynajmniej wydaje i z mapy wynika.
Dokładnie w przeciwna stronę.... jak zjezdzasz z wiaduktu skreczasz od razu w lewo. Co nie zmienia faktu, ze oba odcinki sa swietne do testowania auta, dojazd do ul.widok ma ten plus ze las jest odgrodzony siatką i nic duzego nie wbiegnie pod koła i jest gdzie sie zatrzymac na poboczu. Minus jest taki ze jest tam spory ruch.
Niestety zandego pasa startowego tam nei ma
Less roof, more fun

Some spy-shots
Masssssda

Masssssda

"szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla! cudów nie ma
"
powiedz Ty mi lepiej kiedy ja ten szpachlowoz bede mogl na zywo zobaczyc?
a ja jutrro (czyt. dzisiaj jak wytrzezwieje) jade na tzw. libacje na wyjezdzie w borach

powiedz Ty mi lepiej kiedy ja ten szpachlowoz bede mogl na zywo zobaczyc?
a ja jutrro (czyt. dzisiaj jak wytrzezwieje) jade na tzw. libacje na wyjezdzie w borach

Ostatnio edytowano 31 lip 2009, 13:12 przez sq2jul, łącznie edytowano 1 raz
Pit napisał(a):Some spy-shots
a przepraszam Pana, czy to to będzie latać czy jeździć?
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
sq2jul napisał(a):"szpachla szpachla i jeszcze raz szpachla! cudów nie ma "
No właśnie, to jeszcze da radę jechać z taką ilością szpachli?

Body-kit to orginał czy kopia, że ma takie niedoróbki?
If you’re in control, you’re not going fast enough.
no gratki pit gratki
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
jacobs napisał(a):Body-kit to orginał czy kopia, że ma takie niedoróbki?
Angielska kopia amerykańskiego C-West
Pit Jak zrobisz lakierek to już tylko strojenie i gotowe czy jeszcze coś zostanie do roboty?
Kurcze jak ja chce to auto jeżdżące zobaczyć
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
quench napisał(a):Pit Jak zrobisz lakierek to już tylko strojenie i gotowe czy jeszcze coś zostanie do roboty?
Musimy zwalić skrzynię, bo coś tam jest namieszane i siłownik pcha w drugą stronę. Później jeszcze ogarnięcie zapłonu (XS Power Pack) podłączenie standalone'a i boost controler'a (Apexi). Pozaślepiać trzeba różne wolne miejsca po EGR'rze, sonda w wydech i na jakąś mało uczęszczaną drogę (autostradę w Niemczech zapewne)
Ostatnio edytowano 2 sie 2009, 11:35 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
no to powedzenia, kończ jak najszybciej i niech nadejdzie wreszcie ten dzień kiedy na spota przyjedzie rexio 
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
Fiveopac napisał(a):Pozdrowienia z urlopu z miasta nowoczesnej rzeźby i klasycznej architektury
Fuj!
EDIT: A w ogóle to mnie nie denerwuj, Ty mi tu w Pradze świńtuszysz a ja w samotości muszę silnikami rzucać

hehe ja zadnymi fotkami z weekendu sie nie pochwale bo nie mam – a przydalyby sie... mialbym w koncu pelny obraz tego co robilem sobotniej nocy
Pit – najwazniesze, ze nowy kanal przeszedl chrzest bojowy

Pit – najwazniesze, ze nowy kanal przeszedl chrzest bojowy