RADOM – spotkania regionalne

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez tadziomaru1 » 13 paź 2013, 12:16

Guinness napisał(a):Miło też nam wszystkim że się przedstawiłeś . to – Ku***a – to : imię , przezwisko , nazwisko ?

Kolega z Warszawy widać tak błyszczy geniuszem, że pewnie często go tak zwą i już traktuje to jak imię, ale żeby się tym publicznie podpisywać, to chyba nie wypada...
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Od: 15 lis 2009, 12:17
Auto: była 626 GF, będzie 6 GH zastępczaki:
Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4
HONDA CBR 1000RR FIREBLADE 171KM

Postprzez Guinness » 13 paź 2013, 12:31

Nie ma co się przejmowac , grunt że fajnie było wczoraj .
ps. kolega nie z W-wy a ze Skarżyska viewtopic.php?f=332&t=157586 tylko tam pracuje . To tak jak by Mietek stał się nagle Duńczykiem hahaha
Forumowicz

Od: 1 sie 2011, 21:31
Auto: Była Mazda MPV
Jest Opel Astra H

Postprzez tadziomaru1 » 13 paź 2013, 13:24

Guinness napisał(a): grunt że fajnie było wczoraj

No fajnie było. Któremuś z Was też chciało się haftować później? :D Ja jak już wsiadłem do Subaru i jechaliśmy z Piotrkiem do domu, to ledwie powstrzymywałem hafta. To dlatego, że jechaliśmy bardzo delikatnie, adrenalina nagle przestała się wydzielać no i kaplica. Na filmikach tego nie widać, ale on na tak krótkich odcinkach z ostrymi zakrętami w pewnych momentach zasuwa 120km/h. Wiemy to bo odcinka na dwójce jest właśnie przy tej prędkości i czasem nie opłaca się na parę metrów wrzucać trójki. Przeciążenia są niesamowite, na zakrętach walka z siłą odśrodkową jest ogromna, trzeba się bardzo mocno trzymać. Ogólnie na fotelu pasażera jest przesrane. Do wieczora miałem mdłości. :D Ale jechałem sześć razy.
Ostatnio edytowano 13 paź 2013, 17:26 przez tadziomaru1, łącznie edytowano 1 raz
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4

Postprzez kajol » 13 paź 2013, 13:43

To tak jakbym ja był Radomiakiem <lol>
Tak zdane prawko na motocykl juz z najwyższą pojemnością. Gratuluje D@m$on :)

Super impreza tak mi się podobało, że zostałem do końca wyjeżdżając z ostatnimi.
Przejazd z Pawłem w jego subaru to niesamowita frajda, nie da się tego inaczej opowiedzieć jak tylko wsiąść i poczuć to na własnej skórze :) dziękuje Kazik za to.
Później była jazda z Arjot-em w uwielbianej prze zemnie mx-5 jeszcze lepiej jeździ niż przypuszczałem a na koniec i juz do zamknięcia nie wysiadałem z Rx-3 zaki-ego, czyli tej czerwonej co tak Kazika ekscytowała :) Fajne autko ma mocy i ten chłopak lubi przypalić na zakrętach, za każdym razem dymek w lusterku widziałem.
Impreza udana w 100%, taki opis z pozdrowieniami dla Mietka :D
Forumowicz

Od: 10 sty 2011, 22:24
Auto: 626 GF 2.0FS
Honda CBR 600

Postprzez tadziomaru1 » 13 paź 2013, 13:54

kajol napisał(a):Przejazd z Pawłem

Z Piotrkiem, Karolku, z Piotrkiem :D . Widać to tak z wrażenia. No i RX8. To pewnie też. :D
Mietek nic nie pisze, pewnie już umarł z żalu :D. Miałem jeszcze dla niego napisać, że nasze Subaru miało najlepszy czas weekendu i było najszybszym samochodem na torze po wszystkich sześciu mierzonych przejazdach.
Filmik z rozdania nagród:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... p-PBKYdL7k
Ostatnio edytowano 13 paź 2013, 15:22 przez tadziomaru1, łącznie edytowano 2 razy
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4

Postprzez Szalotka » 13 paź 2013, 14:21

hubertgal napisał(a):
Guinness napisał(a):Ale było dziś fajnie , trochę wiało za to emocje były niezłe . Wielkie dzięki dla Kazika i Piotrka – jego szefa za taxi po torze , niby nic do puki się nie znajdziesz w aucie na torze , było mega fajnie . :D . Pokazałem Kaśce film z przejazdu subaru a ona -- dlaczego on tak wolno jedzie ? -- , no po prostu powinna byc z nami i ją tam wsadzic na jedno kółko po torze , i było by – :) :( <nie powiem> <zygi> <pomocy>
Szkoda tylko mi Mietka że kolejna impreza bez niego . <płacze>
Mietek kiedy ty się wybierasz na wizytę do ojczyzny ? Trzeba by się spotk
ac .

PÓKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ku****a!

Przyznano ostrzeżenie.

Korzystając z okazji dzięki za wczorajszą pogaduchę :)
tadziomaru1 pozdrów zjawę i przypomnij że obiecał wpaść do Warszawy. Przy okazji wszyscy przyjedzcie. Serdecznie zapraszamy :)
Szalotka

Postprzez tadziomaru1 » 13 paź 2013, 14:34

Dziękować, dziękować, przyjedziemy! <spoko>
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Forumowicz

Honda Accord 2,0
Honda Civic 1,4

Postprzez hubertgal » 13 paź 2013, 15:48

Cebula napisał(a):
hubertgal napisał(a):
Guinness napisał(a):Ale było dziś fajnie , trochę wiało za to emocje były niezłe . Wielkie dzięki dla Kazika i Piotrka – jego szefa za taxi po torze , niby nic do puki się nie znajdziesz w aucie na torze , było mega fajnie . :D . Pokazałem Kaśce film z przejazdu subaru a ona -- dlaczego on tak wolno jedzie ? -- , no po prostu powinna byc z nami i ją tam wsadzic na jedno kółko po torze , i było by – :) :( <nie powiem> <zygi> <pomocy>
Szkoda tylko mi Mietka że kolejna impreza bez niego . <płacze>
Mietek kiedy ty się wybierasz na wizytę do ojczyzny ? Trzeba by się spotk
ac .

PÓKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ku****a!

Przyznano ostrzeżenie.

Korzystając z okazji dzięki za wczorajszą pogaduchę :)
tadziomaru1 pozdrów zjawę i przypomnij że obiecał wpaść do Warszawy. Przy okazji wszyscy przyjedzcie. Serdecznie zapraszamy :)

Bardzo przepraszam, niepotrzebnie się uniosłem.
Forumowicz

Od: 21 mar 2013, 18:59
Auto: Mazda 3 2.0 Top Sport '06

Postprzez donleon » 13 paź 2013, 20:01

Po wczorajszym Mazda Track Day-imprezie, która była szalenie ciekawa i udana (zwłaszcza dla tych, którzy mogli sobie pojeździć na torze) wyraziłem nadzieję, że będzie to spotkanie cykliczne; także dlatego, żeby biedny Mieczysław zobaczył kiedyś, jakie super impry mogą się na naszym terenie odbywać. Tak mi szkoda, że tego nie widział-chyba upiję się z żalu za niego (bo, jak kiedyś pisał, duńskie piwo jest podłe) <diabełek> . Wracając do spota na torze lokalnego automobilklubu-ciekawa była reakcja ludzi, którzy oglądali wyścigi i mówili: no tak, wygrał, bo miał Subaru... . Te same osoby po przejechaniu się w charakterze pasażera twierdziły, że samochód samochodem, ale kierowca ma w sobie to coś... . Reasumując-dopóki się nie przejedziesz, dopóty nie docenisz talentu "przewoźnika". My w Radomiu i okolicach już go znamy.
Abstrahując od tego-wczoraj zobaczyłem wielu dobrych, a nawet znakomitych kierowców, którzy jeżdżą szybko, pewnie i bezpiecznie. Była to dla mnie duża przyjemność. Mam nadzieję, że kiedyś się jeszcze spotkamy na podobnej imprezie. Nie wspomnę już o fachowości i wysokich kompetencjach organizatorów, którym tylko można pogratulować dobrego pomysłu i świetnej realizacji. Przy całym szacunku dla Reszty-Mazowsze to potęga <faja> .
Forumowicz

Od: 12 cze 2009, 20:32
Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota

Postprzez Mieczyslaw » 14 paź 2013, 14:43

Czytam, czytam i az mi sie lezka kreci, ze pamietacie o mnie <serduszka> :* :D <rotfl> <jupi>
Fajnie, ze impreza sie udala :) Chlopaki pojezdzili po torze i teraz mozna powiedziec, ze macie doswiadczenie na torze hahaha :D ja jak zwykle zaluje, ze mnie nie bylo na takiej i wielu innych imprezach :/ Ciesze sie, ze w sumie wszyscy dotarli na miejsce i pokazaliscie radomska reprezentacje MS :) wreszcie Was ludzie zobaczyli :D hahaha
Nie ukrywam, ze tez chcialbym sie przejechac min. na fotelu pasazera takim autkiem. Moze kiedys sie uda.
Co do kolegi polonisty za dyche to przemilcze temat bo nie zasluguje na jakąkolwiek wzmianke o sobie :)
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

Od: 3 lut 2008, 16:38
Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Guinness » 14 paź 2013, 21:53

A kto z was oglądał film " Skarlans " ?
http://www.youtube.com/watch?v=xEBQj1XKjt8
Ubaw miałem po pachy . hahaha , a na dodatek jest o Skarżysku .
Forumowicz

Od: 1 sie 2011, 21:31
Auto: Była Mazda MPV
Jest Opel Astra H

Postprzez kajol » 14 paź 2013, 22:13

To z wrażenia ale w pełni zrozumiałe, Piotrek ma talent jak to powiedział Jerzy którego wypowiedz czytając poczułem się jakbym był w auli na wykładzie prof. donleona :)
Jurek na rzecznika prasowego klubu albo i więcej. Chętnie bym go widział na stanowisku prezydenta Warszawy.
Forumowicz

Honda CBR 600

Postprzez Szalotka » 15 paź 2013, 13:43

Cześć bąble :)

Mam do Was prośbę. W odpowiednim czasie dam Wam znać i będę Was prosił żebyście podskoczyli na ul. Warszawską na tor i sprawdzili czy jest naprawiona brama i jak jest naprawiona. Będę chciał krótką relację (może być telefonicznie) i przede wszystkim zdjęcia. Mogę o to prosić ? Mam nadzieję że nie jestem wymagający :D
Jak dam radę to może i sam też podjadę :)
Szalotka

Postprzez Mieczyslaw » 15 paź 2013, 15:25

a co z ta brama sie stalo jesli moge wiedziec? :D

hahaha hahaha hahaha dobry filmik :D nazbierali troche wiary za friko :)
Ostatnio edytowano 15 paź 2013, 16:21 przez Mieczyslaw, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez Szalotka » 15 paź 2013, 15:38

Tu masz cytat z mojego postu, który pisałem w dziale Zloty w wątku Track Day Radom :)

Cebula napisał(a):Incydent z bramą ? No cóż. Stało się. Nie było to zamierzone przecież a zachowanie Marcina – mx6sc było godne klubowicza. Wielki szacunek <spoko>
Najważniejsze że nikomu nic się nie stało.
Ta brama przy okazji zostanie sprawdzona czy została naprawiona bo odniosłem wrażenie i nie tylko ja że ona tam jest na etacie i takich jak nasz poszkodowany było tam więcej i jeszcze będzie bo ktoś to kiedyś uszkodził i teraz jest przypisywane to każdemu kto jej chociaż dotknie.
Szalotka

Postprzez Mieczyslaw » 15 paź 2013, 18:57

aha ale to gosc w nia uderzyl, wjechal, zamknal czy jak?
Obrazek
Darnok - chlopak na opak
Forumowicz

ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Postprzez donleon » 15 paź 2013, 22:30

Nie ma sprawy jeśli chodzi o bramę-wracając z pracy mogę podjechać i zrobić fotki. Mam prawie po drodze :)
Forumowicz

Od: 12 cze 2009, 20:32
Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota

Postprzez kajol » 15 paź 2013, 23:13

Brama co sie nie zamyka bo przez lata była krzywiona. Zobaczymy jak wyjdzie im ta naprawa o ile cokolwiek poprawią.
Film jest lepszy od takich wielkomerażowych przedsiewzięć jak dżień świra czy lejdis
Forumowicz

Honda CBR 600

Postprzez ejdiaj » 17 paź 2013, 14:21

Witajcie,
Możecie polecić DOBREGO gazowniaka do zagazowania Mazdy 6 2007 rok silnik 1.8
HELP
Obrazek
Forumowicz

Od: 20 sty 2007, 11:41
Auto: 2006-2008 BA '96 (Z5 88 KM)