sq2jul napisał(a):Sto lat dla naszego PR'a! Kto zgadnie ktorego?
100 lat, 100 lat
www.mazdaspeed.pl
sq2jul napisał(a):Sto lat dla naszego PR'a! Kto zgadnie ktorego?
Adaś napisał(a):i co Panowie, koniec zabaw na Koronowskim pasie?Decyzję GDDKiA można śmiało uznać, za absurd roku
Pit napisał(a):Niestety bezmózgie kidsy zjeżdżające się tam ostatnio
Pit napisał(a):Adaś napisał(a):i co Panowie, koniec zabaw na Koronowskim pasie?Decyzję GDDKiA można śmiało uznać, za absurd roku
Od dłuższego czasu Drogowy Odcinek Lotniskowy niedaleko Koronowa nie pełnił swojej pierwotnej funkcjiNiestety bezmózgie kidsy zjeżdżające się tam ostatnio i robiące wokół sporo hałasu, wygenerowały taki oto docelowy ruch decydentów
Ktoś musiał w końcu zareagować.
sq2jul napisał(a):ostatnio!?AFAIK oni sie tam zjezdzaja od zarania dziejow
Adaś napisał(a):Ja jestem tylko ciekawy, jak podskoczą statystyki wypadkowości
sq2jul napisał(a):btw. a ktos z Was wie cos na temat jakiegos nieczynnego pasa lotniska w okolicach Trzcinca?
Pit napisał(a):sq2jul napisał(a):btw. a ktos z Was wie cos na temat jakiegos nieczynnego pasa lotniska w okolicach Trzcinca?
A gdzie jest kuźwa Trzciniec?
Pit napisał(a):sq2jul napisał(a):btw. a ktos z Was wie cos na temat jakiegos nieczynnego pasa lotniska w okolicach Trzcinca?
A gdzie jest kuźwa Trzciniec?
Olka napisał(a):Nieczynny pas w Trzcińcu?Zaraz za moją dzielnicą, często jeżdżę przez pas na rowerze
Kurde, szeroko tam i ładnie, ale nie wiedziałam, że to pas
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd