tadziomaru1 napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):poczytaj Kazmirzgdzies pewnie jest info
Jak zwykle, przeczytałem całość informacji o imprezie i jak często, badziewie jest na ten temat który mnie interesuje (wejścia pieszego).
Ja też bym był gdzieś o tej porze, raczej po 13-tej. W sumie może byś mnie Romku zwinął po drodze...
Coś Karol, Kuba, Damian i Jurek się nie odzywają, będą nie będą? Bo to czasu jest mało a (tu przytoczę wolny cytat koordynatora spotów) "jak się chce uczestniczyć w społeczności klubowej i dostać identyfikator, to trzeba się zapisać i zrobić wpłatę, jak nie, to można wleźć przez płot". Czyli w przypadku wejścia pieszego też należy się zapisać i zrobić wpłatę 10 zł, chociaż nigdzie o tym nie pisało, a myślę, że kibice miejscowi byliby tym zainteresowani i powinno to być jasno określone. Wiem, że są ludzie którzy tu zaglądają a nic nie piszą, co nie znaczy, że się nie pojawią w taki czy inny sposób.
Ja teraz zmieniam pracę i nie mam grafiku, więc się nie wypowiadam w temacie. Ale jak byśmy spota jakiegoś w te ostatnie cieplejsze dni skombinowali to będę pewnie zainteresowany:)