Przewiduję delegację Renault Laguna Klub Polska, mam nadzieję, że odiwedzi nas SRTB i pojawi się dość mocna reprezentacja Qrace.pl. Może również Fiaty, astry i fiesty. Zapraszam serdecznie, im nas więcej tym weselej
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Chetnych na pogadanki w półmroku, przegladanie czasopism motoryzacyjnych i wymiane poglądów, tudzież upuszczenie sobie odrobiny paliwa z baku i pozbycia się bierznika z opon zapraszam w piątek o 22.00 na ul. Zaświat. Tam się spotkamy, pogadamy, pojedziemy sobie się poganiać i potem coś zjeść.
Przewiduję delegację Renault Laguna Klub Polska, mam nadzieję, że odiwedzi nas SRTB i pojawi się dość mocna reprezentacja Qrace.pl. Może również Fiaty, astry i fiesty. Zapraszam serdecznie, im nas więcej tym weselej
Syrena 104 '69
4 koła, 3 cylindry, 2 takty, 1 samochod
- Od: 10 lip 2007, 10:05
- Auto: S-type 3,0 V6 i CX-7 2,3 T
Jarek104 napisał(a):Chetnych na pogadanki w półmroku, przegladanie czasopism motoryzacyjnych i wymiane poglądów, tudzież upuszczenie sobie odrobiny paliwa z baku i pozbycia się bierznika z opon zapraszam w piątek o 22.00 na ul. Zaświat. Tam się spotkamy, pogadamy, pojedziemy sobie się poganiać i potem coś zjeść.
Pomyśle
Less roof, more fun

Witam Może nie jest to odpowiednie miejsce ale chce spróbowac sił i napisac. Czy wiecie może gdzie w bydgoszczy czyszczą przepustnice (myją) słyszałem, że można ją oczyścic poprzez umycie. Prosiłbym o info i koszt takiego zabiegu jeśli ktoś wie.
Rzeczy do Wymiany:
Rozrząd – 15 września 2009 rok po 202.000 km wymieniłem pasek rozrządu
Filtr Powietrza – 21 września 2009 rok po 200.243 km wymieniony
Rozrząd – 15 września 2009 rok po 202.000 km wymieniłem pasek rozrządu
Filtr Powietrza – 21 września 2009 rok po 200.243 km wymieniony
- Od: 13 lis 2008, 22:45
- Auto: Mazda 323c 1,5
Góral poczytaj o swoim problemie np. w FAQ dzialu 323 – sprawdz najprostsze opisane tam rzeczy a potem dopiero bedzie sie myslec o wymianie czy czyszczeniu przepustnicy.
Koleżanki i Koledzy
– http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=77851 – zaszczyci nas ktoś swoją obecnością?
Koledzy od Hond z Bydgoszczy mają zamiar jechać z tego co wiem, nie chcecie być chyba gorsi?
Już dostałem maila wczoraj, czy będzie ekipa z MazdaSpeed w jakiejś sensownej ilości, bo chłopaki z Hondy chcą się z innymi Japończykami ścigać
No chyba mnie nie zawiedziecie?
(ja ostatnio byłem u Was na zlocie
)
PS. Olka – gratuluję zmiany stanowiska
Powodzenia życzę 
Już dostałem maila wczoraj, czy będzie ekipa z MazdaSpeed w jakiejś sensownej ilości, bo chłopaki z Hondy chcą się z innymi Japończykami ścigać
No chyba mnie nie zawiedziecie?
PS. Olka – gratuluję zmiany stanowiska
f*ck
Mev napisał(a):Olka – gratuluję zmiany stanowiskaPowodzenia życzę
Dziękuję
Wybrałabym się do Piły, ale w tej chwili na taką trasę rowerem nie mam sił
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Mev napisał(a): zaszczyci nas ktoś swoją obecnością?
Jezeli juz to w trybie spectator
Mev napisał(a):Takim?

niee, takiego gangsta lans szitu nie mam
ale jakby ktoś jechał to chętnie się zabiorę
Ostatnio edytowano 16 lip 2009, 14:33 przez Olka, łącznie edytowano 1 raz
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Mev napisał(a):Koleżanki i Koledzy zeby – http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=77851 – zaszczyci nas ktoś swoją obecnością? zeby Koledzy od Hond z Bydgoszczy mają zamiar jechać z tego co wiem, nie chcecie być chyba gorsi? język
Już dostałem maila wczoraj, czy będzie ekipa z MazdaSpeed w jakiejś sensownej ilości, bo chłopaki z Hondy chcą się z innymi Japończykami ścigać zeby
No chyba mnie nie zawiedziecie? język (ja ostatnio byłem u Was na zlocie język)
Ja akurat w ten weekend jestem bardzo niedostępny, ni mo szons
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Less roof, more fun

możliwe, że będziemy obecni (jak przekonam Agę)
o imprezie w Pile wiem od jakiegoś czasu, tylko niestety przypada w moje urodziny, a Aga chce je inaczej spędzić
o imprezie w Pile wiem od jakiegoś czasu, tylko niestety przypada w moje urodziny, a Aga chce je inaczej spędzić
Tak poza dzisiejszym spotem, który widzę zainteresowania nie wywołał
W następną niedzielę, czyli 26.07 o 14.00 w Lisim Ogonie na parkingu serwisu Mercedesa (Bogamet bodajże) odbedzie się kolejna edycja prób sprawnościowych organizowanych przez Automobil Klub Notecki.
Zdjęcia z poprzednich edycji na www.turystykab.bydgoszcz.pl
Serdecznie zapraszam i polecam, bo to świetna zabawa! Zamknięty plac na którym można się sprawdzić i wyszaleć.
Podpowiem, że im mniejsze auto, tym łatwiej
W następną niedzielę, czyli 26.07 o 14.00 w Lisim Ogonie na parkingu serwisu Mercedesa (Bogamet bodajże) odbedzie się kolejna edycja prób sprawnościowych organizowanych przez Automobil Klub Notecki.
Zdjęcia z poprzednich edycji na www.turystykab.bydgoszcz.pl
Serdecznie zapraszam i polecam, bo to świetna zabawa! Zamknięty plac na którym można się sprawdzić i wyszaleć.
Podpowiem, że im mniejsze auto, tym łatwiej
Syrena 104 '69
yasko napisał(a):Witam
Zdjęcia nie mam. Jak będzie ładna pogoda i będę miał czas to pstryknę fotkę.
Auto jest ciemno-zielone, na blachach WML.
Dzisiaj miałem okazję zobaczyć autko w Mławie (WML to właśnie mławskie tablice) i poznać właściciela. Kolor bardzo ładny, tylko kierowca twierdził, że jego auto jest mniej zadbane niż moje, z czym ja się zgodzić nie mogę
POZDRAWIAM
- Od: 26 sie 2005, 08:00
- Auto: Audi A6 (C5) Sedan 2.8 V6 193 KM
a ja wlasnie wrocilem ze spotu o ktorym pisale Jarek104 – jestem zadowolony – mialem okazje odswierzyc stare znajomosci...
A moze jakis spot w weekend??

A moze jakis spot w weekend??

zaobrączkowana jestem oficjalnie od wczoraj
znaczy się w sensie pewnej "rezerwacji", bo to zaręczynowy
może wyskoczymy na jakieś żarło dzisiaj?
może wyskoczymy na jakieś żarło dzisiaj?
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
sq2jul Dzięki za odiwedziny
Miło było Cie zobaczyć i pogadać
Nawet Five z jeszcze jednym kolegą MX-5 nas odiwedził, stanął z 350Z, złoił go jak dziecko i pojechał do domu..
Nawet Five z jeszcze jednym kolegą MX-5 nas odiwedził, stanął z 350Z, złoił go jak dziecko i pojechał do domu..
Syrena 104 '69