Lukasz.uk napisał(a):Powiedz mi tylko czy znjadzie ie tam jakies zajecie dla 2 dzieci 3lata i 1,5 roku ?
jest tam duzy, wypasiony plac zabaw
Dzieciaki beda mialy pole do popisu
www.mazdaspeed.pl
Lukasz.uk napisał(a):Powiedz mi tylko czy znjadzie ie tam jakies zajecie dla 2 dzieci 3lata i 1,5 roku ?
Lukasz.uk napisał(a):Powiedz mi tylko czy znjadzie ie tam jakies zajecie dla 2 dzieci 3lata i 1,5 roku?
Wojtek napisał(a):2. Potrzebujemy duzego grila (lub dwa mniejsze) i... grilowego, czyli głównego kucharza...
czy sa jacys chetni?![]()
Wojtek napisał(a):ja zabieram:
– 2l termos z kawa(na karpatke, bede czekac... moze Aga upiecze...
)
– jak zwykle... wegiel, sztucce, chusteczki, kubeczki i talerze...
pawel1978 napisał(a):Digital i Łukasz możemy jechać na 3 samochody i ja wiem gdzie to jest. Dajcie znać jak coś gdzie się chcecie spotkać i o której godzinie, ja lecę m1 z północy więc będę mijał Sheffield. Pozdro
Lukasz.uk napisał(a):nie moge otworzyc bagaznika przez przycisk na swietle stop tylko pilotem od kluczykow co zrobic?
Lukasz.uk napisał(a):ale przez pilot normalnie dziala domyka i otwiera za karzdym razem
Lukasz.uk napisał(a):nawet niewiem jak sie dostac do tego dodatkowego swiatla stop i tego przyciska
..oprocz grila (lub dwoch mniejszych) potrzebna bedzie rozpalka... bo kupuje i jakos nie moge kupic...
Lukasz.uk napisał(a):Wiec bagaznik dziala poswiecilo sloneczko i przycisk zaczol otwierac klape bagaznika:)
Lukasz.uk napisał(a):A teraz najwazniejsze Wojtek prosze mnie zoneczke oraz 2 dzieci dopisac do listy bedziemy:)
Lukasz.uk napisał(a):kumpel zamiast rozpalki zastsowal taki maly palnik do rozpalenia jak hydrałlicy maja
Wojtek napisał(a):nie bede przeciez kupowal lampy do lutowania...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd