BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Fiveopac miły jest tajemniczy i nic nie powie. Chce zebysmy przyjechali i pozniej ze swoja banda rozrabiaków okradna nam samochody ukrad ubrania i na golasa do domu bedziemy musieli wracac
a tak pozatym to dzis bede w BDG wiec jak ktos mnie minie i go nie zauwaze to sorka :–)
a tak pozatym to dzis bede w BDG wiec jak ktos mnie minie i go nie zauwaze to sorka :–)
i jak tam nocne wyscigi ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
http://nasza-klasa.pl/profile/12511735/ ... lbum/5/183 – może chce ktoś przygarnąć kotka?
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Pit ta chopin xD i Po Ani brata na Lotnisko :–) ogolnie nikogo nie spotkałem
no i w tej waszej duzej galeri to nic ciekawego nie ma
se bluzke tylko kupiłem xD
niedziela sie wyjasni moze moze ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Może by tak okolice Płocka odwiedzić
– http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=78627 – zapraszamy 
mnie ni ma – caly weekend bawie w Borach Tucholskich.
ok, Piotrowi_szp i rodzinie ADHD pasuje jutro 12:00
więc jak narazie,
niedziela g.12:00 pod tesco – bedziemy się "gokartować"
[b]Miły[b] odezwij się jak będziesz już wolny, może jeszcze gdzieś będziemy działać
mój numer masz na banerze
więc jak narazie,
niedziela g.12:00 pod tesco – bedziemy się "gokartować"
[b]Miły[b] odezwij się jak będziesz już wolny, może jeszcze gdzieś będziemy działać
mój numer masz na banerze
postaram się dojechać, zależy czy znajdę siły 
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"