kajol napisał(a):W miniony piątek przy weselnej padło hasło
– teraz Mietka trzeba ożenić –
ja sie pod tym podpisuje
No chyba! Ja tak samo!

www.mazdaspeed.pl
kajol napisał(a):W miniony piątek przy weselnej padło hasło
ja sie pod tym podpisuje
tadziomaru1 napisał(a):A żebyś wiedział, że prawie. No ale moja Helena to została ogłoszona "najbardziej roztańczoną panią tego wesela"! Prowadzący grajek zadedykował jej na koniec piosenkę i przyznał, że patrzył tylko na nią.
tadziomaru1 napisał(a):kajol napisał(a):W miniony piątek przy weselnej padło hasło
ja sie pod tym podpisuje
No chyba! Ja tak samo!
tadziomaru1 napisał(a):kajol napisał(a):W miniony piątek przy weselnej padło hasło
ja sie pod tym podpisuje
No chyba! Ja tak samo!
Mieczyslaw napisał(a):Kazik, dawej te core swoja
donleon napisał(a): Ja tam Mieczysława lubię, może niech się jeszcze nie żeni
donleon napisał(a):Może jutro się spotkamy na air show? Wybieram się w sobotę, bo w niedzielę wyścig F1, a tego nie mogę opuścić
tadziomaru1 napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):Kazik, dawej te core swoja
Jurek jest jej chrzestnym
donleon napisał(a): Ja tam Mieczysława lubię, może niech się jeszcze nie żeni
Dlatego tak pisze bo boi się wydatku!![]()
![]()
tadziomaru1 napisał(a):donleon napisał(a): Ja tam Mieczysława lubię, może niech się jeszcze nie żeni
Dlatego tak pisze bo boi się wydatku!![]()
![]()
kajol napisał(a):Ożenić go czas najwyższy, co bedzie się tułał sam po świecie a tak to z żonką gniazdko sobie uwiją i z czasem pieluchy bedzie zmieniał. Wiadomo, że jeśli tatuś mietek to i nowe co najmniej CX dla wygody rodziny być powinnoa ojciec chrzestny o siostrzenice zadba nawet jakby sobie miał odmówić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd