Wszystkim zycze wesolych Swiat Wielkiej Nocy oraz mokrego dyngusa
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
Auto:MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
Mnie również było miło Was poznać. Szkoda tylko że tak mało nas było, ale mam nadzieje, że następnym razem będzie więcej. A tak w ogóle to kiedy następny zjazd? Jakieś plany majówkowe?:>
Też ostatnio wpadłem na to Czyli najbliższy spot będzie z jednodniowym opóźnieniem 4 maja (ŚRODA) o godzinie 19, na parkingu na Wysokim Stoczku W weekend jakoś wyślę masowe PW.
Co do majówki, to musimy ustalić jakiś pasujący wszystkim termin, i jakieś fajne miejsce
mówicie, że ludu było mało, na spotach daewoo to zazwyczaj są po 3, 4 osoby ( stali bywalcy i czasami ktoś się przypałęta) no ja czekam też na jakieś wyścigi czy coś, nie wiem też czy na najbliższego wpadnę mazdą bo mi ten i-stop coś się nie podoba