RADOM – spotkania regionalne
mnie nikt nie znalazl
foty!!!!!!!!!!!!!!!1
fb https://www.facebook.com/profile.php?id=1160375203
Dopisano 17 sie 2013 12:30:
Ladna reklame TReli masz widze
profity z tego jakies sa? 
foty!!!!!!!!!!!!!!!1
fb https://www.facebook.com/profile.php?id=1160375203
Dopisano 17 sie 2013 12:30:
Guinness napisał(a):FB – https://www.facebook.com/roman.stelmarczyk?ref=tn_tnmn
Ladna reklame TReli masz widze

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Kudłaty jak zawsze zawodzi part2
! Nie no sorry chłopaki ale musiałem zrobić zakupy z matką i na podróż
wyślijcie te foty jak przyjadę możemy się zgrać i wyjechać gdzieś dalej niż "karpik" czy coś
mam na myśli góry świętokrzyskie bądź Iłża tak żeby pochodzić pogadać ;]
- Od: 6 lut 2013, 22:18
- Auto: Mazda 323F 1,5
Prosze o chwile wytrwałości fotki będą już wieczorem bo karte ze zdjęcami musze odzyskać.
Byłem cały weekend poza domem. Jak Wasze głowy ? bo ja zniosłem to bez śladów kaca.
Wszyscy wiedzą przecież, że na forum trafiają tylko wybrane fotki (taka uwaga Kasi) wiec może coś sie znajdzie dla publiki
Byłem cały weekend poza domem. Jak Wasze głowy ? bo ja zniosłem to bez śladów kaca.
Wszyscy wiedzą przecież, że na forum trafiają tylko wybrane fotki (taka uwaga Kasi) wiec może coś sie znajdzie dla publiki
to dla wszystkich tutaj, a dla nas na maila
Wiedzialem ze poplynales dalej
Wiedzialem ze poplynales dalej

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
no fajnie wyszlo
a Kazmirz sam byles? Co to za blondyna na trzecim zdjeciu? 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Kazik był sam bo Helena przygotowywała się na wyjazd następnego dnia na wesele .
Ta blondynka to Agnieszka , dziewczyna Damiana – nowi ludzie do spotkań którym bardzo się podobało – oby tak dalej to będzie bardzo wesoło . Jest też na pierwszym zdjęciu .
Kazik jak tam było , zwiedzałeś Sandomierz ?
Ta blondynka to Agnieszka , dziewczyna Damiana – nowi ludzie do spotkań którym bardzo się podobało – oby tak dalej to będzie bardzo wesoło . Jest też na pierwszym zdjęciu .
Kazik jak tam było , zwiedzałeś Sandomierz ?
tak tak, ja pierwsza zobaczylem na tych zdjeciach i domyslilem sie kto to jest
chodzi mi o trzecie zdjecie i ta blondynke w dali. Taki szkrab w loczkach 
To Kazmirz mial wesele w Sadomierzu? o kurde. Ciekawe jak tam bylo
PS. omal nie sprzedalem rudej... ale zostaje ze mna jeszcze i pewnie do smierci, albo mojej albo jej
To Kazmirz mial wesele w Sadomierzu? o kurde. Ciekawe jak tam bylo
PS. omal nie sprzedalem rudej... ale zostaje ze mna jeszcze i pewnie do smierci, albo mojej albo jej

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
A ta uśmiechnięta to Kasia, jedna z dwóch Romka
Co tam przez pół wieczoru wszystkie były dla mnie Kasie.
Bedziemy czekać na fotki z przeciągania kutra i tych po których inni pospadają z krzeseł
Kawalerowi to wolno zmieniać jak rekawiczki, moja to już zostaje
Bedziemy czekać na fotki z przeciągania kutra i tych po których inni pospadają z krzeseł
Kawalerowi to wolno zmieniać jak rekawiczki, moja to już zostaje
Widzisz, Romek nawet nie wiedzial, ze to o jego dziewczyne chodzi, jakby jej w ogole nie widzial 
to ladnie sobie pozwoliliscie widze 
Ja na te fotki czekam i czekam bo te trzy to tak niby pokazuja, niby nie pokazuja

Ja na te fotki czekam i czekam bo te trzy to tak niby pokazuja, niby nie pokazuja

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):Widzisz, Romek nawet nie wiedzial, ze to o jego dziewczyne chodzi, jakby jej w ogole nie widzial
Mieciu, ta Kasia to dokładniej ujmując siostrzenica (albo bratanica? Nie, chyba nie) Kasi, już żony Romka, bo oni wzięli ślub z przyczajki, skurrrczybyki, jak teraz na wczasach nad morzem byli!!!
Sandomierza nie zwiedzałem, za dużo szykowania było i wyjechaliśmy wpół do dwunastej, od razu na ślub. Droga tam marna, kręta i wąska, jechało się wolno, ale i tak byłem ze dwanaście minut wcześniej niż na początku nawigacja sugerowała. Z powrotem chyba z piętnaście, bo choć nad ranem i ruchu nie było, ale za kręto i dużo miejscowości po drodze. Jeszcze w Świętokrzyskiem jeden z fotoradarów zauważyłem w ostatniej chwili i błysnął po oczach, pier....ny...
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
A to nie hajtnieci byli? Ja myślałem że to małżeństwo, a nie tak na kocią łapę
teraz to mnie zaskoczyłeś.
Ja tak miałem w zeszłym roku. Wszystko szybko szybko i się spoznilismy parę minut, a z powrotem już nie ja prowadziłem
Nie wiesz czy dużo przekroczyłeś? Bo mi cpyknelo ze dwa razy i nie przyszło wcale więc może Tobie reż sure uda
Ja tak miałem w zeszłym roku. Wszystko szybko szybko i się spoznilismy parę minut, a z powrotem już nie ja prowadziłem
Nie wiesz czy dużo przekroczyłeś? Bo mi cpyknelo ze dwa razy i nie przyszło wcale więc może Tobie reż sure uda

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Kazik a miała być tajemnica tak, że młodszy żonkoś chciał zdjęciami oświadczyć tą nowinę światu. Na wesele juz pojechałeś dobrze przygotowany co, wspólny trening i pewnie królem parkietu zostałeś
A niech juz wiedzą za długo chłopak się ociągał z tym żeby powiedzieć
A niech juz wiedzą za długo chłopak się ociągał z tym żeby powiedzieć
Mieczyslaw napisał(a):Ja tak miałem w zeszłym roku. Wszystko szybko szybko i się spoznilismy parę minut, a z powrotem już nie ja prowadziłem![]()
My byliśmy przed kościołem 12 minut przed czasem, więc spoko.
Qrde, na terenie zabudowanym, trzecia w nocy, chyba osiemdziesiąt pare miałem... Skurczybyka 2 sekundy przed błyśnięciem zauważyłem.
kajol napisał(a):Kazik a miała być tajemnica tak, że młodszy żonkoś chciał zdjęciami oświadczyć tą nowinę światu.
O kurcze! Jakoś tak samo mi się napisało, przez to Mietka pytanie "co to za szkrab tam siedział". Ach, to miało być zdjęciami... No trudno. Ale na zdjęcia i tak czekamy.
kajol napisał(a):Na wesele juz pojechałeś dobrze przygotowany co, wspólny trening i pewnie królem parkietu zostałeś
A żebyś wiedział, że prawie

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1