BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Tylko pozazdrościć takich fajnych spotów, szkoda,że nie mogę w nich uczestniczyć tymczasowo – Łukasz jak zawsze świetne fotki. Pozdrowienia dla Wszystkich!! AiŁ
Dziękuej wszystkim za tak liczne przybycie
klub Mazdaspeed byl najliczniejszym z obecnych klubow na Festiwalu
lukaszXEDOS6 wielkei pokołony za relacje i ogarniecie mazdowiczów
Jestes niezastąpiony!
Jakol jeszcze raz sto lat i kuponow na wiagre do konca zycia na refundacji hehe swietny tort, zostalo jeszcze?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
lukaszXEDOS6 wielkei pokołony za relacje i ogarniecie mazdowiczów
Jakol jeszcze raz sto lat i kuponow na wiagre do konca zycia na refundacji hehe swietny tort, zostalo jeszcze?
Less roof, more fun

chyba takie cuś, co ja mam na aucie... bo dostałam od Falkona kiedyś... toto było czarne lub białe klejone "na coś"
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):chyba takie cuś, co ja mam na aucie... bo dostałam od Falkona kiedyś... toto było czarne lub białe klejone "na coś"
dokładnie takie
black&white na coś
jak potrzeba pod szybę to zgadum z Jackolem o krzywe i wytniem
ja bym sie chyba pisal na taka naklejke
A dzisiaj walczylem z moimi kolami... najpierw przekldka przod lewa strona na prawa strone – wyjazd na miasto. Konsensus – sciaga na lewo (wczesniej sciagala na prawo). Znaczy sie, dobry obiaw – czyli nie zawieszenie/uklad kierowniczy a felga albo opona. Potem zamiana kol tyl/przod – efekt, prawie nic nie sciaga
Ogolem pol dnia w garazu. Troche sie namachalem z jednym lewarkiem i lipnym kluczem do kol. Sa tez i dobre strony – wyrobilem sobie praktyke w zmianie kol
to sie czyta 'Dżejkol'

lukaszXEDOS6 napisał(a):Ja(k)cola
to sie czyta 'Dżejkol'
Pozdro dla nowo poznanych Mrk
I wzajemnie Łukaszu
dla Ciebie i rodzinki
w doborowym towarzystwie zawsze wszystko jest udane
no i mimo niewielu aut...stwierdzić można ,że nie liczy się ilość...a jakość
Jakol jeszcze raz sto lat i kuponow na wiagre do konca zycia na refundacji
i 30 +
I wzajemnie Łukaszu
Jakol jeszcze raz sto lat i kuponow na wiagre do konca zycia na refundacji
i 30 +
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Czy ktos bylby chetny na hamownie na poczatku lipca? Planuje odwiedzic AGMA Chip Tuning w Toruniu – walcze obecnie z gazem i chcialbym miec porownanie na tym samym sprzecie pomiarowym.
ja hamowac sluzbowego auta nie bede
naklejek tez nie bede bral na razie
A czemu JAKOL sie nie odzywa ;d
naklejek tez nie bede bral na razie
A czemu JAKOL sie nie odzywa ;d
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):A czemu JAKOL sie nie odzywa ;d
a bo sprzedaje mazde i szukam golfa... ogólnie jak wracałem do domu zaczeły sie jakies dziwne problemy ze skrzynia biegów... bede musial to w weekend sprawdzic
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Best ET 1/4: 14.8s (Czaplinek '12) Best RT: 0,123s (Czaplinek '12)
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
jakol nie denerwowac sie kupic BMW ;p
kiedy na browar idziemy? tylko nie pisac tekstow w stylu 'nie pije', 'nie moge bo pomagam mamie' itp
Proponowalbym poczatek lipca – najlepiej jakis piatek wieczor.
Fiveopac napisał(a):W weekend jestem nieobecny – wyjazd na chrzciny
a ja dostalem zapalenia skarpetek
3 lipca, piątek?
3 lipca to mam imieniny, i kuwa przestańce z tym K, JACOL się czyta (pyta) JACOL 
Mmm... Przy 3 tysiączkach brzmi jak 50Cent, wygląda jak Pussy Cat Dolls, a jeździ jak The Game na osiemnastu calach... with evil gas from the bottom of hell... buahahaha... n2o
Moja Madzia ;)
Moja Madzia ;)
a w wyrazie cola tez widac C a slychac K wiec
JAKOL nie nerwowac mi sie tam
JAKOL nie nerwowac mi sie tam
mily200 napisał(a):Sobota, 04.07 godz 20.00 – Myślęcinek. Bydgoszcz
Zapraszam mily200
Co jest w Myslecinku w sobote?