TARNÓW – spotkania regionalne
Cześć sąsiedzi 
Zapraszam wszystkich do polubienia strony naszego regionu na fb łatwiej się będzie spotkać
https://www.facebook.com/mazdaspeed.podkarpacie/
Jeżeli będziecie organizować spota, piszcie na FB, będziemy publikować info.
Zapraszam wszystkich do polubienia strony naszego regionu na fb łatwiej się będzie spotkać
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Adventure184 napisał(a):Cześć sąsiedzi
Witamy również
Pisze się ktoś na wyjazd do Dębicy? Łączymy spota z Rzeszowem
Jest myśl, żeby 12czerwca(niedziela) o 15 spotkać się w Tarnowie i później wyjechać wspólnie na Dębicę, tak żeby tam już być na 16
Miejsce w Dębicy jeszcze ustalimy, a w Tarnowie to spotkamy się pod Realem/Auchanem
)
Jest myśl, żeby 12czerwca(niedziela) o 15 spotkać się w Tarnowie i później wyjechać wspólnie na Dębicę, tak żeby tam już być na 16
- Od: 8 mar 2016, 00:05
- Auto: Mazda 323f BA 1.5 95'
Panowie, my sie chyba nie ogarniemy, mecz Polska Irlandia o 18 – szkoda się spieszyć.
Ale temat wspólnego spota zostaje- tylko pewnie w późniejszym terminie.
Ale temat wspólnego spota zostaje- tylko pewnie w późniejszym terminie.
- Od: 2 mar 2011, 22:06
- Auto: Xedos 6 V6 98 r.
Były:
Focus II 2006 1.6 100 KM
Mazda 323f 1.5 99
Grzesiowsky napisał(a):Pisze się ktoś na wyjazd do Dębicy? Łączymy spota z Rzeszowem![]()
Jest myśl, żeby 12czerwca(niedziela) o 15 spotkać się w Tarnowie i później wyjechać wspólnie na Dębicę, tak żeby tam już być na 16Miejsce w Dębicy jeszcze ustalimy, a w Tarnowie to spotkamy się pod Realem/Auchanem
)
zmiencie termin na 25/26 czerwca to sie zjawie

ew spot w pilźnie, bo pośrodku
Więc po jakiś wstępnych ustaleniach spot dziś o godzinie 16 w stałym miejscu
Kto ma czas i chęci niech przybywa !
Datę "gościnnego występu" z kolegami z Rzeszowa musimy wspólnie obgadać. Zostajemy przy 26 czy ktoś ma inną propozyjcje ?
Datę "gościnnego występu" z kolegami z Rzeszowa musimy wspólnie obgadać. Zostajemy przy 26 czy ktoś ma inną propozyjcje ?
Zdjęcia ze spota z dnia 12.06
Później jeszcze mieliśmy zaszczyt przejechać się białą 626 GF na pizze
Później jeszcze mieliśmy zaszczyt przejechać się białą 626 GF na pizze
Panowie nawiązując do pomysłu Grzesiowski`ego z spólnym spotem Rzeszowem, moja propozycja 3 lipca, dodatkowo można by było pojechać albo nad jeziorko jakieś albo inne fajne miejsce (jest tam Chotowa ale myślę ,że ktoś z tamtych stron jest wstanie nam podpowiedzieć jeszcze inne fajne miejsce (tutaj proszę o wypowiedz osób które trochę ogarniają teren Dębicy o jakąś propozycje
).
Proszę o wypowiedz i już o deklarowanie się ,żeby nie zostawiać tego na ostania chwile.
Pozdrawiam.
Proszę o wypowiedz i już o deklarowanie się ,żeby nie zostawiać tego na ostania chwile.
Pozdrawiam.
Ja myślę, że postaram się być, bo wtedy mam z tego co wiem zawody strażackie. Ale myślę, że zawody będą z rana, więc o 15 mógłbym śmiało jechać
. Chyba, że ewentualnie się z zawodów wypisze, jak się będzie dało. Bo na pierwszym zlocie łączonym chciałbym się z Wami wspólnie przejechać, bo nie wiadomo później kiedy się uda coś takiego ponownie zrobić. 
Ustalmy wiec tą date 3 Lipca godz 15ta i chętnych prosze o wpsanie się na liste;
1.WisniaUs.
1.WisniaUs.
-
WisniaUs
1.WisniaUs
2.Mario626
3.Xawer
4.Grzesiowsky
2.Mario626
3.Xawer
4.Grzesiowsky
OK,moja propozycja to przekladamy bo widze ze pogoda ma byc kiepska w tą niedziele i moga byc nici zespotkania.
WIec 10ty lipiec ,jaka godzina i miejsce????? Propozycje???
WIec 10ty lipiec ,jaka godzina i miejsce????? Propozycje???
-
WisniaUs
Panowie jak wygląda umawianie się na spotkanie z grupą z Rzeszowa? Może i My z Krakowa podpięlibyśmy się i miło by było poznać
To gdzie, co, kiedy i jak ? 
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
A wiec 10ego lipca w tarnowie na parkingu pod Auchan zaraz przy autostradzie ( zjazd Tarnów wschód-Jasło- Kielce) godzinka 15ta. 

-
WisniaUs