zielony110 napisał(a):adas780715 napisał(a):no ładnie sie reprezentuja i nie bedzie ci szkoda
znajac Adama to dlugo nie wytrzyma i cos zmieni![]()
nastepny bedzie mx
zobaczymy
www.mazdaspeed.pl
radar88 napisał(a):Dojechaliśmy do domu o 3:30 rano, 100km od domu skrzynia zaczęła już świrować, strach i przerażenie że nie wiem co.
karol napisał(a):Radar jak tam druszki w PL juz sa prostebo wybieram sie w lipcu do siebie i troche mi wlosy deba staja jak sobie pomysle
![]()
![]()
mandzynek napisał(a):wkrotce tez bede musial ojczyzne odwiedzic,
zielony110 napisał(a):Oj Karol powiem Ci ze masz nad czym myslec![]()
Wojtek napisał(a):nie bede taki i nie zapytam... ktorym autem
Wojtek napisał(a):a tak nawiasem mowiac, to spot sie organizuje... na Jana...![]()
blademan89 napisał(a):to ja "wbije na Jana"![]()
![]()
Wojtek napisał(a):dopisuje
blademan89, dostales juz olej od Karola?
radar88 napisał(a):Adrian nie mów że oleju nie wymieniałeś od tamtego czasu
blademan89 napisał(a):Dobrze, że dojechaliście cali, zdrowi i bez większych problemówJak się w Polsce podoba
?
radar88 napisał(a):CiepłoCzłowieku ja mam otwarte okno i wentylator włączony
w końcu lato.
Co prawda nie pocieszony jestem autem że tak się stało, bo laweta naruszyła moją kieszeń i to zdrowo + 10godz podróży (660km) ale, ale jest ciepło
Ty Twój ReX żre więcej oleju niż moja 323, ona zezre z 1L na 2k
radar88 napisał(a):Ile oliwy wchodzi do ReXaBo jak tak dalej pójdzie to tylko filtr wymień, a i miskę odkręć
Warto syf wyciągnąć
![]()
No jak mnie nie ma w UK to się ciepło robi...co za kraj
To że będę szczęśliwy z auta to wiem, jeszcze w środę po zderzak i po chłodnicę klimy.
Dobra Panowie/Panie odezwę się jutro, bo padam na pyska.
Dobranoc
radar88 napisał(a):No i bonus dzisiejszego dnia, czyli moje auto się poddało:
viewtopic.php?f=315&t=89491&p=2305912#p2305912
digital123 napisał(a):Panie prezesie mam nadzieję że zamówiłeś dobrą pogodę na spota![]()
digital123 napisał(a):Można nalate tego? http://www.ebay.co.uk/itm/Genuine-Ford- ... 3369820f6c
digital123 napisał(a):aki olej nalać do mojej Madzi
Wojtek napisał(a):mam juz bic?za tego pana
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd