a z gieldy chyba i tak lipa bo do soboty mam przeglad w tojce
TORUŃ – spotkania regionalne
Patrzyk jak tylko chcesz zobaczyć to masz moją i są jeszcze dwie w toruniu:) Czerwona kolegi Marcina i w komisie na poznańskiej stoi zielona ściema bo niby 1.8 a to 1.6:P
co do grilla to mi pasuje 4.V ale po południu. na 9 mam polerkę, a potem kładę wosk
więc grill tak na 16 pasuje 
Idealnie to jak z miejscówką wywalamy gdzieś dalej czy tu w Toruniu??:) Ja z opcji mam barbarkę lub martówkę i na tą drugą opcję się skłaniam:)
Adis555 bardzo dobrze:) Koniecznie NA:) Jak wpadniesz to dam Ci się przejechać Miatką.
To Ty też jesteś fryzjerem??![]()
Do tego trzeba się przyzwyczaić że tak gadają:P Ale to oni muszą na ręcznym jechać

To wybieramy Martówkę:)
4 mi nie pasuje. Lepiej 3 a najlepiej to 1 xD
w tamtym roku robiłem ognisko na barbarce to na pewno jest płatne jak coś, nie wiem jak grill, ja pracuję ale na pewno podjadę, to 04.05.12 ok 16 czy jak ? dajcie 17 to akurat z roboty bym wyjechał:D a jak tam z autami ? myśleliście może o lotnisku ?

- Od: 11 kwi 2010, 17:59
Nad Martówkę można sobie zjechać tam na dół także luzik:) To tak mamy większość za 4, dwie osoby tak średnio. Czy propozycja 1maj komuś pasuje??:) A jak nie to na 4 pozostajemy:)
Mi 1. pasuje, jak by miało być więcej osób. Ja jak pisałem, idę od pracy albo 2. albo 3.
A tak swoją drogą, to byłem za motoareną na torze i coś się tam powoli dzieje
Opony są rozłożone, baraczek stoi, buda się buduje, garaże mają być, namalowane świeżutkie linie, ponoć gokarty już szykują na 'bazie' także niedługo powinno się coś ruszyć. A tor idealny, także nie moge się doczekać. Chyba będziemy spoty tam robić xD
A tak swoją drogą, to byłem za motoareną na torze i coś się tam powoli dzieje
Opony są rozłożone, baraczek stoi, buda się buduje, garaże mają być, namalowane świeżutkie linie, ponoć gokarty już szykują na 'bazie' także niedługo powinno się coś ruszyć. A tor idealny, także nie moge się doczekać. Chyba będziemy spoty tam robić xD

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
mi nie gra mi trylko piątek 4 odpowiada więc to jest wasza decyzja jak wolicie. od pon do czw mam do pracy na 2 zmianę a w pt 4.05.12 mam na pierwszą i tylko ten dzien mi pasuje.
- Od: 11 cze 2010, 11:05
- Auto: Mazda 323f BA 1,5 Z5 1996r,
Mazda 3 BK LF Aero 2005r.
no to miło wiedzieć że będą porządne gokarty u nas
a ja jako ze ładnie i mam wolne dłubałem przy samochodzie
boczki w końcu zrobiłem i nakładki progowe na lustro 
to jak będzie 4 to ja odpadam.
to jak będzie 4 to ja odpadam.
People_Hate_Me napisał(a):to jak będzie 4 to ja odpadam.
To przekładaj to co tam masz!
http://www.racingarena.pl/
Z ulotki wynika, że jak wypełnisz formularz o terminie otwarcia toru to otrzymasz 15% zniżki na pierwszy przejazd na torze

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
A MX5 forum teraz organizuje zlot w czaplinku 18-20maj;P
aż by się pojechało...
aż by się pojechało...