RADOM – spotkania regionalne
Gratulacje dla Basi i Karola .
Jak tak dalej pójdzie to w tym roku będzie dużo niespodzianek , takiego alkoholowego grilla to chyba u Kazia można by zrobic – jeśli gospodarze pozwolą .
Szkoda Mazdy FREEZEGO ale w obecnych czasach to raczej łatwiej odebrac kasę za rozbite auto niż je sprzedac , tym bardziej że jest sprawca .
Jak tak dalej pójdzie to w tym roku będzie dużo niespodzianek , takiego alkoholowego grilla to chyba u Kazia można by zrobic – jeśli gospodarze pozwolą .
Szkoda Mazdy FREEZEGO ale w obecnych czasach to raczej łatwiej odebrac kasę za rozbite auto niż je sprzedac , tym bardziej że jest sprawca .
jesli o mnie chodzi to weekendy mam zawalone 
w przyszlym tygodniu zjezdzam, moze nawet i w poniedzialek wiec zapraszam do ustalenia daty
w przyszlym tygodniu zjezdzam, moze nawet i w poniedzialek wiec zapraszam do ustalenia daty

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Guinness napisał(a):Szkoda Mazdy FREEZEGO ale w obecnych czasach to raczej łatwiej odebrac kasę za rozbite auto niż je sprzedac , tym bardziej że jest sprawca .
Dzięki:) Pewnie, że Madzi szkoda, jednak jak sam powiedziałeś sprzedać ją nawet przed wypadkiem było by trudno, a teraz jak naprawię to i tak nie sprzedam za tyle ile dostanę z odszkodowania i za "złom":P

Japan--->France
dokladnie tak to sie skonczy. Sprzedac samochod zwlaszcza taki bedzie cholernie ciezko takze jesli chces sie go pozbyc to zezlomowac. Ok 400pln mozesz dostac no i plus odszkodowanie. Swoja droga ciekawy jestem ile dostaniesz 
A na czesci nie chesz gonic? wiecej wyrwiesz tylko zabawy w ciul ale chetnych mysle ze by nie brakowalo
A na czesci nie chesz gonic? wiecej wyrwiesz tylko zabawy w ciul ale chetnych mysle ze by nie brakowalo

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):dokladnie tak to sie skonczy. Sprzedac samochod zwlaszcza taki bedzie cholernie ciezko takze jesli chces sie go pozbyc to zezlomowac. Ok 400pln mozesz dostac no i plus odszkodowanie. Swoja droga ciekawy jestem ile dostaniesz
Już dzwoniłem (

Japan--->France
aha, no ja nie wiem jak to jest w momencie kiedy chcesz sprzedac auto na czesci
wiec temat odpadl 
Podrzuc jakiegos linka co chcesz ogladac tudziez kupic
Podrzuc jakiegos linka co chcesz ogladac tudziez kupic

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieciu nie podam linka, bo nigdzie samochodu który chcę kupić niema wystawionego na sprzedaż:) Ale jutro jadę go oglądać, to cyknę parę fotek (jeśli będzie wart zainteresowania rzecz jasna).
Ale widzę, że nikt nie pociągnął tematu spota w przyszłym tygodniu. Panowie, jakieś propozycje? Ja bym zaproponował miejscówkę o której kiedyś wspominałem, bo już chyba okres grillowy u nich a mam ochotę na kiełbachę:D Tylko czy się zgadzacie wypróbować nową miejscówę i kiedy.
Ale widzę, że nikt nie pociągnął tematu spota w przyszłym tygodniu. Panowie, jakieś propozycje? Ja bym zaproponował miejscówkę o której kiedyś wspominałem, bo już chyba okres grillowy u nich a mam ochotę na kiełbachę:D Tylko czy się zgadzacie wypróbować nową miejscówę i kiedy.

Japan--->France
Panowie, nie wytrzymam i muszę się pochwalić:D Kupiłem samochód. Ale żeby zachęcić do obecności na spocie nie powiem jaki. Albo powiem.. Śliwkowy:D:D:D:P:P:P
Sorry, że w osobnym poście, ale chciałem, żeby było widać, że PRZYPOMINAM, że Miecio przyjeżdża, Karol się żeni i trzeba spotkać:P
Sorry, że w osobnym poście, ale chciałem, żeby było widać, że PRZYPOMINAM, że Miecio przyjeżdża, Karol się żeni i trzeba spotkać:P

Japan--->France
Cholero Ty jedna, mów szybko co kupiłeś!!!!

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Ja go normalnie kurna zamorduje zara...
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
nakopiemu mu do pupy i tyle

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
pewnie tego bełkota 607 kupiles ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
ok, dalej zgadywal nie bede. Nie chcesz mowic? To nie mow 

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Cos Ty najlepszego zrobil
a spotkanie widzisz jak sie klei. Wszyscy az sie pala

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Palą nie palą-akurat jestem w środku urlopu i bywam w różnych dziwnych miejscach zupełnie bez planu. Reasumując-mazdowiczów nam ubywa w Radomiu. Z innej beczki-co Wy tak gratulujecie Kajolowi i Basi; czy on coś wspominał, z kim się żeni? Pisał tylko o imprezie kawalerskiej
.
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
Mieczyslaw napisał(a):Cos Ty najlepszego zrobil![]()
To się okaże w przeciągu pierwszego roku użytkowania:P
donleon napisał(a):Palą nie palą-akurat jestem w środku urlopu i bywam w różnych dziwnych miejscach zupełnie bez planu. Reasumując-mazdowiczów nam ubywa w Radomiu. Z innej beczki-co Wy tak gratulujecie Kajolowi i Basi; czy on coś wspominał, z kim się żeni? Pisał tylko o imprezie kawalerskiej.
No to jak w środku urlopu, to możemy liczyć na Ciebie, tak?
Mazdowiczów może nie ubywa, bo zamiłowanie do tej marki nadal będzie w moim przypadku, po prostu na taką jaka mi się podobała mnie nie stać:P
Co do Kajola to w sumie racja

Może niech on sam się wypowie:P

Japan--->France
Karol, vel Kajol, nie ma czasu.
A ja wczoraj sprzedałem samochód. Wystrzegam się tych na "F", czyli fordy, fiaty i francuskie. Widzę, że Kubuś da zarobić mojemu koledze w Orońsku, który ma części do puga
. Ale cóż, jak to zawsze mówię, ile ludzi tyle zboczeń
.
Na spota palą się pewnie wszyscy, tylko nie każdy napisze, że "no tak tak, zrobić trza". Obserwują pewnie wątek i w razie czego potwierdzą obecność i przybędą.![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
A ja wczoraj sprzedałem samochód. Wystrzegam się tych na "F", czyli fordy, fiaty i francuskie. Widzę, że Kubuś da zarobić mojemu koledze w Orońsku, który ma części do puga

Na spota palą się pewnie wszyscy, tylko nie każdy napisze, że "no tak tak, zrobić trza". Obserwują pewnie wątek i w razie czego potwierdzą obecność i przybędą.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1