PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
Juz zalozylem i nawet sa foteczki 
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Przypominam Panowie – festiwal w Bydzi
-->> http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=76088
Panowie ostatnio przeglądając internet natknąłem się na taki filmik http://www.youtube.com/watch?v=q9JCh422Lbc chłopaki z Nissana Klub Polska w Płocku powstali niedawno i po filmiku widac że to jest ich pierwszy spot. Okazało się że mój kolega z kierunku należy do tego klubu
. Skoro spotykamy się od czasu do czasu z ludźmi od Hondy to może i od Nissana bysmy mogli. Oczywiście to jest propozycja jeżeli podpasowałby wam ten pomysł to wtedy pogadam z nim i kiedyś się ustawimy
.
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Maciek czemu nie, jeśli są choć trochę normalni tak jak my
nie widzę problemu, żeby od czasu do czasu się spotkać. Jakby co ja jestem chętny, zobaczymy co na to reszta, no i jeśli oni nie maja nic przeciwko temu
Edit:
Jak tam Maciek z Bydzią w sobotę ? Coś kombinujesz ?
Edit:
Jak tam Maciek z Bydzią w sobotę ? Coś kombinujesz ?
Niestety wypadły mi inne plany więc nie jade zreszto nie bardzo jakoś mnie tam ciągnie
Pozdro.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
W porząsiu, nie ma sprawy 
Zapraszam serdecznie na impreze integracyjna:
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 87#1413887
Pozdrawiam
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.ph ... 87#1413887
Pozdrawiam
-
Ania_TM
Widzewianka_TM dziękuję za zaproszenie, ale 4 lipca wybieramy się w przeciwnym kierunku. Może ktoś się skusi, zobaczymy
Mimo wszystko dziękuje jeszcze raz za zaproszenie 
A ja tam może wpadnę, ostatnio i tak co dwa tygodnie w Łodzi się weekenduję. Dziś np. jadę na Łódźstok. Dzięki za zaproszenie. Z tymi chłopakami z nissana może by ciekawie. To z kim się nie kumplujemy? Z golfami, calibrami, Bezmógo-Męskimi-Wieśniakami i kim jeszcze?
Pozdrawiam
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Hehe nie tu tylko chodzi o nawiązanie do Japońskich marek
.
Jako, że nie każdy może wchodzi w NM to i tu wkleję pomiar z hamowni. Wynik bardzo pozytywny

Kilka fotek z Bydzi, reszta w albumie na 1 stronie

Widze że wyjazd się udał sporo ludzi mazdami przybyło
. Czekam na następny spocik u nas może zdąże zrobić nadkole
. Pozdro
Tak Maciek, wyjazd udany, najliczniejszy klub to MazdaSpeed
, a nad spocikiem trzeba pomyśleć 
witam, nie wiem czy THOR czytales w "nasze Mazdy" ale juz zlozylem swoje cudenko
chodzi pieknie, jeszcze pare drobnych szczegolow i bedzie igielka
:D jak tylko kaska wplynie to tankuje i ruszam do was 
-
beso
beso ok
Jeśli jakiś termin będzie ustalony to tak jak zawsze na 1 stronie 
Zapomniałeś stanąć na baczność 

Nie jadę więcej do Łodzi!!! Wydymała nas RX-8 na Włókniarzy i teraz żona mi dziurę w brzuchu wierci (czy ja wyglądam na milionera?!) A tak poważnie, to naprawdę nikt się nie wybiera na to spotkanie nad jeziorkiem pod Łodzią? Wydaje mi się, że może być miło. Ja z chęcią pojadę wraz z Małżonką Szanowną, ale w grupie byłoby trochę raźniej. Fajne fotki z tego festiwalu THOR, ale trochę mało (tak jak tych kucyków na tym wykresie
). Nadal mi nie odpowiedzieli z tego ImageShacka, ale za to kandydata mi Grzyb wlepił hehe. Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na ślubie Letkoletkiego.
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
toster01 narazie nie wiadomo jak ze ślubem letkoletkiego, a ja nie wiem jak z czasem i funduszami na taki wypadzik do Łodzi.
Fotek z festiwalu masz na 1 stronie do bólu
Fotek z festiwalu masz na 1 stronie do bólu
Ostatnio edytowano 22 cze 2009, 19:58 przez THOR, łącznie edytowano 1 raz