BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
buuuu
u mnie lipa dzis......junior skonczyl spacer o 14:00 wiec Luczniczka odpadla, a na pas juz nie dalo rady
..z reszta lusterko ledwo sie trzyma (cos chyba peklo, bo plastik ten trojkatny na zewnatrz nie przylega do szyby)
znacie jakiegos dobrego mechanika w Bydzi, ktory mi je zrobi?
u mnie lipa dzis......junior skonczyl spacer o 14:00 wiec Luczniczka odpadla, a na pas juz nie dalo rady
..z reszta lusterko ledwo sie trzyma (cos chyba peklo, bo plastik ten trojkatny na zewnatrz nie przylega do szyby)
znacie jakiegos dobrego mechanika w Bydzi, ktory mi je zrobi?
joust.pl
WARSZTAT TARCZ
WARSZTAT TARCZ
- Od: 28 sty 2007, 23:25
- Auto: Mazda 323F BA (1.5 16V 1995r)
Pozdrawiam Anię na wypadek gdyby rzuciła oczkiem na ten temacik
pamietaj, ze co zlego to nie ja
a te cwaniaczki z ich komentarzami po prostu doswiadczą wypadku przy czyszczeniu broni
Dziekuje wszystkim za przybycie, fajnie zobaczyc was zusamen do kupy
Na pasie bylo tak gesto ze nie dalo sie rady zaparkowac,na szczescie trzody nie bylo za duzo i idacego z tym wstydu takze nie. Przypominam o zapisach na zlot mazdaspeed, prosze nie zamulac, prosze działac!
Super fotki, dziekuje nieocenionemu fotografowi Piotrusiowi

Dziekuje wszystkim za przybycie, fajnie zobaczyc was zusamen do kupy
Na pasie bylo tak gesto ze nie dalo sie rady zaparkowac,na szczescie trzody nie bylo za duzo i idacego z tym wstydu takze nie. Przypominam o zapisach na zlot mazdaspeed, prosze nie zamulac, prosze działac!
Super fotki, dziekuje nieocenionemu fotografowi Piotrusiowi
Ostatnio edytowano 2 kwi 2007, 21:03 przez Fiveopac, łącznie edytowano 4 razy
Less roof, more fun

karaś napisał(a):Piotruś napisał(a):czyż ONI nie wyglądają razem pięknie?
fiu fiu fiu, co za parka![]()
zamilcz pijaku
karaś napisał(a):zamilcz pijaku
tam od razu pijaku, sobie wypraszam
, ja tylko degustowalem
...po degustacji się nie śpi do 14:30

ravo napisał(a):tak sobie mysle i mysle i ta bydgoszcz wredna nigdy nie odwiedzila wroclawiaehh nie ladnie
...a macie tam jakieś miejsce gdzie organizujecie Illegal Streetracing?
Ostatnio edytowano 2 kwi 2007, 11:07 przez Pit, łącznie edytowano 1 raz
Piotruś napisał(a):...po degustacji się nie śpi do 14:30
no jak sie czlowiek kladzie spac przed 6 A.M. i pozniej ma pobudke o godzinie 6:50 i musi jechac do roboty
Piotruś napisał(a):a niby zapracowany, że remontuje, czy coś... hehe
juz tylko wykonczeniowka zostala i mam zamiar do srody to w koncu skonczyc, jak masz ochote, to mozesz wpasc mi dzisiaj pomoc w lazience mazy na scianach robic
Piotruś napisał(a):no baaaaa czyż ONI nie wyglądają razem pięknie?
..hehe..no wlasnie jak przegladalem zdjecia to mialem nieodparte wrazenie ze na wiekszosci tych zdjec sa...''zakochana para Jacek i Barbara''....
swoja droga Prezes mial przytargac miski/zelki na pas no i ....hmm w sumie to mozna uznac ze spelnil swoj obowiazek tyle ze...no wlasnie...mial ''na te miski'' wylacznosc...
a co do furki to juz dziala!!!
Pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
ahdov napisał(a):regulator napiecia
tak właśnie przepowiadałem
ravo napisał(a):...a macie tam jakieś miejsce gdzie organizujecie Illegal Streetracing?
oczywiscie ze takale nigdy nie bylismy tam na zlocie
no dobra ja was odwiedzehehehe bedziecie tego zalowac
serdecznie zapraszamy
ravo napisał(a):Bimbak napisał(a):weź sobie jaj nie rób... prima aprilis był wczoraj
hehe do was to napewno nie przyjade
to weź ich po drodze ze sobą, jak będziesz jechał