BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
a ja wogole tam nie bylem 
Sprzedam czesci MX-3 1.8 V6 i 1.6 B6 alu 16 cali AZEV 4x100 rozstaw. Ewentualnie zamienie alu na skrzynie z zamachem od silnika z seri B3 323bg,323c itd.[ FOTKA FELG ] http://img266.imageshack.us/img266/598/mazdamx3felgiazev16.jpg
- Od: 27 sty 2009, 22:25
- Auto: MX-3 B6 93r ,(sprzedany i smiga w teraz w Siematyczach FSO POLONEZ 92r 1.6 GLE LPG ) wzamian Mercedes Benz (W201)190D 2.0D 87r oraz kolejny japonczyk Kawasaki KX 125 2T 96r
Post pod postem, ale co tam 
Pogoda już jest na tyle dobra, że można wyjść ze spotami z ukrycia
Może jakieś miejsca proponujecie?
I może jakiś spot w niedzielę?
Pogoda już jest na tyle dobra, że można wyjść ze spotami z ukrycia
I może jakiś spot w niedzielę?
Może zróbcie spot gdzieś na świeżym powietrzu np: parking ul.Hetmańska (Auchan) do tego w wolnym dniu od pracy.
W końcu i ja bym się pokazał...
W końcu i ja bym się pokazał...
- Od: 12 mar 2007, 23:40
- Auto: Mazda 323F BA-BP
1840cm3,114 KM
Moze jak co roku " rozpoczecie sezonu"
piwo wóda? zart? ale na lajcie jak dawniej mozna
tylko malo ludzi ostatnio ?! sic!
-
Lorne
Szkoda, ze nie moglem byc.
Niestety, zablokowal mi sie zamek w drzwiach i mialem spota u kolegi realskiego 
PS. nikomu nie zycze tego w M6, jakies 20 srub i rwanie tapicerki, a potem dopiero mozna myslec o rozebraniu zamka, ktory jest na samym dole drzwi i zero dojscia.
PS. nikomu nie zycze tego w M6, jakies 20 srub i rwanie tapicerki, a potem dopiero mozna myslec o rozebraniu zamka, ktory jest na samym dole drzwi i zero dojscia.
Zgadnij kotku, co mam w środku....
- Od: 22 kwi 2006, 20:18
- Auto: M6 2.3 Sport
Wesołych, zdrowych i spokojnych Swiąt życze w imieniu Warszawy i całego Mazowsza
Pijcie z umiarem
Pijcie z umiarem
-
Szalotka