WŁOCŁAWEK – spotkania regionalne
Witam
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
Powitać:)
Renfik napisał(a):zawsze od czegoś trzeba zacząć
to witamy w naszych skromnych szeregach
Jaki kolor xedosa, może go widuje na włocławskich ulicach
No właśnie – photo or it didn't happen 
Przy okazji zapytuję – zna ktoś dobrego lakiernika we Włocławku ? Muszę autko wstawić do zrobienia uszkodzeń, które mi onegdaj kobitka poczyniła, a nie chciałbym jakiemuś paprokowi zostawiać samochodu. Oczywiście kwestia pieniądza też istotna, bo jak zajrzałem do Pasikowskiego to po usłyszeniu ceny prawie mi śledziona wypadła
Przy okazji zapytuję – zna ktoś dobrego lakiernika we Włocławku ? Muszę autko wstawić do zrobienia uszkodzeń, które mi onegdaj kobitka poczyniła, a nie chciałbym jakiemuś paprokowi zostawiać samochodu. Oczywiście kwestia pieniądza też istotna, bo jak zajrzałem do Pasikowskiego to po usłyszeniu ceny prawie mi śledziona wypadła
- Od: 19 wrz 2010, 20:03
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6l 16V Nardi Torino
O lakiernika poszła na mailika
U nas ze spotkaniami jest cieżko, dużo ludzi zgłasza chęć, a nie pojawia się nikt.
sobota może być, ale do godziny 16ej, później niestety praca, a niedziela w ogóle odpada.
sobota może być, ale do godziny 16ej, później niestety praca, a niedziela w ogóle odpada.
kiedyś miałem renault 19 poznałem kumpla na forum my jak zaczynaliśmy to nasze spoty były w 2 samochody
potem powoli rozkręcało się i zaczęli pojawiać się ludzie np fajny był spot jak niedaleko nas hondy tez miały spot i się do nas dołączyły a potem pojechaliśmy za azoty trochę się pościgac 
- Od: 24 lis 2012, 15:12
- Auto: Mazda Xedos 6 CA 1.6 '95r.
Wszystkiego naj i bezawaryjności naszych autek
Czyj to Xedos stoi na Nowej Wsi u mechanika koło Instal Projektu
Witam wszystkich,
Niestety jestem zmuszony sprzedać swoją Mazdę. Nastąpił czas i potrzeba większego autka (te wózki dziecięce to jakaś gabarytowa porażka jest
).
W związku z czym:
Model: Mazda 323F BJ
Rok: 2001
Silnik: 1.6l 16V 98KM + LPG sekwencja
Przebieg: 185tys km
Wersja: Nardi Torino
Wyposażenie:
– 4x Airbag
– Wspomaganie kierownicy
– ABS
– Kontrola trakcji
– Elektryczne lusterka
– Elektryczne szyby x4
– Elektryczna regulacja świateł
– Klimatyzacja
– CD ze zmieniarką na 6 płyt + 6 głośników
– Światła przeciwmgielne
– Komputer
Auto służyło w 90% do jazdy miejskiej.
Samochód sprowadzony do Polski we wrześniu 2010r.
W aucie nie było nigdy palone ani nie konsumowano w nim burgerów z McDonalda.
Samochód sprawny, mechanicznie wszystko w porządku. Tysiąc km temu zmienione tarcze hamulcowe i klocki na nowy komplet Boscha. Instalacja gazowa sekwencyjna STAG (butla w miejscu koła zapasowego).
Mazda jest wdzięcznym samochodem, jest dość dynamiczna jak na moc 98KM i zachowuje rozsądek w konsumpcji paliwa.
W mieście zadowala się 7,5l banzynki, w trasie nie problem osiągnąć 7l przy zachowaniu prędkości do 120km/h. Jeśli chodzi o apetyt na LPG – miasto 8,5l, trasa 7,5-8l na 100km
Nie ma więc dramatu przy dramatycznych cenach paliwa jeśli chodzi o benzynę, a jest bardziej niż zadowalająco w przypadku zasilania gazem.
Stan blacharki jest dobry, nie ma parchli rdzy.
Na przednim zderzaku lekko złuszczony lakier – wynik malowanego zderzaka.
Był drapnięty na parkingu jeszcze przed sprowadzeniem do Polski.
Lewy przedni błotnik delikatnie przerysowany, rysy na listwach drzwi kierowcy. Wspominana swego czasu akcja z kobitą, która postanowiła mnie zarysować wyjeżdżając z parkingu. Nie robiłem tego żeby przy sprzedaży nie tłumaczyć co i jak, bo widząc elementy malowane każdy by i tak stwierdził, że był bity.
Niczego nie ukrywam, na wszelkie pytania odpowiem szczerze,
bo nie chcę by potem ewentualny szczęśliwy kupiec pluł mi w brodę, że o czymś nie wiedział.
Cena: Jutro wystawię na otomoto za 11,5tys zł. Dla forumowiczów, znajomych forumowiczów lub osób, które stąd się dowiedzą i będą zainteresowani – 10tys zł. Poniżej tego nie zejdę.
tel. 695 650 607 – Maciek
Zdjęcia dla zainteresowanych wyślę na maila.
Niestety jestem zmuszony sprzedać swoją Mazdę. Nastąpił czas i potrzeba większego autka (te wózki dziecięce to jakaś gabarytowa porażka jest
W związku z czym:
Model: Mazda 323F BJ
Rok: 2001
Silnik: 1.6l 16V 98KM + LPG sekwencja
Przebieg: 185tys km
Wersja: Nardi Torino
Wyposażenie:
– 4x Airbag
– Wspomaganie kierownicy
– ABS
– Kontrola trakcji
– Elektryczne lusterka
– Elektryczne szyby x4
– Elektryczna regulacja świateł
– Klimatyzacja
– CD ze zmieniarką na 6 płyt + 6 głośników
– Światła przeciwmgielne
– Komputer
Auto służyło w 90% do jazdy miejskiej.
Samochód sprowadzony do Polski we wrześniu 2010r.
W aucie nie było nigdy palone ani nie konsumowano w nim burgerów z McDonalda.
Samochód sprawny, mechanicznie wszystko w porządku. Tysiąc km temu zmienione tarcze hamulcowe i klocki na nowy komplet Boscha. Instalacja gazowa sekwencyjna STAG (butla w miejscu koła zapasowego).
Mazda jest wdzięcznym samochodem, jest dość dynamiczna jak na moc 98KM i zachowuje rozsądek w konsumpcji paliwa.
W mieście zadowala się 7,5l banzynki, w trasie nie problem osiągnąć 7l przy zachowaniu prędkości do 120km/h. Jeśli chodzi o apetyt na LPG – miasto 8,5l, trasa 7,5-8l na 100km
Nie ma więc dramatu przy dramatycznych cenach paliwa jeśli chodzi o benzynę, a jest bardziej niż zadowalająco w przypadku zasilania gazem.
Stan blacharki jest dobry, nie ma parchli rdzy.
Na przednim zderzaku lekko złuszczony lakier – wynik malowanego zderzaka.
Był drapnięty na parkingu jeszcze przed sprowadzeniem do Polski.
Lewy przedni błotnik delikatnie przerysowany, rysy na listwach drzwi kierowcy. Wspominana swego czasu akcja z kobitą, która postanowiła mnie zarysować wyjeżdżając z parkingu. Nie robiłem tego żeby przy sprzedaży nie tłumaczyć co i jak, bo widząc elementy malowane każdy by i tak stwierdził, że był bity.
Niczego nie ukrywam, na wszelkie pytania odpowiem szczerze,
bo nie chcę by potem ewentualny szczęśliwy kupiec pluł mi w brodę, że o czymś nie wiedział.
Cena: Jutro wystawię na otomoto za 11,5tys zł. Dla forumowiczów, znajomych forumowiczów lub osób, które stąd się dowiedzą i będą zainteresowani – 10tys zł. Poniżej tego nie zejdę.
tel. 695 650 607 – Maciek
Zdjęcia dla zainteresowanych wyślę na maila.
- Od: 19 wrz 2010, 20:03
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6l 16V Nardi Torino