Nie ma to jak Colin2 lub stare gran turismo
www.mazdaspeed.pl
karol napisał(a):Zbieram kase na Car audio moze do konca miesiaca sie wyrobie![]()
Bladyman wez akwarium ja wezme olej zrobimy dila
Wojtek podeslij link do teog boxa
radar88 napisał(a):Był był sam mu zdjęcie robiłem
radar88 napisał(a):To wy jeszcze tego z tym olejem nie załatwiliście
Panowie/panie kto ma PlayStation 3 oraz grę Gran Turismo 5
Wczoraj z Adrianem graliśmy do 3 w nocy i tak wpadliśmy na pomysł aby może jakiś turniej zrobić
Oczywiście sens będzie to miało jak się by zebrało coś koło 5-6 osób.
zielony110 napisał(a):gdzies w szafie jest – ale kontrolera brak
No i gierki takze nie mam
zielony110 napisał(a):jeszcze czerwona GG mialem![]()
![]()
karol napisał(a):Kurde dla mnie ta gra to karton pogralem moze 30min i od tamtej pory lezy a kosztowala 50 funa![]()
Nie ma to jak Colin2 lub stare gran turismo
digital123 napisał(a):Mam Ps3 ale nie mam GT5, no i z czasem krucho chyba ze w vweekendy.
digital123 napisał(a):ps, Wojtek zostały ci jeszcze naklejki klubowe?
Wojtek napisał(a):digital123 napisał(a):ps, Wojtek zostały ci jeszcze naklejki klubowe?
cos tam jeszcze mam
wezme... w koncu trzeba jakos zarabiac na utrzymanie...
digital123 napisał(a):mnie to ile srebrników mam przyszykować, co by mnie na powrót do domu starczyło
digital123 napisał(a):Pany, Mazda przyszykowana, wypucowana zatankowana, płyny ustrojowe sprawdzone. Jutro start o 9.
Wojtek napisał(a):cos tam jeszcze mam
wezme... w koncu trzeba jakos zarabiac na utrzymanie...
karol napisał(a):Ps Wojtek wez fajne gadzety klubowe chetnie cos kupie
karol napisał(a):Ja niestety brudnym autem przyjade nie wzielem wolnego co by sobie wyczyscic
karol napisał(a):Ja niestety brudnym autem przyjade nie wzielem wolnego co by sobie wyczyscic
Wojtek napisał(a):blademan89 napisał(a):i będę mazdą tak dla jasnościPozdrawiam.
digital123 napisał(a):ty to wszystko znajdziesz szybciej niż ja doczytam![]()
Wojtek napisał(a):ps. jutro ma byc jeszcze cieplej niz dzisiaj...
digital123 napisał(a):edit:
blademan, widzisz mieliśmy się spotkać na spocie mondeo, a spotkamy się na spocie mazdy
Czym przylatujesz, Rexem, czy biemdablju?
blademan89 napisał(a):ja już od 7am na nogachDo zobaczenia i szerokiej drogi koledzy i koleżanki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd